Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Senin normal döngün ne zaman

Merhaba ben hala hiç test yapmadım evet benimde 10.günüm sizin negatife mi döndü,belirtileriniz var mı
Benim hala pozitif çıkıyor maalesef. Prodoctor ve innovitanın gebelik testlerini yaptım. Sol kaşığımda ağrı oluyor ara ara. Hafifte göğüslerim açıyor başka bir belirtim yok. Sizin var mı belirtiniz

Ayy çok heycanli bence hemen yapmalisin heycanina nasıl dayanabiliyorsun
Yaptım ancak negatif çıktı. Zaten regl olmadan önce hep akıntım gelir. Bugün o geldi yarın veya öbür gün en geç olurum. Bu ay doktora gitmeyecegim. Ramazandan sonra tekrar giderim bu ay kendi haline bırakacağız

Üzme kendini Allah büyük bu ay vücudunu rahat bırak burda bazı arkadaşlar ek ürünler kullanmış onları bi dene olur Allahını izniyle bu ilk mi

Canım hala daha yok demek için erken. Regl ve hamilelik süreci aynıymış zaten. Regl olana kadar umut devam

Bende aynı geçen ay iğne sonrası 19. gün regl oldum o yüzden testlerin negatiften pozitife döneceğine pek ihtimal vermiyorum 15. gün negatifse genellikle negatif kalıyor değişmiyor malesef

Neden maalesef diyorsun hayatım inşallah hiç negatife dönmezzzz benim arada bir kasık ağrım oluyor ama en belirgin olan akıntım.

Neden maalesef diyorsun hayatım inşallah hiç negatife dönmezzzz benim arada bir kasık ağrım oluyor ama en belirgin olan akıntım.
Benim de akıntım artmış ama böyle pozitif çıkınca iğneden olduğunu biliyorum en azından iğne etkisi geçse sonra pozitif çıksa hamile olabilir miyim diye düşünürüm

Nasıl yapmadan durabiliyorsunuz benim tüyalaroma girer kalkar test yaparım aalında doğrusu sizin yaptığınız tabi en az 14 günü beklemek
Aşkım geçen ay psikolojimi çok bozdum sürekli test yapmaktan, bu ay kendime söz verdim 15. Günü bekleyeceğim diye zor duruyorum bende inan ki negatif görmekten çok korkuyorum negatif çıktı acaba pozitife dönecek mi dönmeyecek mi diye düşünmek beni çok etkiledi en azından kesin ve net sonuç alırım bu ay

Üzme kendini Allah büyük bu ay vücudunu rahat bırak burda bazı arkadaşlar ek ürünler kullanmış onları bi dene olur Allahını izniyle bu ilk mi
Vitamin kullanıyorum doktorun önerdiği vitamini alıyorum. Kan sulandırıcı da kullanıyorum. Bir de spora başladım birkaç gündür spor da yapıyorum. Rahim duvarım ince sanırım ondan olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…