- 2 Aralık 2015
- 365
- 366
- 53
- 34
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Canim benim erken gebelik testim de silik cizgiydi,bi kac sayfa oncesi var,o kadar umutlaistim ki sonra resmen yikildim,insallah hamilesindir,bence bir an once kan testi yaptir,insan durdukca beklentiye giriyorKizlar belki gormussunuzdur sabah yazmistim. Igneden 12.gundu bugun sabah erken gebelik testi yaptim baktim negatif ama atmadim. Ise gittim geldim bidaha bakim dedim ne gorimm normalde test cizgisi pembe t cizgisi boyle belli belirsiz gri gibiydi gölge gibi hatta dedim uyduruyormuyum esime de gosterdim oda var gibi dedi suan cokk karman corman bi durumdayim. Bi kac gun sonra tekrarlicam testi bakalim belli olur heralde? Basina boyle bisey gelen oldumuu hic
Ankarada canım dıktorlarda çok iyiydi ilk seferde de tuttuSeninki daha iyimis nerde oldun canim
Yarin kan vericem direkt zaten hayirlisi artik. Ama gecen ayda catlama ignesi oldum yaptigim ayni testler hic biri boyle degildi gorunce umitlendim ne yalan soyliyimCanim benim erken gebelik testim de silik cizgiydi,bi kac sayfa oncesi var,o kadar umutlaistim ki sonra resmen yikildim,insallah hamilesindir,bence bir an once kan testi yaptir,insan durdukca beklentiye giriyor
Benim de öyle oldu canm ama çıkmadı kandaKizlar belki gormussunuzdur sabah yazmistim. Igneden 12.gundu bugun sabah erken gebelik testi yaptim baktim negatif ama atmadim. Ise gittim geldim bidaha bakim dedim ne gorimm normalde test cizgisi pembe t cizgisi boyle belli belirsiz gri gibiydi gölge gibi hatta dedim uyduruyormuyum esime de gosterdim oda var gibi dedi suan cokk karman corman bi durumdayim. Bi kac gun sonra tekrarlicam testi bakalim belli olur heralde? Basina boyle bisey gelen oldumuu hic
Sen ankarada nerde oldun canım aşılamayıAnkarada canım dıktorlarda çok iyiydi ilk seferde de tuttu
Amin canım inşallah ben çatlatma iğnesi oldum olmadı daha bakalım nasip ne zamanMerhaba kızlar ben klomen ilacı kullandım ve bugun iğne yaptık 1 senedir korunmuyodumm ama ne zormus cocuk sahibi olmak hele olsun poposunu ısırcame iğneyle hamile kalan var mı ? Bu arada yorumları okudum allah hepinizin yardımcısı olsun yaaa hepinize nasip etsin bebiş ve bana da
Elik zübeyde hanım da kısmet olur da kurban bayramına kadar kendiliğinden olmassa tekrar aşılama olcam ankaradaSen ankarada nerde oldun canım aşılamayı
Kizlar belki gormussunuzdur sabah yazmistim. Igneden 12.gundu bugun sabah erken gebelik testi yaptim baktim negatif ama atmadim. Ise gittim geldim bidaha bakim dedim ne gorimm normalde test cizgisi pembe t cizgisi boyle belli belirsiz gri gibiydi gölge gibi hatta dedim uyduruyormuyum esime de gosterdim oda var gibi dedi suan cokk karman corman bi durumdayim. Bi kac gun sonra tekrarlicam testi bakalim belli olur heralde? Basina boyle bisey gelen oldumuu hic
benimde öyleydi 11.gün 12.gün ilk anda çıkmıyordu bi yarim saat sonra beliriyordu ben hep iğnenin etkisi dedim gittikçe daha erken çıkmaya başladı 15dk da felan çıkmaya başladı çizgi 13.gün öğlen yaptım hemen 5 dk da belirmeye başladı çizgi hamileymişim o an anladım hep iğne etkisi diyodum ama o kadar uzun kalmiyo iğne bence hamile olabilirsinKizlar belki gormussunuzdur sabah yazmistim. Igneden 12.gundu bugun sabah erken gebelik testi yaptim baktim negatif ama atmadim. Ise gittim geldim bidaha bakim dedim ne gorimm normalde test cizgisi pembe t cizgisi boyle belli belirsiz gri gibiydi gölge gibi hatta dedim uyduruyormuyum esime de gosterdim oda var gibi dedi suan cokk karman corman bi durumdayim. Bi kac gun sonra tekrarlicam testi bakalim belli olur heralde? Basina boyle bisey gelen oldumuu hic
Oncelikle tsk ederim yazdigin icin. Ignenin etkisi bencede coktan gecmis olmasi gerekiyor. Gecen ayda catlama ignesi oldum yine ayni testlerden kullandim atmayip baktigimda hic boyle cikmamisti o yuzden suphelendim. Yarin tekrar yapicam test bakalim inslh vardir..benimde öyleydi 11.gün 12.gün ilk anda çıkmıyordu bi yarim saat sonra beliriyordu ben hep iğnenin etkisi dedim gittikçe daha erken çıkmaya başladı 15dk da felan çıkmaya başladı çizgi 13.gün öğlen yaptım hemen 5 dk da belirmeye başladı çizgi hamileymişim o an anladım hep iğne etkisi diyodum ama o kadar uzun kalmiyo iğne bence hamile olabilirsin
iğne etkısı kaç gün sürer kı tahmınıOncelikle tsk ederim yazdigin icin. Ignenin etkisi bencede coktan gecmis olmasi gerekiyor. Gecen ayda catlama ignesi oldum yine ayni testlerden kullandim atmayip baktigimda hic boyle cikmamisti o yuzden suphelendim. Yarin tekrar yapicam test bakalim inslh vardir..
Hım seninki devlet miElik zübeyde hanım da kısmet olur da kurban bayramına kadar kendiliğinden olmassa tekrar aşılama olcam ankarada
10.gün sıfırdı benim.iğne etkısı kaç gün sürer kı tahmını
Aynen arkadasinda yazdigi gibi ortalama 10 gun sonra geciyoriğne etkısı kaç gün sürer kı tahmını
Evet canımHım seninki devlet mi
benm de 10. günü 2.90 çıktı cnm. iğne etkısı değildr die umut ettm10.gün sıfırdı benim.
ay inş vrdır pıtırcık ya karnımdaAynen arkadasinda yazdigi gibi ortalama 10 gun sonra geciyor
Insallah canim vardir. Ben aksam kan vericem ama sonucu hemen ogrenemiyorum o yuzden sabah testi tekrarlamayi dusunuyorum varsa cikar yoksada kan sonucunu bekliyip gorcez artik..ay inş vrdır pıtırcık ya karnımda
evet. bı bak bakalm. belkı vrdr cnm yaInsallah canim vardir. Ben aksam kan vericem ama sonucu hemen ogrenemiyorum o yuzden sabah testi tekrarlamayi dusunuyorum varsa cikar yoksada kan sonucunu bekliyip gorcez artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?