- Konu Sahibi Aysequll6138
İnşallah bebektirbenm de 10. günü 2.90 çıktı cnm. iğne etkısı değildr die umut ettm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bebektirbenm de 10. günü 2.90 çıktı cnm. iğne etkısı değildr die umut ettm
Bende ovulasyon testine başladım canımEvet canım
İnşallah bebektir
[/QUOTE catlatma ignesinin etkisi bence 10 .güne bitmiş oluyo
'5 gün mu geçti iğnenin üzerinden erken degilmikızlar bgn hcg testi yptm. 27 nısanda ovıtrel ypmştk. 29 nısan da aşılama. 6 mayıstada tekrar ovıtrel yptm. bgn her gün kü hcg testleri ile karşlştrdm daha koyu çıktı. hamilemiyim acep :)
erken cnm. ama benm aşılamadan sonra ikinci iğnem.'5 gün mu geçti iğnenin üzerinden erken degilmi
İğnenin etkisinin geçmesi için 12 gün bekle bence canım. Hayırlısı olsun.Merhabalar yeni katılıyorum gruba bayanlar . Ben de 9 Mayıs Perşembe günü ovitrelle yaptırdım. Doktorum bir gün sonra (bir gün ara vererek) ilişki önerdi bir hafta boyunca. Fakat tekrar ne zaman gitmem gerektiğini söylemedi. Acaba ne yapmalıyım? İnşallah iyi sonuçlar alırım ..
Teşekkür ederim. Doktora o zaman gitsem daha iyi olacak.İğnenin etkisinin geçmesi için 12 gün bekle bence canım. Hayırlısı olsun.
Amin canım inşallah ben çatlatma iğnesi oldum olmadı daha bakalım nasip ne zaman
9. Gün de test yaptım cizgi silik cıktı 10. Günde yaptım tek cizgi cıktı nasip yaa bakalımAmin canım inşallah ben çatlatma iğnesi oldum olmadı daha bakalım nasip ne zaman
Cok sağol canım bnde denicem senin gibi 1 sene oldu o kadar cocuk istemiyoruz ama hani zamanı gibi inşallahh isteyen herkese nasip olur bu oruc ayı hürmetineKızlar eğer ev hanimiysaniz benim de bi onerim olcak size catlatma ignesinden 36 saat sonra ilişki olduktan sonra 3 gün yıkanmayin bizim burda öyle derler 3 gün yikanma hamile kalırsın derler bizde 1 yildir uğraşıyoruz ve bu ay yikanmadim hamile kaldım bide yağmur suyu topladım azcik bardağa onla ilgili hadis var çocuğu olmayan kadın şu duaları okuyup içerse allahin izniyle hamile kalır diye bide siz deneyin bu ay isterseniz kaybedecek neyimiz var inşallah allahım sizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah aminnnn
Bugun 12. Günüm ve test negatif cıktı ama olsunn hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsunn inşallahh umudu kesmek yok yola devamAmin canım inşallah ben çatlatma iğnesi oldum olmadı daha bakalım nasip ne zaman
Böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum. İdrarla ne alaka ki?Kızlar iğne nin etkisi dediğiniz şey varya nedir biliyonuz mu .. simdi bu iğnelerin i içinde hamile kadınların idrarı var onlarla yapılıyo bu iğneler ondan dolayıı hamile olsanda olmasanda çift cizgi cıkıyo .. resmen kolumuza kalcamıza kadın idrarı vuruluyo ama mecbur bebek için buna bile katlanıyoz rabbim bu ramazan ayı hürmetine isteyen herkese bebek nasip etsin inşallahh
İnsan vücudundakine benzer bir hormon, laboratuvar ortamında özel yöntemlerle üretiliyor. Kimseye kimsenin idrarı enjekte edilmiyor.Kızlar iğne nin etkisi dediğiniz şey varya nedir biliyonuz mu .. simdi bu iğnelerin i içinde hamile kadınların idrarı var onlarla yapılıyo bu iğneler ondan dolayıı hamile olsanda olmasanda çift cizgi cıkıyo .. resmen kolumuza kalcamıza kadın idrarı vuruluyo ama mecbur bebek için buna bile katlanıyoz rabbim bu ramazan ayı hürmetine isteyen herkese bebek nasip etsin inşallahh
yarin yine test yap bence hemen umudunu kesmeBugun 12. Günüm ve test negatif cıktı ama olsunn hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsunn inşallahh umudu kesmek yok yola devam