- 23 Şubat 2025
- 132
- 17
- 13
Oldum sayılır kuzum çözülmeyi bekliyor akıntılarım geldi çünküCanım hala daha yok demek için erken. Regl ve hamilelik süreci aynıymış zaten. Regl olana kadar umut devam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldum sayılır kuzum çözülmeyi bekliyor akıntılarım geldi çünküCanım hala daha yok demek için erken. Regl ve hamilelik süreci aynıymış zaten. Regl olana kadar umut devam
Senden gazı aldım, aldım bende yürüyüş bandınıVitamin kullanıyorum doktorun önerdiği vitamini alıyorum. Kan sulandırıcı da kullanıyorum. Bir de spora başladım birkaç gündür spor da yapıyorum. Rahim duvarım ince sanırım ondan olmuyor
Ne zaman belli olur acaba tam anlamıyla kan mı vereceksiniz 14.günBenim de akıntım artmış ama böyle pozitif çıkınca iğneden olduğunu biliyorum en azından iğne etkisi geçse sonra pozitif çıksa hamile olabilir miyim diye düşünürüm![]()
Pöffff bu beni üzdüOldum sayılır kuzum çözülmeyi bekliyor akıntılarım geldi çünkü
Regl öncesi akıntı bu kadar erken başlar mı acabaBenim de akıntım artmış ama böyle pozitif çıkınca iğneden olduğunu biliyorum en azından iğne etkisi geçse sonra pozitif çıksa hamile olabilir miyim diye düşünürüm![]()
Doktorum 14. Gün test yapabilirsin dedi test te pozitif çıkarsa kan veririmNe zaman belli olur acaba tam anlamıyla kan mı vereceksiniz 14.gün
Bende daha öncede oluyordu o yüzden çok gebeliğe bağlamak istemiyorum. Belirgin olarak sol kasık ağrım var sadece kimyasal yaşadığımda da böyle olmuştuRegl öncesi akıntı bu kadar erken başlar mı acaba![]()
Test yaparsanız haberimiz olsun ilk hangimizin iğne etkisi geçecek bakalım
Siz takip ettiniz mi iğne etkisiniTest yaparsanız haberimiz olsun ilk hangimizin iğne etkisi geçecek bakalım
AhhhBende daha öncede oluyordu o yüzden çok gebeliğe bağlamak istemiyorum. Belirgin olarak sol kasık ağrım var sadece kimyasal yaşadığımda da böyle olmuştu
22 şubatta oldum iğne
Aslında bi whatsaptan grubumuz olsa burası çok karışıkTest yaparsanız haberimiz olsun ilk hangimizin iğne etkisi geçecek bakalım
Bende sizin gibiyim 2 kez kimyasal gebelik yaşadim ilki kendiliğinden oldu ama kimyasalmış 1 sene sonra tuttu ama yine kimyasal olmuşum 1 buçuk senedir olmadı hicbir sorunumuz da yok rahim filmi de cektirdim sıkıntı çıkmadı ama olmadıAhhhkaç kimyasal yaşadınız,ben 2 buçuk senede 3 kimyasal yaşadım 1 tanesi gene iğneyle gebelik elde etmiştim 2024 Mart ayında ondan sonra 2024 eylülde kendiliğinden oldu sonra araştırma yaptık kan pıhtılaşması çıktı 4 aydır ecopirin kan sulandırıcı kullanıyorum eylülden beri de gebe kalamadım işte
![]()
Evet bugün hala pozitifti. 10. Gün bugünSiz takip ettiniz mi iğne etkisini
Ben bir kere yaşadım doktora dedim bu kan pıhtılaşma testini yapalım diye tekrar kimyasal olursa ozaman bakarız dedi bu da düşüncesizlik ya . Size çok geçmiş olsun em azından önlemini almış olursunuzAhhhkaç kimyasal yaşadınız,ben 2 buçuk senede 3 kimyasal yaşadım 1 tanesi gene iğneyle gebelik elde etmiştim 2024 Mart ayında ondan sonra 2024 eylülde kendiliğinden oldu sonra araştırma yaptık kan pıhtılaşması çıktı 4 aydır ecopirin kan sulandırıcı kullanıyorum eylülden beri de gebe kalamadım işte
![]()
Bende sizin gibiyim 2 kez kimyasal gebelik yaşadim ilki kendiliğinden oldu ama kimyasalmış 1 sene sonra tuttu ama yine kimyasal olmuşum 1 buçuk senedir olmadı hicbir sorunumuz da yok rahim filmi de cektirdim sıkıntı çıkmadı ama olmadıAhhhkaç kimyasal yaşadınız,ben 2 buçuk senede 3 kimyasal yaşadım 1 tanesi gene iğneyle gebelik elde etmiştim 2024 Mart ayında ondan sonra 2024 eylülde kendiliğinden oldu sonra araştırma yaptık kan pıhtılaşması çıktı 4 aydır ecopirin kan sulandırıcı kullanıyorum eylülden beri de gebe kalamadım işte
![]()
Kesinlikle yaptırın tıbbi genetik bölümüne randevu alıp gidiyorsunuz ben devlette yaptırdım kan pıhtılaşması da yok herşey normal ama vakti değil demekki siz doktorunuzu beklemeyin bence önleminizi almıs olursunuz sonuclar 1 ayda çıkıyor çünkü. Zaman kaybetmemis olursunuzBen bir kere yaşadım doktora dedim bu kan pıhtılaşma testini yapalım diye tekrar kimyasal olursa ozaman bakarız dedi bu da düşüncesizlik ya . Size çok geçmiş olsun em azından önlemini almış olursunuz
İsterseniz numaranızı özelden yazın bana ben diğer arkadaşla minikkalple whatsaptan konuşuyorum sizide alayımBende sizin gibiyim 2 kez kimyasal gebelik yaşadim ilki kendiliğinden oldu ama kimyasalmış 1 sene sonra tuttu ama yine kimyasal olmuşum 1 buçuk senedir olmadı hicbir sorunumuz da yok rahim filmi de cektirdim sıkıntı çıkmadı ama olmadı