- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
İlacı okudum hamile kadın idrarından yapılıyo doktor da dedi yani bi maddesi ordan alınıyoİnsan vücudundakine benzer bir hormon, laboratuvar ortamında özel yöntemlerle üretiliyor. Kimseye kimsenin idrarı enjekte edilmiyor.
Erken gebelik testi aldım ama kararsızım acıkcası yarın 14. Gün yarın yapim en iyisi gerci testte adetin gectiği gün yapın diyo ama bilemedim yaayarin yine test yap bence hemen umudunu kesme
Vallah prösedür de oyle yazıyo okuyun heleBöyle bir şeyi ilk defa duyuyorum. İdrarla ne alaka ki?
Adetine kaç gün var erken gebelik 5 gün bile kala cikiyoErken gebelik testi aldım ama kararsızım acıkcası yarın 14. Gün yarın yapim en iyisi gerci testte adetin gectiği gün yapın diyo ama bilemedim yaa
Ona bakılırsa serumların içinde de at kanından alınan bir madde var. Bize doğrudan at kanı mı enjekte ediyorlar. Maddesi hamilelerin idrarından alınabilir. Laboratuvar ortamında ayrıştırılıyor ve bambaşka bir hal alıyordur. Oramıza buramıza idrar enjekte ediliyor, şeklindeki söyleminiz kulağa pek hoş gelmiyor. O yüzden yorum yapma gereği duydum. Kaldı ki çatlatma iğnesinin hcg içerdiğini bildiğimiz için iğnenin etkisinin sıfırlanmasını bekliyoruz zaten.İlacı okudum hamile kadın idrarından yapılıyo doktor da dedi yani bi maddesi ordan alınıyo
Prospektüsü ben de okudum. Böyle bir bilgiye rastlamadım. Neyse, hakkımızda hayırlısı olsun deyip bu konudaki son yorumumu yapmış olayımVallah prösedür de oyle yazıyo okuyun hele
Hamilelerin peşinde gezip idrar mı topluyorlar sanki ki bir evlat sahibiyim hamileyken kimse idrar falan istemedi bendenOna bakılırsa serumların içinde de at kanından alınan bir madde var. Bize doğrudan at kanı mı enjekte ediyorlar. Maddesi hamilelerin idrarından alınabilir. Laboratuvar ortamında ayrıştırılıyor ve bambaşka bir hal alıyordur. Oramıza buramıza idrar enjekte ediliyor, şeklindeki söyleminiz kulağa pek hoş gelmiyor. O yüzden yorum yapma gereği duydum. Kaldı ki çatlatma iğnesinin hcg içerdiğini bildiğimiz için iğnenin etkisinin sıfırlanmasını bekliyoruz zaten.
Amin canım hayırlısı inşallahProspektüsü ben de okudum. Böyle bir bilgiye rastlamadım. Neyse, hakkımızda hayırlısı olsun deyip bu konudaki son yorumumu yapmış olayım
Canım bişey demedim ki okudugum seyi yazdım sakin ol biraz tabikide herseyde katkı olarak baska maddeler var ve elbette ayrısıyo neyse ne olan sey buOna bakılırsa serumların içinde de at kanından alınan bir madde var. Bize doğrudan at kanı mı enjekte ediyorlar. Maddesi hamilelerin idrarından alınabilir. Laboratuvar ortamında ayrıştırılıyor ve bambaşka bir hal alıyordur. Oramıza buramıza idrar enjekte ediliyor, şeklindeki söyleminiz kulağa pek hoş gelmiyor. O yüzden yorum yapma gereği duydum. Kaldı ki çatlatma iğnesinin hcg içerdiğini bildiğimiz için iğnenin etkisinin sıfırlanmasını bekliyoruz zaten.
Dayanamadım yaptım ve tek cizgi .. ne kadar zormuş bu işler ben sanıyodum korunmayı bıraktığın gibi olur resmen olmuyo .. neyse hayırlısı inşallahj .. senin cocuk var mı canım yoksa benim gibi düşünüyon mu ?A
Adetine kaç gün var erken gebelik 5 gün bile kala cikiyo
İğne etkisinin kaldığını sanmıyorum. Belki değer artıyordur. Biraz daha takip edin.Merhaba kızlar,
14 gün önce çatlatma iğnesi oldum,dün yani 13. Günümde erken gebelik testi yaptım artık iğnenin etkisi geçmiştir zannediyodum ikinci çizgi silik çıkınca çok heyecanlandım kan testi yaptırdım 1.20 çıktı yani gebelik yok. Bugün bir daha idrar testi yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı bu iğnedeki hormon idrarda kalıyor ama kana geçmiyor sanırım başına böyle bir şey gelen oldu mu daha önce
Teşekkür ederim adet olmayı bekliyorum artık bakalımİğne etkisinin kaldığını sanmıyorum. Belki değer artıyordur. Biraz daha takip edin.
Bu ayda vurulcam sana fotosunu atarım hamil3 kadın idrarından alındına dair neden kafadan yazayım ki iğneyi aldık iki gün boyunca ne olduguna dair arastırdım ne vuruyolar diye ..Hamilelerin peşinde gezip idrar mı topluyorlar sanki ki bir evlat sahibiyim hamileyken kimse idrar falan istemedi bendenAllah aşkına, bir şey duymuş, araştırmadan yazmış başka bir şey değil Hamile idrarından falan yapılmıyor, doğal yolla üretilemeyen hcg, Laboratuvarlarda özel DNA teknikleriyle üretiliyor. İçeriğinde de hamile idrarı falan yazmıyor, koriogonadotropin bizim bildiğimiz hcg yani.
Bugün 13.gün. Bence iğne etkisi geçmiştir ve pozitifArkadaşlar test yaptım. Mayıs’ın 9 unda çatlatma iğnesi yaptırmıştım. Bugün gebelik testi yapmak istedim. Sizce sonuç negatif mi ?? Bilemiyorum açıkçası.
İnşallah pozitiftir.(( Silik çıktı kan testi yaptırdım gebe değilim ))diyen arkadaşların yorumlarını okuyunca sevinemedim açıkçası. Acaba iğne etkisi kaldı mı demeden duramıyorumBugün 13.gün. Bence iğne etkisi geçmiştir ve pozitif
Muhtemelen gebesin canım hayırlı olsun. belirtin var mıydıArkadaşlar test yaptım. Mayıs’ın 9 unda çatlatma iğnesi yaptırmıştım. Bugün gebelik testi yapmak istedim. Sizce sonuç negatif mi ?? Bilemiyorum açıkçası.
Sadece kasık ağrılarım var günlerdir hala da geçmedi. Sık sık idrara çıkıyorum. Onun dışında bi belirti yok açıkçasıMuhtemelen gebesin canım hayırlı olsun. belirtin var mıydı
İğne etkisi değildir. Koyulaşmayı takip et. 12 saatte bile fark ediyor. Sabah yine yap.İnşallah pozitiftir.(( Silik çıktı kan testi yaptırdım gebe değilim ))diyen arkadaşların yorumlarını okuyunca sevinemedim açıkçası. Acaba iğne etkisi kaldı mı demeden duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?