- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Kan verebilirsinKizlar merhaba bende iğnenin 16. Günündeyim hala edet olmadım gogus üçlerim açıyor çok ama geçen sefrde böyle olmuştu adet olmuştum 15. Gün..ama 13. Gun test yaptım negatif çıktı şimdi yapmaya korkuyorum kanlı versem böyle olup hamile kalan varmı aranızda
Çıkmazsa diye korkuyorum açıkçası idrarda yapsam çıkarmı şimdi acabaKan verebilirsin
ÇıkarÇıkmazsa diye korkuyorum açıkçası idrarda yapsam çıkarmı şimdi acaba
Evet kan testinde 1.20 çıktı yani negatifMerak ettim, tekrar test yaptınız mı veya kan testi yaptırdınız mı?
Klomen hapini kullanan varmi kizlar yardimci olunCanım ben de 13 ocakta çatlama ignesi vuruldum. Merakla bekliyordum ama doktorum özellikle belirtti. 12.günden önce sakın test yapma ilaçların etkisi geçmemiş olur yanıltmasın seni demişti. Bugğn 15.günüm hala bakmadım yarın gidicem doktora ben de
Rahim filmi hem teşhis için hem hamilelik için iyi olabilir.Evet kan testinde 1.20 çıktı yani negatifBu ay rahim filmi çekilicem artık bakalım..
Son adete göre hesaplanıyor. Adetinizi bilmiyorsanız çatlatma iğnesini vurulduğunuz günü adetin 14.günüymüş gibi düşünüp kabaca bir hesap yapabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba ben buraya sık sık yazıyorum. 9 Mayıs’ta çatlatma iğnesi yaptırdım. 23 Mayıs’ta 78 çıktı test sonucum. Şuan 6 haftalık gebe olduğumu söyledi doktorum çok şükür . Bi kaç doktora gittim bazıları 8 haftalık ya da 7 haftalık da diyor. Son adet tarihimi de hatırlamıyorum. Acaba bu iğneyi yaptıranlar neye göre hesaplıyor gebeliğini ??
Evet zaten tek yol o kaldı.. doktor yumurtalıkların çok güzel yumurtluyorsun adet olduğunda da tertemiz oluyor rahmin diyor.. artık tek soru işareti tüpler tıkalı mı açık mıRahim filmi hem teşhis için hem hamilelik için iyi olabilir.
Arkadaşlar merhaba ben buraya sık sık yazıyorum. 9 Mayıs’ta çatlatma iğnesi yaptırdım. 23 Mayıs’ta 78 çıktı test sonucum. Şuan 6 haftalık gebe olduğumu söyledi doktorum çok şükür . Bi kaç doktora gittim bazıları 8 haftalık ya da 7 haftalık da diyor. Son adet tarihimi de hatırlamıyorum. Acaba bu iğneyi yaptıranlar neye göre hesaplıyor gebeliğini ??
Evet zaten tek yol o kaldı.. doktor yumurtalıkların çok güzel yumurtluyorsun adet olduğunda da tertemiz oluyor rahmin diyor.. artık tek soru işareti tüpler tıkalı mı açık mı
Arkadaşlar merhaba ben buraya sık sık yazıyorum. 9 Mayıs’ta çatlatma iğnesi yaptırdım. 23 Mayıs’ta 78 çıktı test sonucum. Şuan 6 haftalık gebe olduğumu söyledi doktorum çok şükür . Bi kaç doktora gittim bazıları 8 haftalık ya da 7 haftalık da diyor. Son adet tarihimi de hatırlamıyorum. Acaba bu iğneyi yaptıranlar neye göre hesaplıyor gebeliğini ??
Pardon kime sormuştunuz cevap vermemiş olmayayımMerhaba tebrik ederim.İdrar testi yaptınızmı peki ora kaçıncı günde gördünüz
Pardon kime sormuştunuz cevap vermemiş olmayayım
Evet size sordum
Çatlatma iğnesinden 13 gün sonra İdrar testinde silik çıkmıştı. Ertesi günü de doktorum gebe olduğumu söyledi .Merhaba tebrik ederim.İdrar testi yaptınızmı peki ora kaçıncı günde gördünüz
Gebelik olabılır benım ilk gebeliğim çatlatma iğnesi İle oldu iğneden 20 gün sonra hamıle oldugumu öğrendım ama 7 haftalıkken bebeğimin kalbı durdu maalesefBen ayin 17 sinde catlatma ignesi oldum adetim 6 gun gecikti inanilmaz agri ve akintim var sizce nedendir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?