Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Kan verebilirsin

Klomen hapini kullanan varmi kizlar yardimci olun

Arkadaşlar merhaba ben buraya sık sık yazıyorum. 9 Mayıs’ta çatlatma iğnesi yaptırdım. 23 Mayıs’ta 78 çıktı test sonucum. Şuan 6 haftalık gebe olduğumu söyledi doktorum çok şükür . Bi kaç doktora gittim bazıları 8 haftalık ya da 7 haftalık da diyor. Son adet tarihimi de hatırlamıyorum. Acaba bu iğneyi yaptıranlar neye göre hesaplıyor gebeliğini ??

Son adete göre hesaplanıyor. Adetinizi bilmiyorsanız çatlatma iğnesini vurulduğunuz günü adetin 14.günüymüş gibi düşünüp kabaca bir hesap yapabilirsiniz.

Evet zaten tek yol o kaldı.. doktor yumurtalıkların çok güzel yumurtluyorsun adet olduğunda da tertemiz oluyor rahmin diyor.. artık tek soru işareti tüpler tıkalı mı açık mı

Ben ayin 17 sinde catlatma ignesi oldum adetim 6 gun gecikti inanilmaz agri ve akintim var sizce nedendir?
Gebelik olabılır benım ilk gebeliğim çatlatma iğnesi İle oldu iğneden 20 gün sonra hamıle oldugumu öğrendım ama 7 haftalıkken bebeğimin kalbı durdu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…