- 20 Mayıs 2017
- 53
- 39
- 18
- 38
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
kızlar ben hamileyimBizimlede paylas hayirli haberler olsun insallahh
tebrikler rabbim tamamina erdirsin ins. bizede dua et canim bende pazar yada pazartesi test yapacagimkızlar ben hamileyimçok şükür çatlama iğnesi dahil 13.gün kan verdim 34 çıktı düşük değer diye yazmadım 2 gün sonra ikiye katlaması gerekiyormus bugün yine gittik 85 olmuş çok şükür allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ayy gözün aydın canım inşallah Allah bize de kısmet eder bu mübarek gündekızlar ben hamileyimçok şükür çatlama iğnesi dahil 13.gün kan verdim 34 çıktı düşük değer diye yazmadım 2 gün sonra ikiye katlaması gerekiyormus bugün yine gittik 85 olmuş çok şükür allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Senin testin neden hiç koyulaşmıyo acaba ya yavas mı artıyo hcg acaba catlatma ignesi olalı kaç gün olduBu sabah tekrar yaptım silik çizgi var
Canım tebrikler çok sevindim darısı bizlerekızlar ben hamileyimçok şükür çatlama iğnesi dahil 13.gün kan verdim 34 çıktı düşük değer diye yazmadım 2 gün sonra ikiye katlaması gerekiyormus bugün yine gittik 85 olmuş çok şükür allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Yo normal igne falan degilSenin testin neden hiç koyulaşmıyo acaba ya yavas mı artıyo hcg acaba catlatma ignesi olalı kaç gün oldu
Cok sevindim canim,insallah saglikli bi hamilelik gecirirsin,bizlerede dua etmeyi unutmakızlar ben hamileyimçok şükür çatlama iğnesi dahil 13.gün kan verdim 34 çıktı düşük değer diye yazmadım 2 gün sonra ikiye katlaması gerekiyormus bugün yine gittik 85 olmuş çok şükür allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
oo etki coktan gecti kalmaz gozun aydin canim dua et bizim icindeKızlar benim de catlatma ignemin 16.gunu asilamaninda 14.gunu silik ama baya net bi cizgiyi bugun yakaladim cok şükür umarım dogrudur
Bende oyle dusunuyorum canım kan verdim 2 saat sonra cikacakmis herkese dua etcem Allahım hepimizi kavuştursun meleklerineoo etki coktan gecti kalmaz gozun aydin canim dua et bizim icinde
Çok sevindim canım . Allah isteyen dileyen herkese içindede bana inşallahkızlar ben hamileyimçok şükür çatlama iğnesi dahil 13.gün kan verdim 34 çıktı düşük değer diye yazmadım 2 gün sonra ikiye katlaması gerekiyormus bugün yine gittik 85 olmuş çok şükür allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
yeni gordum mesajini saol canim 11.gun verirsem ozelde veririm 12.gun verirsen saglik ocaginda ozelden 60tl aliyorlar 1gun icin gereksizmi acaba diye dusunuyorum bugun 2.idrarla dayanamadim idrar testi yaptim 2.cizgi cok cok silik ama korkuyorum 2tane catlatma ignesi vurdugumdan etkisi devam ediyordur diye bugun cat.ignesinden sonraki 9.gunum rabbim s3n cumanin okunan selalwrin hurmetime tum isteyen tedavidekilere evlat nasip et banada nasip et ins. rabbi hebli milledunke dayyibeten inneke semiudduaKan da çıkar canım fark etmez 11 ve 12
Canım ignenin kaçinci gunu2igne etkisiyle tek igne etkisi farklidir degilmi acaba kacinci gun gecer goruyormusunuz sizde
igne gununu saymazsam 9.gunu ama 2cat.ignesi vurdumCanım ignenin kaçinci gunu
Canım erken sabret biraz daha bi de 2 kere vurunmuşsun neden 2 kez oldu acabaigne gununu saymazsam 9.gunu ama 2cat.ignesi vurdum
İnşallah cuma hürmetine isteyen herrkese Allah'ım versinyeni gordum mesajini saol canim 11.gun verirsem ozelde veririm 12.gun verirsen saglik ocaginda ozelden 60tl aliyorlar 1gun icin gereksizmi acaba diye dusunuyorum bugun 2.idrarla dayanamadim idrar testi yaptim 2.cizgi cok cok silik ama korkuyorum 2tane catlatma ignesi vurdugumdan etkisi devam ediyordur diye bugun cat.ignesinden sonraki 9.gunum rabbim s3n cumanin okunan selalwrin hurmetime tum isteyen tedavidekilere evlat nasip et banada nasip et ins. rabbi hebli milledunke dayyibeten inneke semiuddua
yumurtam tek catlatma ignesiyle catlamadigindan dr budefa 2defa deneyelim dedi bu arada asilama oldum benCanım erken sabret biraz daha bi de 2 kere vurunmuşsun neden 2 kez oldu acaba
amin ins.İnşallah cuma hürmetine isteyen herrkese Allah'ım versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?