Benimde birkaç gündür adet ağrısı gibi kasık ağrılarım var göğüslerim şiş hassasiyet var ama dokunulmayacak gibi de değil sonuç ne olacak bende bilemiyorumAyy bende 12 martta vurdum 26 martta test yap dedi birlikte bekleyelim. :) ama akşam çok adet ağrım başladı kafam karıştı açıkçası
aynı durumdayızArkadaşlar 2.5 yıllık evliyiz. yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz. Düşündüğümüz anda doktora muayene oldum hormon testlerinde vs bir sıkıntı yoktu çok şükür. Çikolata kistim mevcut 3 cm civarında. Eşimde de sperm sorunu yok. Rahim filmi de çektirdim tüplerde açık çok şükür. Yalnız gebelik elde edemedim. Birkaç ay femara muadili letresan kullandım yumurta büyüdü ama iğne olmadım. Sonrasında ara verdim ilaca da. Bu ay letresan kullandım. 2 adet 19 mm yumurta gelişmiş 1 tane de malesef kist oluşmuş ilacın etkileriovitrelle catlatma iğnesini bugün oldum. 36 saat sonra ilişki önerdi sonrasını gün aşırı dedi. Benim gibi olan sonuç almış veya bekleyen arkadaşlarım yazarsa çok sevinirim. Doktorlarınızın tavsiyeleri nelerdi ? Siz ne gibi şeyler yaptınız yumurtlama takibi yine de yaptınız mı?
Merhaba sonucu öğrenmemize az kaldı sizin hiç belirtileriniz var mı merak ettim günlerimiz aynı diyeSizinle günlerimiz aynı inşallah 29 martta güzel haber alırız :)
Merhaba biraz belim ve alt karın/kasık bölgem ağrıyor ama geçen ayda da aynı şeyleri yaşayıp olumsuz sonuç aldığım için ümitlenemiyorumMerhaba sonucu öğrenmemize az kaldı sizin hiç belirtileriniz var mı merak ettim günlerimiz aynı diye
Benim göğüslerimde şişlik var ama günde 1-2 defa batma başka hiçbir belirti yok sanırım bir şey olmadı diyorum kendi kendimeMerhaba biraz belim ve alt karın/kasık bölgem ağrıyor ama geçen ayda da aynı şeyleri yaşayıp olumsuz sonuç aldığım için ümitlenemiyorumSiz ne durumdasınız?
Ahaha yaa ben de öyle diyorum ama inşallah olmuştur 6 gün sonra öğrencezBenim göğüslerimde şişlik var ama günde 1-2 defa batma başka hiçbir belirti yok sanırım bir şey olmadı diyorum kendi kendime
Haberleşelim umarım her şey hakkımızda hayırlısıyla sonuçlanırAhaha yaa ben de öyle diyorum ama inşallah olmuştur 6 gün sonra öğrencez
Benimde birkaç gündür adet ağrısı gibi kasık ağrılarım var göğüslerim şiş hassasiyet var ama dokunulmayacak gibi de değil sonuç ne olacak bende bilemiyorum
Ben ilk kez deniyorum o yüzden karşılaştıramıyorum ama regl belirtileri gibi şuan. İnsan en ufak bir şeye umutlanıyor ya inşallah güzel haberleri alırız hepimizBenim göğüslerim baya acıyo, iğneyi vurulduğum ilk gün göğüs uçlarım yanmaya acımaya başladı 3 gün öncede komple acımaya başladı ama ilk iğnem değil geçen sefer vurulduğumda da bu şekilde acımıştı ama negatifti
Amin inşallahBen ilk kez deniyorum o yüzden karşılaştıramıyorum ama regl belirtileri gibi şuan. İnsan en ufak bir şeye umutlanıyor ya inşallah güzel haberleri alırız hepimiz
Bende regl olmazsam eğer öyle düşünüyorum ama bugün de yapmamak için zor tutuyorum kendimi :)Amin inşallahsiz hangi gün test yapmayı düşünüyorsunuz ben 26 martta direkt kan testi yaptıracağım
Dayanamadım yaptım ya :)Amin inşallahsiz hangi gün test yapmayı düşünüyorsunuz ben 26 martta direkt kan testi yaptıracağım
Tedaviye başladınız mı ne durumdasınız?aynı durumdayız
klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum1hafta olucak neredeyse klomeni 2.kullanışımTedaviye başladınız mı ne durumdasınız?
Merhaba mesajları okuyodum da size denk geldim öncelikle sağlıkla gelsin inş bebişEvet. 33,60 çıktı Beta Hcg. Ama düşük mü nasıl değer onu pek anlayamadım.
Hayırlı olsuun markası ne testinDayanamadım yaptım ya :)
Prodoctor. Daha kan vermedim o yüzden emin olamıyorum :)Hayırlı olsuun markası ne testin
Kuşum hiç belirti olmuyor taki 17,18 inci güne kadar o günden sonra kasık ağrısı ve göğüs ağrısı başlıyorMerhaba mesajları okuyodum da size denk geldim öncelikle sağlıkla gelsin inş bebişbenim de iğnemin 12. Günü bugün ama belirti yaşamıyorum siz de sanırım yaşamamışsınız ne zaman yaşadınız ilk belirtiyi süreci anlamak için soruyorum :)
Ayyy vallahi içim içimi yiyodu belirti yok diye ilk deneyimim iğneyiKuşum hiç belirti olmuyor taki 17,18 inci güne kadar o günden sonra kasık ağrısı ve göğüs ağrısı başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?