• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Merhabalar sanırım sizde çatlatma iğnesi ile hamile kaldınız bişey sormak istiyorum, tabiki herkesin vücudu farklı ama ben 12 martta çatlatma iğnesi vuruldum ve daha vurulduğum gün göğüs uçlarım çok acımaya başladı bu zaten iğne yüzündendi çünkü henüz ilişki olmamıştı ama dün yani iğneden 7 gün sonra göğüslerimin her yeri acımaya başladı ve bugünde iyice arttı bu bir belirti olabilir mi siz hiç yaşadınız mı böyle bişey ?
iğneden 15 gün sonra göğüs ağrısı çektim yumurtanın olduğu kaşıkta seyrimeler vardı baska da belirtim olmadı

Merhaba çatlatma iğnesinin 13 üncü günü kan verdim 21.55 çıktı sizce sonuç olumlu mu
testi ıkı gümde bir tekrarla hamilesün önemli olan duzenlı artış 21 se mesela 100 kere çıkması lazım iki gün sonra 13 gün de çıkan sonuç hamileliktür ilaç etkisi geçiyor 7 ile 10 gün arasında

Benim oldu durumunuz ne acaba
Olmadı öatlatma iğnemin 6. Günü başladı sildikçe gelen bir kanama ped felan doldurmadı. Kahve pembe ara ara kırmızı şekilde geldi. Yerleşme diye umutlandım çok az ve kısa sürdü 3 4 gün kadar. Ve sonuç negatif… sizin kaçıncı gün şuan ve ne zaman başladı, geliyormu devamlı yoksa yerleşme gibi mi ?

Olmadı öatlatma iğnemin 6. Günü başladı sildikçe gelen bir kanama ped felan doldurmadı. Kahve pembe ara ara kırmızı şekilde geldi. Yerleşme diye umutlandım çok az ve kısa sürdü 3 4 gün kadar. Ve sonuç negatif… sizin kaçıncı gün şuan ve ne zaman başladı, geliyormu devamlı yoksa yerleşme gibi mi ?
belki yerleş me kanamasıdır canım yerleşme kanaması adetten bir hafta önce olur hem iğne den sonra 6 günde adet olunmaz bilimsel olarak zor yani iğneden 14 gün sonrasında oluyor 14 ve üzeri catlayan yumurtanın sonuçta günü belli iğneden ortalama 1.5 2 gün sonra adet oldugunu düşünmüyorum tabiiki kişisel görüşüm bunlar ilk cocugumdada kullandım 2 kez bu iğneyi şimdi de kullandım 2 kez yani 4 kez deneyimledıgıme göre hep 14 günden sonra oldu

bence bekle 1 hafta sonra test yap yani iğneden 15 gün sonra kesin sonuç umutsuzluğu kapılma

Ben 9 marta çatlatma iğnesi oldum 14 marta afedersiniz iki üç damla pecetede kan gördün o günü sonrada hiç görmedim bugün 13 günüm kasıklarım karnım ağrıyor ama gelen giden yok test tutup yine negatif görmeye korkuyorum

Canım bu pik mi emin misin? Rengi daha koyu gibi durmuyor ama emin olamadım.
Canm şimdi yaptım galiba şuan pik nokta oldu akşama kadar iş yerindeyim bakalım ne zaman catlicak şuan catlamadi galiba

Eklentiler

• 1000068107.webp
    1000068107.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar merhaba çatlatma iğnesinden sonraki aydayım. Bu ay doğal akışına bırakmak istedik, yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti akıntım devam ediyor hala acaba iğnenin etkisinden mıdır böyle bir durum yaşayan var mı ?

Kızlar merhaba 12 martta çatlatma iğnesi vuruldum. Testler arasında bir farklılık var mı sizce? Ben bugün yaptığım testte yanlış görmediysem çok çok silik bir çizgi gördüm gibi
IMG_3368.webp
IMG_3376.webp
IMG_3371.webp

Back
X