kesinlikle olumlu hayırlı olsunMerhaba çatlatma iğnesinin 13 üncü günü kan verdim 21.55 çıktı sizce sonuç olumlu mu
iğneden 15 gün sonra göğüs ağrısı çektim yumurtanın olduğu kaşıkta seyrimeler vardı baska da belirtim olmadıMerhabalar sanırım sizde çatlatma iğnesi ile hamile kaldınız bişey sormak istiyorum, tabiki herkesin vücudu farklı ama ben 12 martta çatlatma iğnesi vuruldum ve daha vurulduğum gün göğüs uçlarım çok acımaya başladı bu zaten iğne yüzündendi çünkü henüz ilişki olmamıştı ama dün yani iğneden 7 gün sonra göğüslerimin her yeri acımaya başladı ve bugünde iyice arttı bu bir belirti olabilir mi siz hiç yaşadınız mı böyle bişey ?
testi ıkı gümde bir tekrarla hamilesün önemli olan duzenlı artış 21 se mesela 100 kere çıkması lazım iki gün sonra 13 gün de çıkan sonuç hamileliktür ilaç etkisi geçiyor 7 ile 10 gün arasındaMerhaba çatlatma iğnesinin 13 üncü günü kan verdim 21.55 çıktı sizce sonuç olumlu mu
benim ignenin 14 günü yani 14 martta 8 çıktı 16 mart 24 18 mart 108Merhaba çatlatma iğnesinin 13 üncü günü kan verdim 21.55 çıktı sizce sonuç olumlu mu
Olmadı öatlatma iğnemin 6. Günü başladı sildikçe gelen bir kanama ped felan doldurmadı. Kahve pembe ara ara kırmızı şekilde geldi. Yerleşme diye umutlandım çok az ve kısa sürdü 3 4 gün kadar. Ve sonuç negatif… sizin kaçıncı gün şuan ve ne zaman başladı, geliyormu devamlı yoksa yerleşme gibi mi ?Benim oldu durumunuz ne acaba
belki yerleş me kanamasıdır canım yerleşme kanaması adetten bir hafta önce olur hem iğne den sonra 6 günde adet olunmaz bilimsel olarak zor yani iğneden 14 gün sonrasında oluyor 14 ve üzeri catlayan yumurtanın sonuçta günü belli iğneden ortalama 1.5 2 gün sonra adet oldugunu düşünmüyorum tabiiki kişisel görüşüm bunlar ilk cocugumdada kullandım 2 kez bu iğneyi şimdi de kullandım 2 kez yani 4 kez deneyimledıgıme göre hep 14 günden sonra olduOlmadı öatlatma iğnemin 6. Günü başladı sildikçe gelen bir kanama ped felan doldurmadı. Kahve pembe ara ara kırmızı şekilde geldi. Yerleşme diye umutlandım çok az ve kısa sürdü 3 4 gün kadar. Ve sonuç negatif… sizin kaçıncı gün şuan ve ne zaman başladı, geliyormu devamlı yoksa yerleşme gibi mi ?
bence bekle 1 hafta sonra test yap yani iğneden 15 gün sonra kesin sonuç umutsuzluğu kapılmaOlmadı öatlatma iğnemin 6. Günü başladı sildikçe gelen bir kanama ped felan doldurmadı. Kahve pembe ara ara kırmızı şekilde geldi. Yerleşme diye umutlandım çok az ve kısa sürdü 3 4 gün kadar. Ve sonuç negatif… sizin kaçıncı gün şuan ve ne zaman başladı, geliyormu devamlı yoksa yerleşme gibi mi ?
Ben 9 marta çatlatma iğnesi oldum 14 marta afedersiniz iki üç damla pecetede kan gördün o günü sonrada hiç görmedim bugün 13 günüm kasıklarım karnım ağrıyor ama gelen giden yok test tutup yine negatif görmeye korkuyorumOlmadı öatlatma iğnemin 6. Günü başladı sildikçe gelen bir kanama ped felan doldurmadı. Kahve pembe ara ara kırmızı şekilde geldi. Yerleşme diye umutlandım çok az ve kısa sürdü 3 4 gün kadar. Ve sonuç negatif… sizin kaçıncı gün şuan ve ne zaman başladı, geliyormu devamlı yoksa yerleşme gibi mi ?
Yok canm bende emin olmadığım içim bisey yapmadım pik değil birazdan birdaha yapicam bi ise gidimCanım bu pik mi emin misin? Rengi daha koyu gibi durmuyor ama emin olamadım.
Canm şimdi yaptım galiba şuan pik nokta oldu akşama kadar iş yerindeyim bakalım ne zaman catlicak şuan catlamadi galibaCanım bu pik mi emin misin? Rengi daha koyu gibi durmuyor ama emin olamadım.
Benimde 13. Gün 21,45 15. Gün 96.03 pazartesi tekrardan vericem kanbenim ignenin 14 günü yani 14 martta 8 çıktı 16 mart 24 18 mart 108
hayırlı olsun sağlıkla gelsin keseleri görmeyi bekicez sonra kalp atışını beklicez hep beklemekBenimde 13. Gün 21,45 15. Gün 96.03 pazartesi tekrardan vericem kan
benimde 14 mart 8 16 mart 24 18 mart 107 bıraktım akışına daha da vermicem 4 gündür vermedimBenimde 13. Gün 21,45 15. Gün 96.03 pazartesi tekrardan vericem kan
Evet çizgi var gibiKızlar merhaba 12 martta çatlatma iğnesi vuruldum. Testler arasında bir farklılık var mı sizce? Ben bugün yaptığım testte yanlış görmediysem çok çok silik bir çizgi gördüm gibi
Eki Görüntüle 3564216 Eki Görüntüle 3564217 Eki Görüntüle 3564219
Gecikmeyi bekleyeceğim teşekkür ederimEvet çizgi var gibi
Ayy bende 12 martta vurdum 26 martta test yap dedi birlikte bekleyelim. :) ama akşam çok adet ağrım başladı kafam karıştı açıkçasıKızlar merhaba 12 martta çatlatma iğnesi vuruldum. Testler arasında bir farklılık var mı sizce? Ben bugün yaptığım testte yanlış görmediysem çok çok silik bir çizgi gördüm gibi
Eki Görüntüle 3564216 Eki Görüntüle 3564217 Eki Görüntüle 3564219
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?