- 10 Ekim 2016
- 154
- 21
- 18
- 36
- Konu Sahibi Aysequll6138
( yaa üzüldümm inşallah önümüzdeki ay olur. Güzel haber almak istiyoruz artıkCanim iyice kotulesince sabah hastaneye gittim önce test yaptırdım sonuç yine negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
( yaa üzüldümm inşallah önümüzdeki ay olur. Güzel haber almak istiyoruz artıkCanim iyice kotulesince sabah hastaneye gittim önce test yaptırdım sonuç yine negatif
Bende çok üzüldüm çok umutluydum. İnş cnm sağol( yaa üzüldümm inşallah önümüzdeki ay olur. Güzel haber almak istiyoruz artık
YoBaktırmayacak mısın peki ?
Enfeksiyondan tutmamış olabilir mi acaba çünkü eskiler der her zaman idrar yolu enfeksiyonu gebeliğe engel oluyor diyeBende çok üzüldüm çok umutluydum. İnş cnm sağol
Asilamadan 5 gün sonra yanma başladı belki de öyle olabilir yarın tekrar doktora gidicem bakalım bu sefer ne diyecekYo
Enfeksiyondan tutmamış olabilir mi acaba çünkü eskiler der her zaman idrar yolu enfeksiyonu gebeliğe engel oluyor diye
Allah sabır versin bizeAsilamadan 5 gün sonra yanma başladı belki de öyle olabilir yarın tekrar doktora gidicem bakalım bu sefer ne diyecek
Hayırlı olsun canım benim.. ilk tedaviyle mi hamile kaldın...Ben iğnenin 14.gunu lekelenme yaşadım bir iki damla devamı gelmedi 16.gunude hem idrar testi yaptım hem kan testi değer 283 çıkmıştı
Bi seferde hem iğne hem klomen kullanıcam canım sen hiç böyle kullandın miAllah sabır versin bize
Kullandım sabah akşam 1er tane klomen ve gonal f iğne kullandımBi seferde hem iğne hem klomen kullanıcam canım sen hiç böyle kullandın mi
Hoşgeldin canım .. 2 3 gün sonra yine bi yap erken olduğu için çıkmamışta olabilir. Çıkmazsa da napalim bi gün mutlaka olacak inşallah sabırsızlık yapmayalım diye avutalim kendimizi :))Merhaba arkadaşlar iki defa tedavisiz hamile kaldım ama ikinci gebeliğimde kürtaj oldum .5 aydır hamile kalamıyorum tedaviye başladım.klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.10 gün önce iğneyi yaptım ve bugün evde test yaptım negatif çıktı .erken olduğunu bile bile yaptım gerçekten zor bir süreç sabır gereken bir durum ama artık sabrım kalmadı gibi(((teselliye ihtiyacım var galiba((
H.bulduk Can'ım inşallah bir gün ....Hoşgeldin canım .. 2 3 gün sonra yine bi yap erken olduğu için çıkmamışta olabilir. Çıkmazsa da napalim bi gün mutlaka olacak inşallah sabırsızlık yapmayalım diye avutalim kendimizi :))
Kaç yumurtan oluşmuştu cnm hatırlıyor musunKullandım sabah akşam 1er tane klomen ve gonal f iğne kullandım
Hani sana demiştim yaa sanırım tek 22 mm olan yumurtam oldu sende olsun 22 mm çok iyi demiştin :)) onun haricinde de küçük küçük yumurtalar vardı.Kaç yumurtan oluşmuştu cnm hatırlıyor musun
Evet cnm çok iyi gelişmiş. Sen ne yaptın bu aradaHani sana demiştim yaa sanırım tek 22 mm olan yumurtam oldu sende olsun 22 mm çok iyi demiştin :)) onun haricinde de küçük küçük yumurtalar vardı.
Hala adet olmadım 20 gün gecti ilaçta içesim yok ne yapım bilemedimEvet cnm çok iyi gelişmiş. Sen ne yaptın bu arada
Var mı adet belirtileri tekrar bi doktora mi gitsenHala adet olmadım 20 gün gecti ilaçta içesim yok ne yapım bilemedim
Hiç bi belirti yok tekrar tahlil yapıp tarlusal kullanacam adetin 2. Günü gidecem doktora rahim filmi içinde gün alacamVar mı adet belirtileri tekrar bi doktora mi gitsen
Farkında olmadan aylarca hamile olduklarından habersiz olanlar var :)Arkadaşlar kasık ağrısı olmadan gebe kalanlar var mı sizce?
İlaç kullanmaya gerek kalmadan hastalandım :)) rahim filmi nasıl olacak bilmiyorum ama ya bayrama denk geliyor film zamanıHiç bi belirti yok tekrar tahlil yapıp tarlusal kullanacam adetin 2. Günü gidecem doktora rahim filmi içinde gün alacam