• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Meraba forumda yeniyim bende pco hastasıyım 2 yıl olacak evliligim bebek istiyoruz hiç korunmadik yeni başladık tedaviye bu ay adet olduktan sonra klomen kullandım 15.05.2017 de catlatma ignesi oldum iğne olalı bugün 3 gün.. Iliskiyide 36 saat değil de iğne vurundugumun ertesi gün ilişki oldu bir gün ara verip tekrar ilişki şeklinde. Adetime 11 gün var. Doktorum adet gecikmen olursa test yapicaz dedi eğer adet olursam sil baştan adetin 3.günü doktor :KK43: Bu dönemde ne onerirsiniz ? Bide en erken idrar da ve kanda gebelik testi ne zaman yapabilirim malum sabırsızlık ve merak :KK15:

Merhaba oncelikle inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine. Bence adet gününü bekle idrarda kişiden kişiye göre değişiyor ama yok dayanamam diyorsan catlatma ignesinin 15. Günü gidip kan testi yaptır cnm.

Sibel sen soğan kurunun nasıl yapıldığını biliyor musun
Canım benim onu 1 defa içtim bütün gün mide bulantısı çektim içemedim yaa.. Şöyle yapmıştım 1 soğanı dörde böldüm kaynamış suya attım biraz kaynatıp soğuk içtim sabah akşam aç karnına içiliyor ama kaç gün bilmiyorum

Canım benim onu 1 defa içtim bütün gün mide bulantısı çektim içemedim yaa.. Şöyle yapmıştım 1 soğanı dörde böldüm kaynamış suya attım biraz kaynatıp soğuk içtim sabah akşam aç karnına içiliyor ama kaç gün bilmiyorum
Sağol cnm ne zaman başlanıyor bugün adetin 3. Günü

Back