Teşekkür ederim bunu paylaştığınız için bu dönemde biraz olumlu yaşanmışlık paylaşmak güzel oluyor 29 martta öğreneceğim sonucu merak içindeyim bebişiniz sağlıkla gelsin
doktorlar iğneden 12 ile 14 gün arasında belli oluyor dese de olmuyor kızlar ilk bebişiöi de çatlatma iğnesi kullandım yumurtam buyumuyor 2 sindede deneyimledigime göre en az 15 gün geçmesi gerekiyor ikisindede aynı oldu o yüzden iğneden sonra adet olmayı yada gecikmeyi beklemek lazım adet olmadıkça ümit var iğnenin 13 günü çok hastalandım acile gittik ilaç yapacaklardı hamilelik şüphem var dedim kan aldılar 2.20 çıktı 15 inde verdim yani gece 12 yi geçtiği için 15 diyorum gece verdim 8 çıktı yani geç belli oluyor
Teşekkür ederim bunu paylaştığınız için bu dönemde biraz olumlu yaşanmışlık paylaşmak güzel oluyor 29 martta öğreneceğim sonucu merak içindeyim bebişiniz sağlıkla gelsin
insallah vardır kuzum insaallah olur ilk denemede olmuyor doktor öyle söylemişti ilkte nadir olur vücud ilaca alışma süreci çok umutlanma demişti ilk hamileligimde ikinci iğnede oldu bundada ikinci denemede tuttu
insallah vardır kuzum insaallah olur ilk denemede olmuyor doktor öyle söylemişti ilkte nadir olur vücud ilaca alışma süreci çok umutlanma demişti ilk hamileligimde ikinci iğnede oldu bundada ikinci denemede tuttu
Zaten benim yumurtalar letuya da gonal f e de hemen cevap vermedi haklısın bu ay olmazsa tekrar deneyeceğim zaten ama insan da psikolojik olarak yoruluyor tabii
Arkadaşlar adetin 5. Günü klomene başladım sabah akşam bi adet dün bitti. Bugün kontrolüm vardı olgunlaşan bi yumurta görünmedi. Perşembe tekrar çağırdı böyle bi durum yaşayıp olgunlaşan oldu mu