- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Aysequll6138
Şansa e devletin yokE nabız sitesine girdikten sonra e devlet şifrenle tahlillerine bakabiliyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şansa e devletin yokE nabız sitesine girdikten sonra e devlet şifrenle tahlillerine bakabiliyosun
Yok maalesef olmaz. Yarın öğrenirsiniz artık. Umarım gönlünüze göre sonuçlanır.Eşim adına olmaz mı benim hiç bişeyim yok
Kan da çıkar canım fark etmez 11 ve 12bende pazar gunu yada pazartesi kan verecegim sizce 11.gunmu versem yoksa 12.gunmu gerci 11.gun versemde aksam gibi veririm cok birsey farkedecegini sanmam ama sizler ne dersiniz
Hm evet artık yarına kaldıYok maalesef olmaz. Yarın öğrenirsiniz artık. Umarım gönlünüze göre sonuçlanır.
E devlet varsa canım e nabızdan da bakabilirsinO nasıl canm
Yok canmE devlet varsa canım e nabızdan da bakabilirsin
Hayirlinhaberlerle don ins.Bende az once kan verdim 1 saate belli olur dedi
Maalesef yok canim <5 diyor deger icinHayirlinhaberlerle don ins.
5 se olmuyor mu canm . Yüksek işte 0,01 değil amaMaalesef yok canim <5 diyor deger icin
Hic bilmiyorum canim testte sadece <5 yaziyor5 se olmuyor mu canm . Yüksek işte 0,01 değil ama
Hayırlısı olsun, sonuç 5’ten küçük demek.. ben de iğneden sonraki 5.gündeyimHic bilmiyorum canim testte sadece <5 yaziyor
Evet saglik olsun adete 6 gun var olmazsam bi tane daha yaptiririmHayırlısı olsun, sonuç 5’ten küçük demek.. ben de iğneden sonraki 5.gündeyim
aşılama mıydı sizinHayırlısı olsun, sonuç 5’ten küçük demek.. ben de iğneden sonraki 5.gündeyim
Hayır, klomen + çatlatma iğnesi. İlk kez kullanıyorumaşılama mıydı sizin
daha varmis gunun canim 2gun sona idrarda dene ona gore tekrar kan verEvet saglik olsun adete 6 gun var olmazsam bi tane daha yaptiririm