• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Hormon tahlilleri yaptırmistim onlarda problem yok ama usg ile bakınca kistleri gördü çarşamba günü rahim filmi çekilecem.
Bende aynı durumdayım canım hormonlar normal sadece görüntü de var. Hatta bu ay görünmedi bile değişebiliyor demekki anestezi li mi cekineceksin

Hayırlı olsun canım benim.. ilk tedaviyle mi hamile kaldın...
Bende salı günü çatlatma iğnemi vurdurcam...
Evet canım ilk tedaviydi çok şükür bebeğimi kucağıma aldım. 24 gün oldu darısı başına inşallah :)

Evet canım ilk tedaviydi çok şükür bebeğimi kucağıma aldım. 24 gün oldu darısı başına inşallah :)
Amin inşallah canım benim... banada dua et lütfen... bugün iğnemin 7.günü... iğnen olduktan sonraki belirtilerin neler anlatır mısın biraz??
Benim dünden beri karnımda şişlik var çok erken belirti aramam ama işte bi umut...

Zeyno dediğin gibi varmış arkadaşim uyuttular ama o anı hissettim hemşireler tamam bitti falan dediler sonra geri uyudum sanırım. Sonuçta şöyle tıkanıklık varmış onu da o esnada açmışlar şuan problem yok çok şükür

Merhaba Haziran'ın 28inde çatlama iğnesi vuruldum. 1 hafta var reglime inofolic kullansam yararı olur mu ? Bilgisi olan biri var mı ?

Back