- 5 Mayıs 2016
- 476
- 256
- 53
- 29
- Konu Sahibi Aysequll6138
Selamun aleyküm kızlar ben klomen ve catlatma ignesi kullandım ve bugun ignemin 7.günü sık idrara cıkıyorum bu bir belirti midir ne zmn belirtiler cıkar lütfen yardımcı olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba ben . 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım yanı benım ıgbeden sonra batmalar falan başlamıştı o gunden sonra yogun göğüs ayrılarım batmalar bel agrısı gaz vajınal ıslaklık ve yogun vajına yumusaması vardı bır de vajına girisinde adete 5 gun kala böyle yuvarlak cok hafıf sert geliyordu elıme birseyler vajına dudakları arasında genışlık olmuştu ama işte dediğim gibi maalesef yasaması bebeğim inşallah bu ay yıne catlatma ıgnesı denıycem 5 temmuzda randevum varSelamun aleyküm kızlar ben klomen ve catlatma ignesi kullandım ve bugun ignemin 7.günü sık idrara cıkıyorum bu bir belirti midir ne zmn belirtiler cıkar lütfen yardımcı olun
Öncelikle cevapladıgın icin cok tesekkür ederim canım belirti olarak idrara ckma ve az karın agrım var doktorum 15 günden once test yapma dedi bnde 10 temmuzu beklıyorum o gun 15 gün olacak insAllah tutmuştur bebegim dilerim Rabbim sanada nasip ederCanım merhaba ben . 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım yanı benım ıgbeden sonra batmalar falan başlamıştı o gunden sonra yogun göğüs ayrılarım batmalar bel agrısı gaz vajınal ıslaklık ve yogun vajına yumusaması vardı bır de vajına girisinde adete 5 gun kala böyle yuvarlak cok hafıf sert geliyordu elıme birseyler vajına dudakları arasında genışlık olmuştu ama işte dediğim gibi maalesef yasaması bebeğim inşallah bu ay yıne catlatma ıgnesı denıycem 5 temmuzda randevum var
İnşâllah canım ıkımızede nasıp eder benım ılki direk tutmuştu inşallah bu da kolay tutar ve inşallah yasar bebegım hayırlısı olsun inşallah haberlerini bekliyorumÖncelikle cevapladıgın icin cok tesekkür ederim canım belirti olarak idrara ckma ve az karın agrım var doktorum 15 günden once test yapma dedi bnde 10 temmuzu beklıyorum o gun 15 gün olacak insAllah tutmuştur bebegim dilerim Rabbim sanada nasip eder
İnsAllah canım benım insAllah bebeklerimiz yüzümüzü güldürür artık Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsınİnşâllah canım ıkımızede nasıp eder benım ılki direk tutmuştu inşallah bu da kolay tutar ve inşallah yasar bebegım hayırlısı olsun inşallah haberlerini bekliyorum
Amin inşallahİnsAllah canım benım insAllah bebeklerimiz yüzümüzü güldürür artık Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsın
Dua edelim birbirimizi kulun kula ettıgı dua kabul olurAmin inşallah
Bunu bılıyorum ve her fırsatta herkese dua edıyorum benım bır arkadas bır nevi benım dualarla hamıle kaldı eger adını yazabilirsen canım senın için her gün dua edıcemDua edelim birbirimizi kulun kula ettıgı dua kabul olur
Tabiiki canım ismim degisik gelebilir ama söyleyim Akkadın ismim cok cok dua et bende sana edım senın ismın neBunu bılıyorum ve her fırsatta herkese dua edıyorum benım bır arkadas bır nevi benım dualarla hamıle kaldı eger adını yazabilirsen canım senın için her gün dua edıcem
Cok güzelmiş ismin tamam canım senın ıcın bol bol dua edıcem benım de Seray nerelisin bu aradaTabiiki canım ismim degisik gelebilir ama söyleyim Akkadın ismim cok cok dua et bende sana edım senın ismın ne
Ben de 26 haziranda vuruldum iğneyigeçen ay dört gün geciktim sonuç olumsuz oldu bu ikinci ayım klomen ve çatlatma iğnesiyle inşaAllah sen hemenöğrenirsin bize de umut olursunÖncelikle cevapladıgın icin cok tesekkür ederim canım belirti olarak idrara ckma ve az karın agrım var doktorum 15 günden once test yapma dedi bnde 10 temmuzu beklıyorum o gun 15 gün olacak insAllah tutmuştur bebegim dilerim Rabbim sanada nasip eder
Cok tesekkür ederim insAllah bebegim benimledir yarın belli olacak ignemin 14.günü bugun
Ben de 26 haziranda vuruldum iğneyigeçen ay dört gün geciktim sonuç olumsuz oldu bu ikinci ayım klomen ve çatlatma iğnesiyle inşaAllah sen hemenöğrenirsin bize de umut olursun
Allah razı olsun insAllah hersey güzel olurDualarım seninle ☺
Malesef sonuc negatifDualarım seninle ☺
Bende senden bir gün sonra yaptırmıştım benimde negatif bugün adet oldum gecikmedi bile hayaller suya biz önümüzdeki aylara bakacaz artikMalesef sonuc negatif
Benim 2 gun car canim adetime aynn hayaller suya dustuBende senden bir gün sonra yaptırmıştım benimde negatif bugün adet oldum gecikmedi bile hayaller suya biz önümüzdeki aylara bakacaz artik
Allah gönlünüze göre versin inşaAllah tekrar doktor yolu göründü banaBenim 2 gun car canim adetime aynn hayaller suya dustu
Amin canim lnsAllah
Allah gönlünüze göre versin inşaAllah tekrar doktor yolu göründü bana
Canım inanamiyorum suan ama hamileyim o kadar mutluyum ki dün ki rapor eski rapormus bugun baktım netten sonuca pozitif hemen gittm saglık ocagına pozıfit dedi hcg 100.90 dün vermiştim kan rapor bugun cıkmıs idrar testi de yaptım pozitif cok sukur Rabbım nasıp ettı o kadar mutluyum ki Rabbım sizlere de nasip eder insAllahBende senden bir gün sonra yaptırmıştım benimde negatif bugün adet oldum gecikmedi bile hayaller suya biz önümüzdeki aylara bakacaz artik