- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Aysequll6138
Bende adet oldumBen dün adet oldum canım . 2 veya 3 günü kan verip tekrar doktora gitcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende adet oldumBen dün adet oldum canım . 2 veya 3 günü kan verip tekrar doktora gitcem
Bende anlamadım canım ben yarın kan vercem hormon testi bakalım ne çıkacakKızlar sonuçlarım çıktı ama hamile değilmişim testler neden. Öyle çıktı anlamadım
Adet oldun mu canmBende anlamadım canım ben yarın kan vercem hormon testi bakalım ne çıkacak
Evet canım oldumAdet oldun mu canm
Umutlar bi dahaki aya,bende yarin doktora gidiyorum,bu ay asilama yaptiracagim,bi umut bakalim ve birdaha asla adetim gecmeden test yapmayacagim,yasadigim hayal kirikliginin tarifi yokEvet canım oldum
Evet canım bakalım bana ne diyecek çatlatma iğnesimü aşılama mıUmutlar bi dahaki aya,bende yarin doktora gidiyorum,bu ay asilama yaptiracagim,bi umut bakalim ve birdaha asla adetim gecmeden test yapmayacagim,yasadigim hayal kirikliginin tarifi yok
Sen naptın doktorda canmUmutlar bi dahaki aya,bende yarin doktora gidiyorum,bu ay asilama yaptiracagim,bi umut bakalim ve birdaha asla adetim gecmeden test yapmayacagim,yasadigim hayal kirikliginin tarifi yok
Adetimin 3. Gunuydu canim,ultrasonla karindan bakti yumurtalar catlamis folikul kalmamis dedi rahim cok iyi dedi, klomen yazdi gunde 2 defa,15 mayisda kontrolum var yumurtalar gelismis mi diye bakacak,sonrasi asilamaSen naptın doktorda canm
Aşılamayı ne kadara yaptıracaksın canım . Bende cuma gitcem bakalım bana ne diyecekAdetimin 3. Gunuydu canim,ultrasonla karindan bakti yumurtalar catlamis folikul kalmamis dedi rahim cok iyi dedi, klomen yazdi gunde 2 defa,15 mayisda kontrolum var yumurtalar gelismis mi diye bakacak,sonrasi asilama
Ben daha fazla bekliyordum ama 500 dedi ignelerle falan 750 yi bulur diye tahmin ediyorumAşılamayı ne kadara yaptıracaksın canım . Bende cuma gitcem bakalım bana ne diyecek
Alla alla devlet mi özel mi canmBen daha fazla bekliyordum ama 500 dedi ignelerle falan 750 yi bulur diye tahmin ediyorum
Ozel canim,ayni zamanda bizim ozel saglik sigortamiz var asilamayi karsilamiyor ama muayeneyi vs karsiliyorAlla alla devlet mi özel mi canm
Canim hic belli olmaz o benim 12. Gunum silik cikmisti ama hamile degildim,2 gun daha bekle test yaptir,bunyeye gore degisiyorKizlar bugun catlama ignesinden sonra 12.gun dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif. Ignenin etkisi gecmis bunu anlamis oldum. Sizce erkenmi yaptim testi? 2 gun sonra tekrarliyimmi napim. Ne olur bi akil verin cok uzgunumm
İyiyi iş o zaman canım ben internette 5 bin bile yazan gördümOzel canim,ayni zamanda bizim ozel saglik sigortamiz var asilamayi karsilamiyor ama muayeneyi vs karsiliyor
İyiyi iş o zaman canım ben internette 5 bin bile yazan gördüm
İyiyi iş o zaman canım ben internette 5 bin bile yazan gördüm
Bende aşılam oldum ama ücret ödemedim sadece ignem bide jel 200 lira tuttuİyiyi iş o zaman canım ben internette 5 bin bile yazan gördüm
Seninki daha iyimis nerde oldun canimBende aşılam oldum ama ücret ödemedim sadece ignem bide jel 200 lira tuttu