- 27 Şubat 2025
- 18
- 5
- 1
Merhaba. Bende hiç belirti olmadı aslında. Sadece adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve beyaz akıntımda artış oldu. Ve 13. Gün sarı akıntım oldu. Kasık ağrısı iğneden 17-18 gün sonra falan başladı. Hala daha öyle. Burda takip etmiştim süreci. 19 martta keseyi gördük çok şükür. Şuan da çabuk yorulmak bel ve kasık ağrısı dışında bir belirtim yokMerhaba mesajları okuyodum da size denk geldim öncelikle sağlıkla gelsin inş bebişbenim de iğnemin 12. Günü bugün ama belirti yaşamıyorum siz de sanırım yaşamamışsınız ne zaman yaşadınız ilk belirtiyi süreci anlamak için soruyorum :)
Yaa o zaman umut varMerhaba. Bende hiç belirti olmadı aslında. Sadece adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve beyaz akıntımda artış oldu. Ve 13. Gün sarı akıntım oldu. Kasık ağrısı iğneden 17-18 gün sonra falan başladı. Hala daha öyle. Burda takip etmiştim süreci. 19 martta keseyi gördük çok şükür. Şuan da çabuk yorulmak bel ve kasık ağrısı dışında bir belirtim yokiğneden sonra 14. Gün silik çizgi gördüm testte.
Amin inşallah sizin de hakkınızda hayırlısı olsunYaa o zaman umut varumarım sizin ve bebiğiniz için çok güzel olur her şey pcos falan var mı bu arada bende var. 2 gün sonra idrar testi yapayım bari çok heyecanlıyım
Yaaaaa resmen var amaaa bugünde yap benceDayanamadım yaptım ya :)
Ben hala direniyorum yarın sabahtan kan testi vericem çok heyecanlıyım yaDayanamadım yaptım ya :)
Kan verdim bugün canım beta 81 çıktıYaaaaa resmen var amaaa bugünde yap bence
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin iğneden sonra kaçıncı gün ve belirtin var mı?Kan verdim bugün canım beta 81 çıktı
Yaaaa çok sevindim canım ben hayırlı bir şekilde ilerlesin kucağına al inşallah darısı yarın benim başımaKan verdim bugün canım beta 81 çıktı
Amin canımÇok teşekkür ediyorum kızlar12 martta vurulmuştum iğneyi. Belirti olarak da regl ağrısı gibi kasık ve bel ağrım var şuan birazda göğüslerde şişkinlik. İnşallah hayırlı bir şekilde ilerler, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım teşekkürler cevabın için sağlıkla ilerlesin inşallah <3Çok teşekkür ediyorum kızlar12 martta vurulmuştum iğneyi. Belirti olarak da regl ağrısı gibi kasık ve bel ağrım var şuan birazda göğüslerde şişkinlik. İnşallah hayırlı bir şekilde ilerler, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sende Pcos var mıydı ve gonal f mi kullanmıştın öncesindeÇok teşekkür ediyorum kızlar12 martta vurulmuştum iğneyi. Belirti olarak da regl ağrısı gibi kasık ve bel ağrım var şuan birazda göğüslerde şişkinlik. İnşallah hayırlı bir şekilde ilerler, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahAmin canım teşekkürler cevabın için sağlıkla ilerlesin inşallah <3
Bende dayanamadım gidiyorum kan vermeyeKan verdim bugün canım beta 81 çıktı
Sonucunu bizle de paylaş hadi inşBende dayanamadım gidiyorum kan vermeye
Sonucunu bizede söyle mutlakaaBende dayanamadım gidiyorum kan vermeye
Malesef negatifSonucunu bizede söyle mutlakaa
Bende dermoid kist ve iki tane de çikolata kisti vardı canım klomen+ovitrelle kullandımSende Pcos var mıydı ve gonal f mi kullanmıştın öncesinde
Hayırlısı olsun canım reglini bekle bakalım belli olmazMalesef negatif
hayırlı olsun :) çikolata kistiniz boyutu ne acaba? Çift taraflı mı yoksa tek yumurtalığınızda mı?Bende dermoid kist ve iki tane de çikolata kisti vardı canım klomen+ovitrelle kullandım
Hayırlısı olsun canım reglini bekle bakalım belli olmaz
Teşekkür ederimhayırlı olsun :) çikolata kistiniz boyutu ne acaba? Çift taraflı mı yoksa tek yumurtalığınızda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?