- 10 Ekim 2016
- 154
- 21
- 18
- 36
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
sağol canım ya ben bugun doktora gittim ve şok oldum dün ignelerimde bitti bugün adetim in 8. Günü yani dün bitti sağda 1 tane yumurtam oluşmuş ve daha şimdiden 16 mm olmuş. bence bu tamamen çörek otu nun faydası. çünkü önceki aylarda da ilaç iğne kullandım ve yumurtam ancak 12. Gün filan bu büyüklüğe ulaşıyordu çörek otu bal tarçın karışımı ise yaramış sanırım cuma aşılama yapılacakNe yapıyorsunuzanabiliyordum arkadaşlar nasıl gidiyor tedaviler bi gelişme var mı
Adetin kaç gün var canım idrarda cikmayabilir varsaBenim catlatma ignemin yarin 13. Günü. Sizce yarin bir test yapayimmi?
Bat 26 mayıs canim. Beklemek mi daha zor yoksa idrar testi yapmaya cesaret etmek mi bilmiyorum..Adetin kaç gün var canım idrarda cikmayabilir varsa
Çok stresliysen yap bir test cnm ama doktorum bana hep catlatma ignesinin 15. Günü kan ver diyor. Yani negatif çıkarsa da üzülme hemen cikmayabilirBat 26 mayıs canim. Beklemek mi daha zor yoksa idrar testi yapmaya cesaret etmek mi bilmiyorum..
Yarınki durumuma göre karar vereyim. Allah hepimizin hakkında hayirlisini versin insallah..Çok stresliysen yap bir test cnm ama doktorum bana hep catlatma ignesinin 15. Günü kan ver diyor. Yani negatif çıkarsa da üzülme hemen cikmayabilir
Amin inşallah güzel haberlerini duyarızYarınki durumuma göre karar vereyim. Allah hepimizin hakkında hayirlisini versin insallah..
Sanki çok az 2. Çizgi var gibiCanimlar igneden 13 gun sonraki idrar testim asagida. Biseyler goruyor musunuz?Eki Görüntüle 1999502
sağol canım ya ben bugun doktora gittim ve şok oldum dün ignelerimde bitti bugün adetim in 8. Günü yani dün bitti sağda 1 tane yumurtam oluşmuş ve daha şimdiden 16 mm olmuş. bence bu tamamen çörek otu nun faydası. çünkü önceki aylarda da ilaç iğne kullandım ve yumurtam ancak 12. Gün filan bu büyüklüğe ulaşıyordu çörek otu bal tarçın karışımı ise yaramış sanırım cuma aşılama yapılacak
İnşallah canım. Ben özel doktora gidiyorum cnm 600 TL verdim ilk aşılama da.Oo canım bence de işe yaramış çok sevindim hadi inşallah bu ay güzel haberini alırım.. Bi de bişey soracam canım aşılama ücretli mi yapılıyor
Devlette yapıyorlar mı acabaİnşallah canım. Ben özel doktora gidiyorum cnm 600 TL verdim ilk aşılama da.
Yanlış bilmiyorsam canım üni hastaneleri ücretsiz yapıyormuş sen nerde yaşıyorsunDevlette yapıyorlar mı acaba
Adanadayim ben de özele gidiyorum rahim filmi cekilecem o da 500 TLYanlış bilmiyorsam canım üni hastaneleri ücretsiz yapıyormuş sen nerde yaşıyorsun
Ben onu üni hastanesinde 100 TL ye çektirmiştimAdanadayim ben de özele gidiyorum rahim filmi cekilecem o da 500 TL
Ben onu üni hastanesinde anestezili cekilecem korkuyorum birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?