- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Aysequll6138
Iste test gecersiz canim cizginin tam t nin altinda olmasi gerek şaril diye salmissin herhalde saglik ocaginda aceleden idrar kacmis benim de cok basima geldi maalesefBak canım 3 çizgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste test gecersiz canim cizginin tam t nin altinda olmasi gerek şaril diye salmissin herhalde saglik ocaginda aceleden idrar kacmis benim de cok basima geldi maalesefBak canım 3 çizgi
Ben pet bardaga idraal yaptım hemşire aldı benden 4 5 damla damlattıIste test gecersiz canim cizginin tam t nin altinda olmasi gerek şaril diye salmissin herhalde saglik ocaginda aceleden idrar kacmis benim de cok basima geldi maalesef
Hemsire negatif mi dediBen pet bardaga idraal yaptım hemşire aldı benden 4 5 damla damlattı
Saglık ocagında da çabuk çıkarmı acaba 2 de mi çıkarEvet kan tahlilini bekle.zaten 2 gb cikar herhalde
2 3 gibi çıkar canımSaglık ocagında da çabuk çıkarmı acaba 2 de mi çıkar
Hadi guzel haberlerini bekliyoruuzzzzz2 3 gibi çıkar canım
İnşalah çıkar canım bide ben sabah idrale eve gittim çıktım sonra sağlık ocagına gittim belki ondan olabilirim çünkü sabah ill idralle yaptım ilk testi evde çıkmştıHadi guzel haberlerini bekliyoruuzzzzz
Hımmm bakalım canım saat 3. Buçuk oldu çıkmadımı dahaİnşalah çıkar canım bide ben sabah idrale eve gittim çıktım sonra sağlık ocagına gittim belki ondan olabilirim çünkü sabah ill idralle yaptım ilk testi evde çıkmştı
hemşire seni aricam dedi daha ararmadı ben aradım cevap vermediHımmm bakalım canım saat 3. Buçuk oldu çıkmadımı daha
Haber yok mu canimhemşire seni aricam dedi daha ararmadı ben aradım cevap vermedi
Haber yok mu canim
[/Q yok daha aramadı ya ben çok aradım cevap vermedi
barkot alsaydin gece 12de cikiyor benim bildigim saglik ocaginda ogun ogrenemezsin ertesigun 2de sonucu alacaksin yada ayni gece 12de internetten barkoduvarsa bakacaksin canimhemşire seni aricam dedi daha ararmadı ben aradım cevap vermedi
Almadım canmbarkot alsaydin gece 12de cikiyor benim bildigim saglik ocaginda ogun ogrenemezsin ertesigun 2de sonucu alacaksin yada ayni gece 12de internetten barkoduvarsa bakacaksin canim
Alla alla canım e nabızdan da bakabiliyorsunKızlar lekem kan olmus ama sıvı değil bide tuhaf bile de gelmiş et gibi ben bile anlamadım ya kan verdim sonucun için sağlık ocağı aricaktı ama arama dı gebe olsam da düşük mü acaba
O nasıl canmAlla alla canım e nabızdan da bakabiliyorsun