• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Bizimlede paylas hayirli haberler olsun insallahh
kızlar ben hamileyim 😊😊çok şükür 🙏çatlama iğnesi dahil 13.gün kan verdim 34 çıktı düşük değer diye yazmadım 2 gün sonra ikiye katlaması gerekiyormus bugün yine gittik 85 olmuş çok şükür allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

kızlar ben hamileyim 😊😊çok şükür 🙏çatlama iğnesi dahil 13.gün kan verdim 34 çıktı düşük değer diye yazmadım 2 gün sonra ikiye katlaması gerekiyormus bugün yine gittik 85 olmuş çok şükür allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
tebrikler rabbim tamamina erdirsin ins. bizede dua et canim bende pazar yada pazartesi test yapacagim

Günaydın kızlar sabah lavaboya gittim içimden bile geldiğini hissettim siyah bir parça gibi bile geldi kan rengi değildi ama sonradan da küçük küçük koyu bir renk geldi ne demek bu ya sağlık ocagıda aramadı

Ayy gözün aydın canım inşallah Allah bize de kısmet eder bu mübarek günde

Bu sabah tekrar yaptım silik çizgi var

Eklentiler

• 20190503_075552.jpg
    20190503_075552.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 88
Canım tebrikler çok sevindim darısı bizlere

Cok sevindim canim,insallah saglikli bi hamilelik gecirirsin,bizlerede dua etmeyi unutma😍😍

Çok sevindim canım . Allah isteyen dileyen herkese içindede bana inşallah 😘❤️

Kan da çıkar canım fark etmez 11 ve 12
yeni gordum mesajini saol canim 11.gun verirsem ozelde veririm 12.gun verirsen saglik ocaginda ozelden 60tl aliyorlar 1gun icin gereksizmi acaba diye dusunuyorum bugun 2.idrarla dayanamadim idrar testi yaptim 2.cizgi cok cok silik ama korkuyorum 2tane catlatma ignesi vurdugumdan etkisi devam ediyordur diye bugun cat.ignesinden sonraki 9.gunum rabbim s3n cumanin okunan selalwrin hurmetime tum isteyen tedavidekilere evlat nasip et banada nasip et ins. rabbi hebli milledunke dayyibeten inneke semiuddua

2igne etkisiyle tek igne etkisi farklidir degilmi acaba kacinci gun gecer goruyormusunuz sizde

Eklentiler

• 20190503_122537-01.jpeg
    20190503_122537-01.jpeg
    46,7 KB · Görüntüleme: 71
yeni gordum mesajini saol canim 11.gun verirsem ozelde veririm 12.gun verirsen saglik ocaginda ozelden 60tl aliyorlar 1gun icin gereksizmi acaba diye dusunuyorum bugun 2.idrarla dayanamadim idrar testi yaptim 2.cizgi cok cok silik ama korkuyorum 2tane catlatma ignesi vurdugumdan etkisi devam ediyordur diye bugun cat.ignesinden sonraki 9.gunum rabbim s3n cumanin okunan selalwrin hurmetime tum isteyen tedavidekilere evlat nasip et banada nasip et ins. rabbi hebli milledunke dayyibeten inneke semiuddua
İnşallah cuma hürmetine isteyen herrkese Allah'ım versin

Back