Kizlar merhaba. Oncelikle hamile olan herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Henuz hamile olmayan ama cabalayan arkadaslar icinde kendim dahil olmak uzere tez zaman da bebek nasip etmesini diliyorum :)
Yaklasik 4 aydir deniyoruz ama malesef hamile olamadim. Pco hastasiyim ben de. Son 4 ayda adetlerim duzensizlesti. Adet sokturuculerle adet oldum. Klomen kullandim olmadi. Bu ay doktorum Hsg (rahim filmi) istedi. Cektirdim. ( inanilmaz agrili birsey ) Neyseki temiz cikti. Yani hsg sirasinda tikaniklar acildi gonderilen sivi ilacla denildi. Herhangi bir sorun yok. Doktorum klomen vermisti zaten. Hsg den sonra kontrole gittim sol da 2 tane 19 mm buyuklugunde yumurtam vardi. Ovitrelle catlatma ignesi verdi 7 nisanda.. Ayni gun gec saatlerde ve devami 3 gun boyunca beraberlik dedi. Ayrica progestan diye bir ilac verdi. Catlatma ignesinden 4 gun sonra basladim kullanmaya. 27 mart son adet gunumdu. Doktorum bu ayin 24 unde kan testi yaptir dedi. Sabirsizlikla bekliyorum cok heycanliyim. Bu arada esim spermiogram testi yaptirdi hersey normal ama sadece normal morfoloji degeri sinirda %4 de. Belkide o da etkendi. Bilmiyorum bu kez insallah tutar. Bel agrim bacak agri cok fazla. Istahim acikti ama simdi daha da acik. Karnimda bir siskinlik var afedersiniz gaz sancisi gibi. Belki progestandandir. Akintida fazlalasti. Bu da progestan olabilir. Ama ne gogsum aciyor ne midem bulaniyor. Bu asamalarin tumunden gecen var mi arkadaslar ? Lutfen yardimci olun cok mutsuzum
negatif cikarsa yine cok uzulurum.