Senin normal döngün ne zamanBenim zaten her ay regl öncesi bel ağrısı, baş ağrısı, meme haasasiyeti ve kasık ağrısı oluyor. Hamilelikte olan bütün belirtileri her regl öncesi yaşıyorum 3-4 gün kala. O yüzden ayırt etmem çok zor
Merhaba benimde bugün 10. Günüm sizinle aynı oluyor sanırım gebelik testiniz negatife döndü mü sizinBenimde 8.günüm hiçbir belirtim yok,çok tedirginim ya.
Merhaba ben hala hiç test yapmadımMerhaba benimde bugün 10. Günüm sizinle aynı oluyor sanırım gebelik testiniz negatife döndü mü sizin
Benim hala pozitif çıkıyor maalesef. Prodoctor ve innovitanın gebelik testlerini yaptım. Sol kaşığımda ağrı oluyor ara ara. Hafifte göğüslerim açıyor başka bir belirtim yok. Sizin var mı belirtinizMerhaba ben hala hiç test yapmadımevet benimde 10.günüm sizin negatife mi döndü,belirtileriniz var mı
Yaptım ancak negatif çıktı. Zaten regl olmadan önce hep akıntım gelir. Bugün o geldi yarın veya öbür gün en geç olurum. Bu ay doktora gitmeyecegim. Ramazandan sonra tekrar giderim bu ay kendi haline bırakacağızAyy çok heycanli bence hemen yapmalisinheycanina nasıl dayanabiliyorsun
Üzme kendini Allah büyük bu ay vücudunu rahat bırak burda bazı arkadaşlar ek ürünler kullanmış onları bi dene olur Allahını izniyle bu ilk miYaptım ancak negatif çıktı. Zaten regl olmadan önce hep akıntım gelir. Bugün o geldi yarın veya öbür gün en geç olurum. Bu ay doktora gitmeyecegim. Ramazandan sonra tekrar giderim bu ay kendi haline bırakacağız
30-32 gün değişiyor benim. Geçen reglim 11 şubattı. Senin nasıl?Senin normal döngün ne zaman
Canım hala daha yok demek için erken. Regl ve hamilelik süreci aynıymış zaten. Regl olana kadar umut devamYaptım ancak negatif çıktı. Zaten regl olmadan önce hep akıntım gelir. Bugün o geldi yarın veya öbür gün en geç olurum. Bu ay doktora gitmeyecegim. Ramazandan sonra tekrar giderim bu ay kendi haline bırakacağız
Bende aynı geçen ay iğne sonrası 19. gün regl oldum o yüzden testlerin negatiften pozitife döneceğine pek ihtimal vermiyorumKızlar moralinizi bozmak istemem ama ben iğneden sonraki 19. Gün regl oldum. Normal reglime göre de iğneye görede geciktim. 15. 16. Gün negatifse de pozitifse de kan verip öğrenin direkt. Gecikti diye insan umutlanıyor. Onu da baz almamak lazım artık kendim yaşadığım için söylüyorum
Neden maalesef diyorsun hayatım inşallah hiç negatife dönmezzzzBenim hala pozitif çıkıyor maalesef. Prodoctor ve innovitanın gebelik testlerini yaptım. Sol kaşığımda ağrı oluyor ara ara. Hafifte göğüslerim açıyor başka bir belirtim yok. Sizin var mı belirtiniz
Benim 28 27 arasi geçen 15 şubatti duzenli oluyorum cumaya kadar olmazsam test yapicam30-32 gün değişiyor benim. Geçen reglim 11 şubattı. Senin nasıl?
Ayy hadi inşallah pozitif olsun, hepimiz hayırlı haberler alalımBenim 28 27 arasi geçen 15 şubatti duzenli oluyorum cumaya kadar olmazsam test yapicam
Test yaptın mı?Kızlar ne durumdasınız benimde bugün iğne sonrası 13. günüm
Yapmadım çarşamba günü yapmayı düşünüyorumTest yaptın mı?
Nasıl yapmadan durabiliyorsunuzYapmadım çarşamba günü yapmayı düşünüyorum
Benim de akıntım artmış ama böyle pozitif çıkınca iğneden olduğunu biliyorum en azından iğne etkisi geçse sonra pozitif çıksa hamile olabilir miyim diye düşünürümNeden maalesef diyorsun hayatım inşallah hiç negatife dönmezzzzbenim arada bir kasık ağrım oluyor ama en belirgin olan akıntım.
Aşkım geçen ay psikolojimi çok bozdum sürekli test yapmaktan, bu ay kendime söz verdim 15. Günü bekleyeceğim diye zor duruyorum bende inan kiNasıl yapmadan durabiliyorsunuzbenim tüyalaroma girer kalkar test yaparım aalında doğrusu sizin yaptığınız tabi en az 14 günü beklemek
Ayy inşallah seninde güzel haberlerini alırızAyy hadi inşallah pozitif olsun, hepimiz hayırlı haberler alalım
Vitamin kullanıyorum doktorun önerdiği vitamini alıyorum. Kan sulandırıcı da kullanıyorum. Bir de spora başladım birkaç gündür spor da yapıyorum. Rahim duvarım ince sanırım ondan olmuyorÜzme kendini Allah büyük bu ay vücudunu rahat bırak burda bazı arkadaşlar ek ürünler kullanmış onları bi dene olur Allahını izniyle bu ilk mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?