- 16 Kasım 2020
- 290
- 81
- 36
- Konu Sahibi LunaLovegoodd
Guzel haberlerinizi bekliyorum16 Eylülde vuruldum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel haberlerinizi bekliyorum16 Eylülde vuruldum ben
Doktor 1 ekim dedi daha çok var nasıl bekleyeceğim bilmiyorumGuzel haberlerinizi bekliyorum
1 Ekim de test yap mı dedi yoksa hastaneye mi çağırdı. Benimki o konuda bı şey demedi deDoktor 1 ekim dedi daha çok var nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Tam 14. Gün iğne etkisi geçmiş oluyor doktorunuz o yüzden net tarih vermiş inşallah güzel haberler alırsınız. Ben de ayın 6sında vuruldum. 12. Günüm doluyorValla çatlatmayı vurdu 1 Ekime kadar bekle dedi sadece bu
İğneden dolayı gebelik testi silik çıkıyor diyolar ya ben de merak ettim sabah test yaptım gerçekten silik çıktı. Yani öyle çıkacağını biliuodum ama haftaya test yaptığımda aradaki farkı göreyim istedimBen bir ağrı hissetmedim çok şiddetli baş ağrısı çektim ağrı kesici içtim belki de ondan çatlama olmuştur herhalde diye düşünüyorum ovülasyın testi yaptım az önce silik çıktı o da. Bugünde sağ ve sol kasıkta dediğiniz gibi az az ağrı girip durdu iğne etkisi devam eder diyorlar ama ovülasyonda silikleşti bile sizde durum nedir
Test yaptınız mıTam 14. Gün iğne etkisi geçmiş oluyor doktorunuz o yüzden net tarih vermiş inşallah güzel haberler alırsınız. Ben de ayın 6sında vuruldum. 12. Günüm doluyor
Hayır yapmadım pazar günü adet günüm. Yarın cesaretimi toplarsam yapabilirimTest yaptınız mı
Haber verin bana da hadi güzel haberlerle dolduralım bu sayfayıHayır yapmadım pazar günü adet günüm. Yarın cesaretimi toplarsam yapabilirim
Ahhh keşke inşallah tamam canım veririmHaber verin bana da hadi güzel haberlerle dolduralım bu sayfayı
Benim bugün akıntım baya arttı kasık ağrısı da arada oluor. Siz ne durumdasınızİnşallah bu ay bebişlerimiz bizimle olur sizin kaçıncı günde vuruldu iğne cuma kontrolle gittiğimde 10. Gündü batın erken oluşucak olursa dedi ama geri kontrole de çağırmadı düşünmemeye çalışıyorum ama istemsiz sürekli kendimi belirti ararken buluyorum
Merhabalar canım sabah test yaptım negatiftiHaber verin bana da hadi güzel haberlerle dolduralım bu sayfayı
İğnenin kaçıncı günüydü bugünMerhabalar canım sabah test yaptım negatifti
Ağrım geçti bacaklarımda biraz ağrı olmaya başladı anlam veremedim Akıntım da durdu iğne gününü saymazsak 8. Günüm ovülasyon testlerim koyuluktan biraz düşmeye başladıBenim bugün akıntım baya arttı kasık ağrısı da arada oluor. Siz ne durumdasınız
Bence ovulasyon testi yapmanıza gerek yok. Çünkü ignede beta var diorlar. Gebelik testi de silik çıkıyor bu durumda ovulasyon testi de doğruyu göstermez. Sizinle iğneyi aynı gün vurulduk. İletişimi kesmeyelim lütfen birlikte beklemek bana çok iyi geliyorAğrım geçti bacaklarımda biraz ağrı olmaya başladı anlam veremedim Akıntım da durdu iğne gününü saymazsak 8. Günüm ovülasyon testlerim koyuluktan biraz düşmeye başladı
1 haftayı doldurduk bile geriye bir hafta daha beklemek kaldı ki bence en zoruAğrım geçti bacaklarımda biraz ağrı olmaya başladı anlam veremedim Akıntım da durdu iğne gününü saymazsak 8. Günüm ovülasyon testlerim koyuluktan biraz düşmeye başladı
14. Günü canımİğnenin kaçıncı günüydü bugün
Tekrar yaparsınız adet olana kadar hatta adet olsa bile kanama artincaya kadar umudumuzu kaybetmeyin belli olmaz14. Günü canım
Hayırlısı ne ise o olsunTekrar yaparsınız adet olana kadar hatta adet olsa bile kanama artincaya kadar umudumuzu kaybetmeyin belli olmaz
Aslında yapmamdaki amaç ne zaman sıfırlanıcak diye 12. Günde genelde yazmış herkes gebelik testini çarşamba günü yapıcam inşallah minik bebeğimiz bizimle olur sizin içinde dua edicemBence ovulasyon testi yapmanıza gerek yok. Çünkü ignede beta var diorlar. Gebelik testi de silik çıkıyor bu durumda ovulasyon testi de doğruyu göstermez. Sizinle iğneyi aynı gün vurulduk. İletişimi kesmeyelim lütfen birlikte beklemek bana çok iyi geliyor