• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Benimde 9. Gun igneden sonra dun kontole gittim.doktoruma 2 yumurtadan teki catlamis malesefki
Ama adet belirtilerimi yasamiyorum bata 4 gun kaldi normalde goguslerim.sisip acimasi.lazim.bilmiyorum bas donmem var geceleri oluyo 2 gundur

Arkadaşlar 2 senedir evliyim çoçuğum olmuyor sebebi ne olabilir
Bir çok sebep olabiliyor malesef bnde ayni şeyle uğraşıyorum bı gebelik geçirip kürtaj oldum yine bekliyorum gelmio ilk işin hormon testi olsun baya olmuş yaptrmissindr sanırım iyi bı doktr bulursan seni yonlendrecektir

Arkadaşlar 2 senedir evliyim çoçuğum olmuyor sebebi ne olabilir
Yani çok sebebi olabilir yumurta tembelligi tuplerin kapali olmasi sperm sorunu hormon bozuklugu polikistik over hicbiri yoksa da gunumuz en buyuk dertlerinden olan sebepsiz infertilite. Bence önvce ilgili bir doktorda tumune baktirin

Kizlar merhaba. Oncelikle hamile olan herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Henuz hamile olmayan ama cabalayan arkadaslar icinde kendim dahil olmak uzere tez zaman da bebek nasip etmesini diliyorum :)
Yaklasik 4 aydir deniyoruz ama malesef hamile olamadim. Pco hastasiyim ben de. Son 4 ayda adetlerim duzensizlesti. Adet sokturuculerle adet oldum. Klomen kullandim olmadi. Bu ay doktorum Hsg (rahim filmi) istedi. Cektirdim. ( inanilmaz agrili birsey ) Neyseki temiz cikti. Yani hsg sirasinda tikaniklar acildi gonderilen sivi ilacla denildi. Herhangi bir sorun yok. Doktorum klomen vermisti zaten. Hsg den sonra kontrole gittim sol da 2 tane 19 mm buyuklugunde yumurtam vardi. Ovitrelle catlatma ignesi verdi 7 nisanda.. Ayni gun gec saatlerde ve devami 3 gun boyunca beraberlik dedi. Ayrica progestan diye bir ilac verdi. Catlatma ignesinden 4 gun sonra basladim kullanmaya. 27 mart son adet gunumdu. Doktorum bu ayin 24 unde kan testi yaptir dedi. Sabirsizlikla bekliyorum cok heycanliyim. Bu arada esim spermiogram testi yaptirdi hersey normal ama sadece normal morfoloji degeri sinirda %4 de. Belkide o da etkendi. Bilmiyorum bu kez insallah tutar. Bel agrim bacak agri cok fazla. Istahim acikti ama simdi daha da acik. Karnimda bir siskinlik var afedersiniz gaz sancisi gibi. Belki progestandandir. Akintida fazlalasti. Bu da progestan olabilir. Ama ne gogsum aciyor ne midem bulaniyor. Bu asamalarin tumunden gecen var mi arkadaslar ? Lutfen yardimci olun cok mutsuzum:KK43: negatif cikarsa yine cok uzulurum.
Bende pco var ilk denemem klomen + ovitrelle ve progestan fitil Bakalim 12.günüm Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin insallah bende cok korkuyorum sonuc icin :( cok yipratici bir surec Yaa arkadaslarr

Merhaba kızlar benim 21 aralıkta çatlatma iğnesi vurundum kendiliğinden gelişen yumurtam varmış 22,44 doktor bir şans verelim dedi. Bugün tekrardan kaset testlerden yaptım herhangi bişi çıkmadı. 7 gün felan belim kasıklarım gaz sancım oldu. Artık bek agrım kaldı sadece bugünde tekrardan yumurta akı gibi akıntı geliyor az fakat birde herhangi bir şeyi kaldırsam biraz yürüsem kasıklarım agrıyor sizde böyle olupta hamile olan arkadaşlar var mı lütfenn yardım 😔

Merhaba kızlar benim 21 aralıkta çatlatma iğnesi vurundum kendiliğinden gelişen yumurtam varmış 22,44 doktor bir şans verelim dedi. Bugün tekrardan kaset testlerden yaptım herhangi bişi çıkmadı. 7 gün felan belim kasıklarım gaz sancım oldu. Artık bek agrım kaldı sadece bugünde tekrardan yumurta akı gibi akıntı geliyor az fakat birde herhangi bir şeyi kaldırsam biraz yürüsem kasıklarım agrıyor sizde böyle olupta hamile olan arkadaşlar var mı lütfenn yardım 😔
Bende oyle oldm canm yumurtan catliyo bende igne vurdum obay hamile kaldm

E0FEF6C5-90CA-495C-92E3-927FAF772CBD.jpeg
Arkadaşlar çatlama iğnesinin 12. Günü umut var mı sizce

merhaba arkadaşlar
25 haziranda çatlatma iğnesi oldum
6 temmuzda erken gebelik testi yaptı2. çizgi silik çıktı ama iğne etkisi mi bilmiyorum
adetime 5 gün kaldı ve son 3 gündür kasıklarım fena ağrıyor, belime de vuruyor, erken gebelik testini tam iğneden sonra 12. gün yapmışım ama etkisi olabilir, pazartesi kan verebilirim de kasık ağrılarının hiç kesilmemesi normal mi, beklemek daha stres yaratıyor :(

Merhaba ne yaptınız? Bende çatlatma iğnesi 11.gün yaptım idrar negatif sonra 1 gün sonra çok silik çizgi sonra adet günü yA da 1 gün kala akşam idrarı ile yaptım negatif bugün Dr kan testi istemişti çok korkuyorum yA yoksa diye 😢hiç belirtim yok ama adette olmadım yani olursam dün yA da bugün olmam lazım ne heyecanlı bekleyiş kafayı yiyorum

Back