- 10 Ekim 2016
- 154
- 21
- 18
- 36
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Canım benimde öyle oldu 3 4 gün sonra ya çağırdı gittiğimde istediği gibi büyümüştü ama tutmamistiBugün doktora gittim yumurtam 12mm olmuş iğne vurmadı pazartesi tekrar gidicem Yok mu yâ benim gibi klomen iğne tedavisi gören kimse yazmamış
Hastalanmayi bekliyorum bende dün günümdü ki zaten düzensizlik var aylardır ignelerden dolayı oluyordum. Bekliyorum olunca gidecem.Korkma canım hele anestezi li ise hiç korkma hafif uyutuyorlar uyandığında herşey bitmis oluyor
Tutar inşalllahhhhh Allah her isteyene versinCa
Canım benimde öyle oldu 3 4 gün sonra ya çağırdı gittiğimde istediği gibi büyümüştü ama tutmamisti
4 defa kullandım bu ay dinlendim adet olmayı bekliyorum hala olmadim bu ay cekilecem canımTutar inşalllahhhhh Allah her isteyene versinsenden rahim filmini ne zaman istediler ? Kaç kere klomen tedavisi gördün ?
Test yaptın mi cnmArkadaşlar ben bu ay tedavi olmamıştım çatlatma iğnesi de kullanmadığım için adet olmadım tarlusal falan mı kullansam film cekilecem çekilemiyorum.
İdrarda yaptım negatifTest yaptın mi cnm
Kızlar nasıl gidiyor ne yaptınız test gunüNüz gelmedi mi? ÷)
Olmadım malesef bekliyorum bendeBen daha regli olucam tekrar klomen kullanmaya başlıcam günler geçmiyor ya ... sen ne durumdasın canım regli oldun mu ?
Dün netim kesiliyordu tekrar tekrar cevapla dedim on kere paylaşmış ya nasıl sileceğimi de bilmiyorumOlmadım malesef bekliyorum bende
Kızlar asilamamin 12. Günü bugün. Ve ben aşılamanın 6. Gününde idrar yolları enfeksiyonu oldum antibiyotik kullandım kullanirKen de sinüzit öksürük basladi su an cok kötüyüm hafif ateşim var antibiyotikte bitti. Gidip test yaptırıp gebelik yoksa muayene olucam bugün 12. Gün kan testinde çıkar mı doktor ayın 10 nda yaptır demişti
Canım yaa yeni gördüm yazdigini ne yaptın 12. Gün çıkıyor geneldeKızlar asilamamin 12. Günü bugün. Ve ben aşılamanın 6. Gününde idrar yolları enfeksiyonu oldum antibiyotik kullandım kullanirKen de sinüzit öksürük basladi su an cok kötüyüm hafif ateşim var antibiyotikte bitti. Gidip test yaptırıp gebelik yoksa muayene olucam bugün 12. Gün kan testinde çıkar mı doktor ayın 10 nda yaptır demişti
Silme boşver canım kanda test baktirmadimDün netim kesiliyordu tekrar tekrar cevapla dedim on kere paylaşmış ya nasıl sileceğimi de bilmiyorumKanda gebeliğe baktırdın mı ?
Canim iyice kotulesince sabah hastaneye gittim önce test yaptırdım sonuç yine negatifCanım yaa daha yeni gördüm yazdigini
Canım yaa yeni gördüm yazdigini ne yaptın 12. Gün çıkıyor genelde
Baktırmayacak mısın peki ?Silme boşver canım kanda test baktirmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?