- 18 Aralık 2016
- 362
- 71
- 48
- Konu Sahibi Aysequll6138
Anladım cnm biraz dinlen kafanı rahat bırak belki kendiliğinden kalırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyle olur.. Teşekkür ederim canimAnladım cnm biraz dinlen kafanı rahat bırak belki kendiliğinden kalırsın
Zeyno naptin canım var mı bi gelişmeİnşallah öyle olur.. Teşekkür ederim canim
Sibel tutmadı aşılamam bu gün adet oldum çok moralim bozukZeyno naptin canım var mı bi gelişme
Yaaa benim de moralim bozuldu ya ( rahim filmi cekilmismydinSibel tutmadı aşılamam bu gün adet oldum çok moralim bozuk
Canım yarın hayıt tohumu al başla çayını yap ic bende adet olunca başlıcamSibel tutmadı aşılamam bu gün adet oldum çok moralim bozuk
Nasıl kullanıcaz onu canım adetin 2. Günü mü başlanıyorCanım yarın hayıt tohumu al başla çayını yap ic bende adet olunca başlıcam
evet canım tertemizdi tüplerYaaa benim de moralim bozuldu ya ( rahim filmi cekilmismydin
1. Günü diye okudum 14. Gune kadar onu yine araştıralım tam öğrenelim.Nasıl kullanıcaz onu canım adetin 2. Günü mü başlanıyor
Sabah akşam içiliyor 1 bardak hazır suyu kaynatiyorsun kaynayınca 1 kaşık hayıt tohumunü ezip suya koyup 5 6 dk da öyle kaynatıp ılık içiyorsun1. Günü diye okudum 14. Gune kadar onu yine araştıralım tam öğrenelim.
İğne ye başlıcam tekrar yarın. İğneyle beraber kullanılabilir mi acabaSabah akşam içiliyor 1 bardak hazır suyu kaynatiyorsun kaynayınca 1 kaşık hayıt tohumunü ezip suya koyup 5 6 dk da öyle kaynatıp ılık içiyorsun
Onü tam bilmiyorum canım ama klomenle kullananlar varmışİğne ye başlıcam tekrar yarın. İğneyle beraber kullanılabilir mi acaba
Tekrar mı aşı yapılacaktıOnü tam bilmiyorum canım ama klomenle kullananlar varmış
Ona daha karar vermedik canım doktor duruma göre karar veririz dediTekrar mı aşı yapılacaktı
Canım benim onu 1 defa içtim bütün gün mide bulantısı çektim içemedim yaa.. Şöyle yapmıştım 1 soğanı dörde böldüm kaynamış suya attım biraz kaynatıp soğuk içtim sabah akşam aç karnına içiliyor ama kaç gün bilmiyorumSibel sen soğan kurunun nasıl yapıldığını biliyor musun
Sağol cnm ne zaman başlanıyor bugün adetin 3. GünüCanım benim onu 1 defa içtim bütün gün mide bulantısı çektim içemedim yaa.. Şöyle yapmıştım 1 soğanı dörde böldüm kaynamış suya attım biraz kaynatıp soğuk içtim sabah akşam aç karnına içiliyor ama kaç gün bilmiyorum
Adet bitiminden 2 sonra 15 gün kullanılacak yazıyor diğer sayfalardaSağol cnm ne zaman başlanıyor bugün adetin 3. Günü