• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olanlar

4 Aralık daha çoookk var malesef. Bugün kaşıklarım ağrıyor ama regl ağrısı gibi
Test yaptınız mı
Ne cıktı
çok üzüldüm ümidinizi yitirmeyin lütfen ben de 5 yıl olucak denıyorum ama balm kısmet çatlatma iğnesi yaptım bugun 16.günüm bakalım ne olucak allah isteyen dileyen herkese nasip eder insallah

Test yaptınız mı
Ne cıktı

çok üzüldüm ümidinizi yitirmeyin lütfen ben de 5 yıl olucak denıyorum ama balm kısmet çatlatma iğnesi yaptım bugun 16.günüm bakalım ne olucak allah isteyen dileyen herkese nasip eder insallah
Benimde bugün 15. Günüm regl olmadım ama testim negatif bugün kokulara karşı çok fazla hassasiyetim oldu hatta bir kez öğürdüm kafam karıştı

Benimde bugün 15. Günüm regl olmadım ama testim negatif bugün kokulara karşı çok fazla hassasiyetim oldu hatta bir kez öğürdüm kafam karıştı
Ümit vermek gibi olmasın ama ben geçen seferde 13 de kanda bile negatifi görüp 16.gün pozitif çıkmıştı regl olmazsanız hala bir umut var demektir umarım bebişiniz sizinledir 🌸 benm de bu ikinci iğnem bugün 2.günüm

Ümit vermek gibi olmasın ama ben geçen seferde 13 de kanda bile negatifi görüp 16.gün pozitif çıkmıştı regl olmazsanız hala bir umut var demektir umarım bebişiniz sizinledir 🌸 benm de bu ikinci iğnem bugün 2.günüm
Yaaaa gerçekten mi ben dün artımed kaset testiyle yaptım herkeste yalancı pozitif çıkaran test bende direk negatif çıktı artımed bile negatif çıkıyor diyerek üzüldüm 🤣🤣

😂😂 belli olmaz kırmızıyı görene kadar devam
Kızlar merhaba çatlatma vurmuştum bende bugün adet gecikmesinin 2.günü test yaptım silik çıktı anında çıktı ama ilk idrarla değil gece yatmadan testi yaptım bakarmısınız
IMG_8100.jpeg
IMG_8099.jpeg

Back