Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Merhaba. Bende hiç belirti olmadı aslında. Sadece adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve beyaz akıntımda artış oldu. Ve 13. Gün sarı akıntım oldu. Kasık ağrısı iğneden 17-18 gün sonra falan başladı. Hala daha öyle. Burda takip etmiştim süreci. 19 martta keseyi gördük çok şükür. Şuan da çabuk yorulmak bel ve kasık ağrısı dışında bir belirtim yok iğneden sonra 14. Gün silik çizgi gördüm testte.

Yaa o zaman umut var umarım sizin ve bebiğiniz için çok güzel olur her şey pcos falan var mı bu arada bende var. 2 gün sonra idrar testi yapayım bari çok heyecanlıyım

Yaa o zaman umut var umarım sizin ve bebiğiniz için çok güzel olur her şey pcos falan var mı bu arada bende var. 2 gün sonra idrar testi yapayım bari çok heyecanlıyım
Amin inşallah sizin de hakkınızda hayırlısı olsun evet pcos vardı. 1 senedir yumurta takibi yapıyorduk doktorumla. İlk defa bir tane yumurtam gelişebildi aylar sonra. O da bebiş oldu

Çok teşekkür ediyorum kızlar 12 martta vurulmuştum iğneyi. Belirti olarak da regl ağrısı gibi kasık ve bel ağrım var şuan birazda göğüslerde şişkinlik. İnşallah hayırlı bir şekilde ilerler, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin canım teşekkürler cevabın için sağlıkla ilerlesin inşallah <3

Sende Pcos var mıydı ve gonal f mi kullanmıştın öncesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…