Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Eveet 2.catlama igneside tutmadi malesef.. Ara veriyorum tatil yapicam. 3 kez hamile kaldim üçüde tatilde tuttu yine oyle bisey olur inslh

kızlar bgn hcg testi yptm. 27 nısanda ovıtrel ypmştk. 29 nısan da aşılama. 6 mayıstada tekrar ovıtrel yptm. bgn her gün kü hcg testleri ile karşlştrdm daha koyu çıktı. hamilemiyim acep :)

Merhabalar yeni katılıyorum gruba bayanlar . Ben de 9 Mayıs Perşembe günü ovitrelle yaptırdım. Doktorum bir gün sonra (bir gün ara vererek) ilişki önerdi bir hafta boyunca. Fakat tekrar ne zaman gitmem gerektiğini söylemedi. Acaba ne yapmalıyım? İnşallah iyi sonuçlar alırım ..

İğnenin etkisinin geçmesi için 12 gün bekle bence canım. Hayırlısı olsun.

Selam kızlar 5 mayısta iğne oldum bugun 10. Gün normal test yaptım ve silik cıktı . Hiç oyle olmazdı hep tek cizgi olurdu neyse kan tahlili verim dedim ve sonuc normalmiş acaba neden silik cıktı yoksa daha erken mi kan tahlili için ? Bilen var mı

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Cok sağol canım bnde denicem senin gibi 1 sene oldu o kadar cocuk istemiyoruz ama hani zamanı gibi inşallahh isteyen herkese nasip olur bu oruc ayı hürmetine

Kızlar iğne nin etkisi dediğiniz şey varya nedir biliyonuz mu .. simdi bu iğnelerin i içinde hamile kadınların idrarı var onlarla yapılıyo bu iğneler ondan dolayıı hamile olsanda olmasanda çift cizgi cıkıyo .. resmen kolumuza kalcamıza kadın idrarı vuruluyo ama mecbur bebek için buna bile katlanıyoz rabbim bu ramazan ayı hürmetine isteyen herkese bebek nasip etsin inşallahh

Böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum. İdrarla ne alaka ki?

İnsan vücudundakine benzer bir hormon, laboratuvar ortamında özel yöntemlerle üretiliyor. Kimseye kimsenin idrarı enjekte edilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…