-
- Konu Sahibi LunaLovegoodd
Evet çok moralim bozuldu oturdum ağladım neden olmuyor diye hala da kasıklarımda bir sancı var iğneye göre 14.gün cuma kendi regl düzenime göre daha 6 günüm var erken gebelik testi de olunca çıkmaması olmadığını düşündürdüBenim de 11. Günüm erken yapınca insanın morali bozulabiliyor doktorum bana adetin düzenli ise gecikince test yap dedi o yüzden bekleyin siz de
Benim önceki çatlatma iğnesinde bile 15. Gün beta çıkmıştı kanımda 17. Gün regl oldumEvet çok moralim bozuldu oturdum ağladım neden olmuyor diye hala da kasıklarımda bir sancı var iğneye göre 14.gün cuma kendi regl düzenime göre daha 6 günüm var erken gebelik testi de olunca çıkmaması olmadığını düşündürdü
En iyisi beklemek o zaman ama insanda moral bozukluğu olunca beklemekte istemiyor eşiminde sabah sabah ben anne olamıycam diyip ağlayıp moralini bozdum bu süreç çok etkiledi sanırım beni dün çünkü bir sızı hissettim tam rahminde yarım saat civarı ona bile umut bağlamıştımBenim önceki çatlatma iğnesinde bile 15. Gün beta çıkmıştı kanımda 17. Gün regl oldum
Canm bizim daha iğnenin 11. günü zaten iğne vurulunca hemen hamile kalcaz die bir şey yok ki. Belki bikac gün sonra tutmuştur. Hemen çıkmayabilir yani üzülme . Ben de yaptım benim de negatif ama geç döllenme die de bı şey var. O yüzden umudu kesmeden beklemek gerekiyorBende 11. Günüm erken gebelik testi yaptım kocaman bir negatif eğer olsaydı erken gebelikte çıkardı diye düşünüyorum
Ben adet olunca bile hemen umudumu yitirmiyorum çünkü önceki hamileliğimde üstüne görmüştüm de hamile olduğumu hiç şüphem yokken tesadüf ogrendimEvet çok moralim bozuldu oturdum ağladım neden olmuyor diye hala da kasıklarımda bir sancı var iğneye göre 14.gün cuma kendi regl düzenime göre daha 6 günüm var erken gebelik testi de olunca çıkmaması olmadığını düşündürdü
Ben de senin gibiyim çok zor sabrediyorum, sürekli aklımda ama test yapıp üzülmektense böyle sabretmeyi tercih ediyorumEn iyisi beklemek o zaman ama insanda moral bozukluğu olunca beklemekte istemiyor eşiminde sabah sabah ben anne olamıycam diyip ağlayıp moralini bozdum bu süreç çok etkiledi sanırım beni dün çünkü bir sızı hissettim tam rahminde yarım saat civarı ona bile umut bağlamıştım
Geç döllenme olacağını pek düşünmüyorum ama yine de çıkmadık candan ümit kesilmez diyip bekliycez de erken gebelik testi olmasından kaynaklı pek umudum yok çoğu kişi 11. Gün silikte olsa görmüşCanm bizim daha iğnenin 11. günü zaten iğne vurulunca hemen hamile kalcaz die bir şey yok ki. Belki bikac gün sonra tutmuştur. Hemen çıkmayabilir yani üzülme . Ben de yaptım benim de negatif ama geç döllenme die de bı şey var. O yüzden umudu kesmeden beklemek gerekiyor
Allahtan ümit kesilmez bakalım cuma günü tekrarlarız olmazsa testiBen adet olunca bile hemen umudumu yitirmiyorum çünkü önceki hamileliğimde üstüne görmüştüm de hamile olduğumu hiç şüphem yokken tesadüf ogrendim
İnşallah güzel sonuç alırsınızBen de senin gibiyim çok zor sabrediyorum, sürekli aklımda ama test yapıp üzülmektense böyle sabretmeyi tercih ediyorum
Moralimizi yüksek tutmamız lazım canm ben bide 36 yaşındayım zaman da gittkce daraliyo ama yine de tevekkül etmeye çalışıyorum. Ama çok zormuş gercektenAllahtan ümit kesilmez bakalım cuma günü tekrarlarız olmazsa testi
Öyle bakalım inşallah olur içimde bir umut varda erken gebelik testi olunca yaptığımız o umut kırılıyor işteMoralimizi yüksek tutmamız lazım canm ben bide 36 yaşındayım zaman da gittkce daraliyo ama yine de tevekkül etmeye çalışıyorum. Ama çok zormuş gercekten
Son durumunuz nedir acaba var mı bı değişiklikHayır yapmadım pazar günü adet günüm. Yarın cesaretimi toplarsam yapabilirim
Bebim 2 gün sonra olmuştu ve çatlamıştı.Kızlar merhaba. Dün ilk defa saat sabah 10:00’da çatlatma iğnesi oldum göbeğimden. Ama mesela burda okuduklarım gibi yumurtalıklarımda sancı vs olmadı acaba işe yaramadı mı diye düşünmeye başladım. Sizlerde nasıl bi etkisi oldu yazar mısınız rica etsem
Adet oldum bitti bile. Pazartesi başladı bugün de bitti oldu. Kısmet değilmiş iğnenin 17. Günü adet olmuş oldum yani. Kanım negatifti zatenSon durumunuz nedir acaba var mı bı değişiklik
Hayırlısı olsun canm en yakın zamanda güzel haberler yazalım inşallah burayaAdet oldum bitti bile. Pazartesi başladı bugün de bitti oldu. Kısmet değilmiş iğnenin 17. Günü adet olmuş oldum yani. Kanım negatifti zaten
Teşekkür ederim canım amin cümlemize nasip olsun inşallahHayırlısı olsun canm en yakın zamanda güzel haberler yazalım inşallah buraya
Canm ben de bugün test yaptım yine benim de negatif çıktı. Erken gebelik testi değil ama olsaydı artk çıkardı die düşünüyorumÖyle bakalım inşallah olur içimde bir umut varda erken gebelik testi olunca yaptığımız o umut kırılıyor işte
Merhaba, sizinle aynı durumdayım. Sonucunuz ne oldu ?Öyle bakalım inşallah olur içimde bir umut varda erken gebelik testi olunca yaptığımız o umut kırılıyor işte
13. Gün akşam yaptığımda yine negarifi gördüm bugün 15.gün adet belirtimde şuanlık yok normal adet tarihime 3 gün var herhalde o zaman olucamMerhaba, sizinle aynı durumdayım. Sonucunuz ne oldu ?
İnşallah gebelik oluşmuştur13. Gün akşam yaptığımda yine negarifi gördüm bugün 15.gün adet belirtimde şuanlık yok normal adet tarihime 3 gün var herhalde o zaman olucam