- Konu Sahibi Aysequll6138
-
yumurtam tek catlatma ignesiyle catlamadigindan dr budefa 2defa deneyelim dedi bu arada asilama oldum ben
Ben çatlatmanın 8 günü yapmıstım baya belirgin çizgi cikmisti ben denemek için yaptım zaten ignenin etkisine bakmak için umutlanmadım sonra tekrar
12.günü yaptım çizgi baya silinmiş zar zor ışıkta görünüyodu ve o kitten çıkarıp baktım ancak oyle göründü sonra da 16.gün baktım bu sefer baya belliydi yani 12.güne doğru etkisi geçiyo bence bu arada igne gününü sayarak hesapladım
Gözün aydın canımSonucum da çıkmiş 236.75 3 haftalık şükürler olsun hiç umudum yoktu ama oldu Allah büyük
Sağol canim insallah devami gelir 1 kez dusuk yasadigimdan korkuyorumGözün aydın canım
Bende iki kere test yaptım pozitif ama şu an kahverengi leke ve ara kan gibi de geliyoSağol canim insallah devami gelir 1 kez dusuk yasadigimdan korkuyorum
sahane t3brik ederim darisi basimiza ins.Sonucum da çıkmiş 236.75 3 haftalık şükürler olsun hiç umudum yoktu ama oldu Allah büyük
tahlil sonicun cikmadimi canim dun kan vermistin degilmiBende iki kere test yaptım pozitif ama şu an kahverengi leke ve ara kan gibi de geliyo
Evet dün verdim sabah hemşire mesaj attı elektrik yok bilgisayar kapalı doktor gelsin aricam dedi seni hala aramadısahane t3brik ederim darisi basimiza ins.
tahlil sonicun cikmadimi canim dun kan vermistin degilmi
Bide sabah parçalar geldi kan rengi değil ama kahverengi gibi koyu bir renk kanamam yok kendimi sildigimde oluyosahane t3brik ederim darisi basimiza ins.
3 günüKızlar merhabalar klomen ve çatlatma iğnesi arasında ne fark var hangisini bana önerir siniz? Birde benim adetim duzenlidr hiç birsorun olmamasina ragmen 1 yildr hamile kalamiyorum . Bugün ilk regl günüm ne zaman doktora gitmeliyim bunlar icin
Gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin bizim için de dua etSonucum da çıkmiş 236.75 3 haftalık şükürler olsun hiç umudum yoktu ama oldu Allah büyük
Kızlar merhabalar klomen ve çatlatma iğnesi arasında ne fark var hangisini bana önerir siniz? Birde benim adetim duzenlidr hiç birsorun olmamasina ragmen 1 yildr hamile kalamiyorum . Bugün ilk regl günüm ne zaman doktora gitmeliyim bunlar icin
[/QUOTE4 cü günü git tahtahlil falan yapıp tedaviye başlarlar
Yani adetimin 3. Günü gitmeliyim öylemi canım igneyide mi o gün vurdurmaliyim
Teşekkurler amin canım dualarımdasınızsahane t3brik ederim darisi basimiza ins.
Amin canım teşekkur ederim dua ederim hep ediyorum rabbim tüm bekleyenlere bi an önce nasip etsinGözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin bizim için de dua et
senin sonuç ne oldu aynı vurulmustuk iğneyi sanirimCanım tebrikler çok sevindim darısı bizlere
İnşallah allahım hepinize sağlıklı hayırlı bebekler versin inşallahtebrikler rabbim tamamina erdirsin ins. bizede dua et canim bende pazar yada pazartesi test yapacagim
inşallah allahım sana da çok tatlı bi bebek verir aminCok sevindim canim,insallah saglikli bi hamilelik gecirirsin,bizlerede dua etmeyi unutma
çok saol darisi başına inşallah canimAyy gözün aydın canım inşallah Allah bize de kısmet eder bu mübarek günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?