- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
- 323
- Konu Sahibi Aysequll6138
Mujdeli haberlerini bekliyorum canım inşallahCanım olmadım test aldım aksam yapacam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mujdeli haberlerini bekliyorum canım inşallahCanım olmadım test aldım aksam yapacam.
İnşallah canım yaaaMujdeli haberlerini bekliyorum canım inşallah
Malesef tek çizgi çıktıİnşallah canım yaaa
Kırmızıları görmeden umudu kaybetmek yok canımMalesef tek çizgi çıktı
Şimdi de gördümKırmızıları görmeden umudu kaybetmek yok canım
Bende bugün kan testi yaptırdım canım kocaman bir sıfır aldım yine bu ayda bitti umutlar... Önümüzdeki ay için aşılama isteyicem doktordan çok yoruldum psikolojim mahvoldu artık aşılamada olmazsa vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçelim en azından...Şimdi de gördüm
Kac yaşındasın ve kaçıncı denemendi bu canimBende bugün kan testi yaptırdım canım kocaman bir sıfır aldım yine bu ayda bitti umutlar... Önümüzdeki ay için aşılama isteyicem doktordan çok yoruldum psikolojim mahvoldu artık aşılamada olmazsa vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçelim en azından...
32 yaşındayım canım 5 yıllık evliyim ilk 3 yıl korunduk 3. Yılın sonunda hamile kaldım ama bebeğin kalp atışı duyulmadı zorunlu kürtaj oldum sonra yapılan testlerde kan pıhtılaşması çıktı bende o yüzden bebek gelişememiş... Öğretmenim ben bebeğimi kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken Rabbim atanmayı nasip etti eşim Edirnede ben Vanda kaldım bir yıl tatlı ama zor ayrılığımız oldu bir yılın sonunda eş durumu tayiniyle geldim eşimin yanına... Hazirandan kasıma kadar hiç korunmadık, baktım heray hayal kırıklığı yaşıyorum aralıkta doktora gittik ilk ay doktor klomen kullandı bende işe yaramadı 13mmde kaldı yumurtalar ikinci ay menegon 75lik kullandi erken çatladı yumurtalar üçüncü ay yine menegon kullandı yine 75lik fakat catlatma ignesi yapmadı yumurtalar çatlamamış bu seferde kiste dönüşmüş 3. Ay kistlerin erimesini bekledik boş geçti 4.ay progon 50mmlik igneye geçirdi catlatma igneside olduk ama nasip olmadımı olmuyor demekki canım... Doktor kontrolsüz 11. Ayımız doktor tedavisiylede 5. Ayımıza giricez... Hamilelik dusunmeyen arkadaşlarım hamile kaldılar da doğurdular ben halen yerimde sayıyorum... Sen kaç yaşındasın canım ne zamandır istiyorsun bebiş... Rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin insallah canımKac yaşındasın ve kaçıncı denemendi bu canim
Sibel durum neCanım olmadım test aldım aksam yapacam.
Baharcim bende polikistik over var yumurtaliklarim tembel haziranda evlendim eylülde tedaviye başladık klomen + ovitrelle ve yumurta catlamadi 2.ay da öyle yine catlamadi sonra eşim bacağından ameliyat oldu 2 ay ara verdik şubatta klomen + 2 çatlatma iğnesi vuruldum çatladı ama tutmadı bu ayda 6 gün gonal f vuruldum sonra yine çatlatma iğnesi yine tutmadı. 29 yaşındayım evliligim fazla olmamış olabilir ama yaş da az değil ve çok istiyorum bebeğim olsun.. Daha erken yeni evlisin diyorlar ama istiyoruz ve de korkuyorum olmicak diye.32 yaşındayım canım 5 yıllık evliyim ilk 3 yıl korunduk 3. Yılın sonunda hamile kaldım ama bebeğin kalp atışı duyulmadı zorunlu kürtaj oldum sonra yapılan testlerde kan pıhtılaşması çıktı bende o yüzden bebek gelişememiş... Öğretmenim ben bebeğimi kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken Rabbim atanmayı nasip etti eşim Edirnede ben Vanda kaldım bir yıl tatlı ama zor ayrılığımız oldu bir yılın sonunda eş durumu tayiniyle geldim eşimin yanına... Hazirandan kasıma kadar hiç korunmadık, baktım heray hayal kırıklığı yaşıyorum aralıkta doktora gittik ilk ay doktor klomen kullandı bende işe yaramadı 13mmde kaldı yumurtalar ikinci ay menegon 75lik kullandi erken çatladı yumurtalar üçüncü ay yine menegon kullandı yine 75lik fakat catlatma ignesi yapmadı yumurtalar çatlamamış bu seferde kiste dönüşmüş 3. Ay kistlerin erimesini bekledik boş geçti 4.ay progon 50mmlik igneye geçirdi catlatma igneside olduk ama nasip olmadımı olmuyor demekki canım... Doktor kontrolsüz 11. Ayımız doktor tedavisiylede 5. Ayımıza giricez... Hamilelik dusunmeyen arkadaşlarım hamile kaldılar da doğurdular ben halen yerimde sayıyorum... Sen kaç yaşındasın canım ne zamandır istiyorsun bebiş... Rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin insallah canım
Hastalandım canım(Sibel durum ne
Sibel canım aşılama oldum ben beklemedeyimZeyno iğneler bitti beklemede misin
Canım benim güzel haberlerini bekliyorum günün ne zamanSibel canım aşılama oldum ben beklemedeyim
İnş canım. 16 mayısta sen ne durumdasin canimCanım benim güzel haberlerini bekliyorum günün ne zaman
Ben dinlendiriyorum vücudumu ilaçlar iğneler yüzünden kilo aldım 1 2 ay sonra devam edecem.İnş canım. 16 mayısta sen ne durumdasin canim
Kaç ay ilaç iğne kullandın cnm aşılama tutmazsa bende ara vereyim 1 ay diyorumBen dinlendiriyorum vücudumu ilaçlar iğneler yüzünden kilo aldım 1 2 ay sonra devam edecem.
İnşallah tutar Zeyno.. 3 ay klomen çatlatma iğnesi kullandım ilk ikisinde çatlamayinca kiste döndü dogüm kontrol ilacı kullandım aralarda martta da senin vurulduğun ignelerden vuruldum iğne de 4. ydü.Kaç ay ilaç iğne kullandın cnm aşılama tutmazsa bende ara vereyim 1 ay diyorum
İğne olduktan sonra aşılama mi yapıldı sana cnmİnşallah tutar Zeyno.. 3 ay klomen çatlatma iğnesi kullandım ilk ikisinde çatlamayinca kiste döndü dogüm kontrol ilacı kullandım aralarda martta da senin vurulduğun ignelerden vuruldum iğne de 4. ydü.