• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Ne yapıyorsunuzanabiliyordum arkadaşlar nasıl gidiyor tedaviler bi gelişme var mı
sağol canım ya ben bugun doktora gittim ve şok oldum dün ignelerimde bitti bugün adetim in 8. Günü yani dün bitti sağda 1 tane yumurtam oluşmuş ve daha şimdiden 16 mm olmuş. bence bu tamamen çörek otu nun faydası. çünkü önceki aylarda da ilaç iğne kullandım ve yumurtam ancak 12. Gün filan bu büyüklüğe ulaşıyordu çörek otu bal tarçın karışımı ise yaramış sanırım cuma aşılama yapılacak

Canimlar igneden 13 gun sonraki idrar testim asagida. Biseyler goruyor musunuz?
IMG_20170524_090416.jpg

sağol canım ya ben bugun doktora gittim ve şok oldum dün ignelerimde bitti bugün adetim in 8. Günü yani dün bitti sağda 1 tane yumurtam oluşmuş ve daha şimdiden 16 mm olmuş. bence bu tamamen çörek otu nun faydası. çünkü önceki aylarda da ilaç iğne kullandım ve yumurtam ancak 12. Gün filan bu büyüklüğe ulaşıyordu çörek otu bal tarçın karışımı ise yaramış sanırım cuma aşılama yapılacak

Oo canım bence de işe yaramış çok sevindim hadi inşallah bu ay güzel haberini alırım.. Bi de bişey soracam canım aşılama ücretli mi yapılıyor

Merhabalar :110:Bende formda yeniyim. Bilgilerinize dayanarak bişey sormak istiyorum. 2 yıldır çocuğum olmuyor. Pkoluymuşum ve klomen kullandım doktor 5 gün sonra gel demişti yarın gidicem. Yumurtam yarın büyümüş olabilir mi ? İğne vurma ihtimali var mı? Lütfen biri yardımcı olsun

Bugün doktora gittim yumurtam 12mm olmuş iğne vurmadı pazartesi tekrar gidicem Yok mu yâ benim gibi klomen iğne tedavisi gören kimse yazmamış:mad:

Back