• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

yumurtam tek catlatma ignesiyle catlamadigindan dr budefa 2defa deneyelim dedi bu arada asilama oldum ben
Ben çatlatmanın 8 günü yapmıstım baya belirgin çizgi cikmisti ben denemek için yaptım zaten ignenin etkisine bakmak için umutlanmadım sonra tekrar
12.günü yaptım çizgi baya silinmiş zar zor ışıkta görünüyodu ve o kitten çıkarıp baktım ancak oyle göründü sonra da 16.gün baktım bu sefer baya belliydi yani 12.güne doğru etkisi geçiyo bence bu arada igne gününü sayarak hesapladım

Kızlar merhabalar klomen ve çatlatma iğnesi arasında ne fark var hangisini bana önerir siniz? Birde benim adetim duzenlidr hiç birsorun olmamasina ragmen 1 yildr hamile kalamiyorum . Bugün ilk regl günüm ne zaman doktora gitmeliyim bunlar icin

Kızlar merhabalar klomen ve çatlatma iğnesi arasında ne fark var hangisini bana önerir siniz? Birde benim adetim duzenlidr hiç birsorun olmamasina ragmen 1 yildr hamile kalamiyorum . Bugün ilk regl günüm ne zaman doktora gitmeliyim bunlar icin
3 günü

[/QUOTE4 cü günü git tahtahlil falan yapıp tedaviye başlarlar

Back