Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

sonradan okudum hamileymişin çok sevindim ikimiz ayni gun vurulmustuk igneyi çok şükür allahım isteyenlere de nasip etsin kimsenin kucağını bis birakmasin amin
Ayy canim evet aminn Allahim tum isteyenleri kavuştursun insallah simdi sıra bebişleri görme de o da ayrı bi stres

Öyle valla bu sabah benim 1 damla kırmızı kan gelmiş arkasından da kahverengi lekelerim geliyo nasıl korktum önceden bi kimyasal yaşadım doktorum hic bisey olmaz korkma sabah aksam progestan al dedi haftaya cumartesi çağırdı kesenin görünmesi için 2000 ustu olması lazimmis seNin kese ne zaman görüncekmis

Canım ben kendi doktoruma gitmedim bizim eve yakın bi hastane vardı oraya gittim kan tahlili yaptırdım doktoruma mesaj attım bakalım ne zaman gel derse o zaman gitcem bende 1 kez düşük yaptım kalp atışını duysam da içim rahat etmicek oncekinde de duymuştum ama o zaman degerim 3500 dü 5 haftaliktım ve minicik 5mm bi kese gormüştü 5 haftaya kadar yolumuz var :)

Günaydın kızlar 3 testimde silik çizgi vardı ama geceden beli kanamam var adet oldum önceki adetlerim gibi kanamam hemşire de aramadı kan tahlili sonucum için

Evet aşılamaydı canım teşekkürler bakalım merakli bekleyiş devam ediyor p.tesi tekrar kan vercem artış olcak mı erken oğrenmek çok kötüymüş ya stresli her günüm
cnm çatlatma iğnesini mi saydın. yoksa aşılama gününümü saydn

asilana kacinci saat oldu canim ilk idrar testi kacinci gun yapmistin
Canım ben perşembe akşam 8buçukta catlatma ignemi yaptim c.tesi 12 de falan da aşılamam yapıldı kaç saat oluyo hesaplamadim ben ilk idrar testini aşilamanın 6.gunu yaptim ama baya belli 2.cizgi vardi ignenin etkisiydi sonrakini 10.gun yaptim cizgi baya silinmisti yarim saat bekledikten sonra zor gorunen bi cizgi cikmisti sonra 14.gun yaptim ve yine baya belli 2.ćizgi cikti catlatma ignesinin de 16.gunuydu artik etkisi degildir diyerekten koşarak kan testi verdim :)

banada dua edermisin canim benimde dun 9.gun yaptim cok cok silik cizgi vardi bugunde yaptim 10. gun yine silik cizgi cikti ins. igne etkisi degildir yukselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…