Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Amin inşallah senin kullandığın ilaçtan aldım bu gün şifa olsun. Bu ay inşallah bebeklerimize hamile kalirizdan aynı kitabın hikayesi olurlar
Evet şifa olsun bebiş olsun inşallah yaa ne güzel demişsin, umarımm öyle olsun bu ay

benimde bir yumurtam büyüdü 28 şubatta iğne oldum 14 gün sonra kan verdim beta 8 çıktı dün verdim 24 cıktı

Merhaba hanımlar adetin 5. Günü klomen kullanmaya başladım yarın kontrolüm var umarım büyümüştür yumurtalar. Ama bana doktor çatlatma iğnesinden bahsetmedi her klomen tedavisinden vurulmak şart mı ? Vurulmadan çatlama gören var mı

Kızlar merhaba 11 Mart'ta ovitrelle vuruldum asilama oldum progesterondan dolayı ateş basması ve göğüs şişliği başladı hamilelikte de böyle iluyo mu

Kızlar merhaba 11 Mart'ta ovitrelle vuruldum asilama oldum progesterondan dolayı ateş basması ve göğüs şişliği başladı hamilelikte de böyle iluyo mu
iğnenin etkisi bunlar hamülelik için erken en az 14 gün geçmesi lazım

ben klomen kullandım bende işe yaramadı femara kullandım gerçi hangisi olduğu fark etmez genel anlamda iğne veriyolar vermeyen çok nadir var kendi catlasın diye çatlamazsa kistte dönüyor o yüzden geneli iğne veriyor iğneyi de bulmak çok zor şimdiden temine başlayın

benimde bir yumurtam büyüdü 28 şubatta iğne oldum 14 gün sonra kan verdim beta 8 çıktı dün verdim 24 cıktı
Teşekkür ederim bunu paylaştığınız için bu dönemde biraz olumlu yaşanmışlık paylaşmak güzel oluyor 29 martta öğreneceğim sonucu merak içindeyim bebişiniz sağlıkla gelsin

Kızlar Klomen kullandım yumurtalarım 20 mm olmuştu daha sonra Ovitirelle çatlatma iğnesi vurdurdum bugün 12. Gün testim bu şekilde çıktı sabah sizce nedir durum

Eklentiler

• image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 18
Bunu şimdi yaptım

Eklentiler

• IMG_6014.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_6013.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 17
Canım merhabâ bende 11 mart'ta Ovitrelle oldum ve aşılama oldum aynıyız seninle inşallah hepimız emeklerımızın güzel karşılığını alırız

Teşekkür ederim bunu paylaştığınız için bu dönemde biraz olumlu yaşanmışlık paylaşmak güzel oluyor 29 martta öğreneceğim sonucu merak içindeyim bebişiniz sağlıkla gelsin
Sizinle günlerimiz aynı inşallah 29 martta güzel haber alırız :)

Evet şifa olsun bebiş olsun inşallah yaa ne güzel demişsin, umarımm öyle olsun bu ay
Umarım canm sen muayeneye mi gidiyorsun kliniğe mi özel hastane yok demiştin die hatırlıyorum hangisi iyi acaba ben özel hastaneye mi gitsem kliniğe mi muayeneye mi bilemedi birde izmirde bahceci tüp bebek merkezi açılacak ona mi gitsem yoksa üniversite hastanesinde proflar var onlara mi gözüksem

Sizinle günlerimiz aynı inşallah 29 martta güzel haber alırız :)
Umarım belirtilerniz nasıl sizin benim ara ara kasığıma sancı giriyor göğüs ucum da hassas ama çok da bir şey hissetmiyorum :) bu arada sizin yumurtalarınız nasıldı iğneden önce

Umarım belirtilerniz nasıl sizin benim ara ara kasığıma sancı giriyor göğüs ucum da hassas ama çok da bir şey hissetmiyorum :) bu arada sizin yumurtalarınız nasıldı iğneden önce
Benim de aynı şekilde ara ara kasık sancısı alt karın ağrısı gibi oluyor ama geçen ay da aynı şekilde olduğu için artık belirti aramak istemiyorum Bir tane 25 mm bir tane 18 mm birkaç tane de daha küçük vardı 18e ideal dedi doktorum. Sizin ne durumda?

Canım ben özel kliniğine gidiyorum doktorun. Profluk bir durumun yok aslında , bütçeni zorlamayacak iyi bir doktor yeterli olur bence

Benim 1 tane 18 vardı diğeri 11 ve 14 tü. 5 gün letu kullandım 4 günde gonal f anca 18 yapabildik 1 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…