Beklemek benim daha çok psikolojimi bozuyor. Yarın kn verseniz çıkar aslında yüksek ihtimalGeçen ay çok testt yaptım psikolojim bozuldu( o yüzden bu ay 15. günü bekleyip yapayım diyorum negatif çıkarsa zaten yok demektir
Ay zor tutuyorum zaten kendimi sende böyle diyince yapasım geldiBeklemek benim daha çok psikolojimi bozuyor. Yarın kn verseniz çıkar aslında yüksek ihtimal
İdrarda biraz daha uzun sürebiliyor canım çıkması ama kanda çıkar 13. Günde artıkAy zor tutuyorum zaten kendimi sende böyle diyince yapasım geldi
İlçede oturuyorum ya kan cuma günü veriliyo burdaİdrarda biraz daha uzun sürebiliyor canım çıkması ama kanda çıkar 13. Günde artık
Ay benimde aşırı akıntım var sarıydı Beyaza döndü göğüs hassasiyeti arttıBugün 9. Günümdü,dünden beri çok beyaz akıntım oluyor,kasıklarımada arada bir ağrı vuruyor geçiyor sancı şeklinde ama
Göğüs hassasiyeti çok fazla değil arada bir yanma hissediyorum sanki ama psikolojikte olabilir,akıntı gözümle gördüğüm için psikolojik değil :)Ay benimde aşırı akıntım var sarıydı Beyaza döndü göğüs hassasiyeti arttı
Sıkma canını belki kanda çıkar Allah büyüktürAWOX yaptım negatif
Merhaba biz çatlatma iğnesinden bir gün önce ve çatlatma iğnesinden sonra 27. saat de ve 37.saat de ilişki yaşadık ve şuan gebe gözüküyorum değerim sağlıklı bir şekilde artarsa birde bize bir jel verdi gebeliği kolaylaştırıyor diyeKızlar size bisey diyim mi bence bu doktorlar bize iliski günün eksik söylüyor nasıl diceksiniz iğneyi vurulduk. Vuruldugumuz günden 1 gün önce ve 36 saat boyunca iliski olmalı zaten sperm kadın üreme alanında 3 gün yaşıyor 36 saat sonrasında yumurta çatladı çatlayan yumurta 24 ila 48 saat içine kadar yaşayabiliyor ya bu suredede iliski olmalı tamamdır yani sizi bilmiyorum ama benim ilk deneyimim olduğu için doktorumda çok iyi değildi tam anlatamadı bana ona sordum hocam 12 yada 24 saat dilimlerinde olsun mu dedim yok 36 saat sonra da 1 hafta gün aşırı dedi yani yaptığım araştırmaya göre sanki olma ihtimali düşürdüm. Sonra diyorum kısmet nasip olursa kimse önüne geçemez insanlar tek gecede ilk gecede gebe kalıyor. Geçenlerde gebelik animasyonu izledim ne kadar zor nasıl meşakkatli 300 milyon spermde 1 tanesi dolleyemiyorsa vardır vakti diyorum. her nasip vaktine esirdir her vakit çabaya bağlıdır diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Olmasi gereken bu iste.Jelin adını soylermisin acabaMerhaba biz çatlatma iğnesinden bir gün önce ve çatlatma iğnesinden sonra 27. saat de ve 37.saat de ilişki yaşadık ve şuan gebe gözüküyorum değerim sağlıklı bir şekilde artarsa birde bize bir jel verdi gebeliği kolaylaştırıyor diye
Canım iğnenin ertesi gününden itibaren 14-17 gün arası gibi düşünebilirsin, ama bazen çok stresten vs gecikme yaşayanlar olabiliyorKızlar birşey sorcam regli tarihi olarak neyi baz alcaz benim adetim bittikten sonra ilaç kullandım ve 1 hafta sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Eski regli tarihime göre mi düşünmem gerekiyo yumurtlamam falan hep öne alındı çünkü ilaçla
Benim doktorum bu şekilde söylemedi. İğneden itibaren 3-4 gün hergün ilişki olacak, sonrda 2 günde 1 olarak söyledi. Biz iğneden 2 gün öncesini de değerlendirmiştik, çünkü dediğin gibi sperm 72 saat kadar canlı kalabiliyor. Ama asıl dölleme gücü spermde de 24 saat civarıymış aslında, sonrası zorlaşıyormuş ihtimal azalıyormuş. Benim de ilk iğnem ama doktorum baya iyi, birçok olumlu sonuç aldığı tedavisi var. Onun söylediklerine güveniyorum o yüzden. Ve bana dedi ki ilk iğnede %15 , 2. İğnede %25, 3. İğnede %40-45 hamilelik oranı vardır, stres yapma, ay geötikçe ihtimal artıyor çünkü dedi.Kızlar size bisey diyim mi bence bu doktorlar bize iliski günün eksik söylüyor nasıl diceksiniz iğneyi vurulduk. Vuruldugumuz günden 1 gün önce ve 36 saat boyunca iliski olmalı zaten sperm kadın üreme alanında 3 gün yaşıyor 36 saat sonrasında yumurta çatladı çatlayan yumurta 24 ila 48 saat içine kadar yaşayabiliyor ya bu suredede iliski olmalı tamamdır yani sizi bilmiyorum ama benim ilk deneyimim olduğu için doktorumda çok iyi değildi tam anlatamadı bana ona sordum hocam 12 yada 24 saat dilimlerinde olsun mu dedim yok 36 saat sonra da 1 hafta gün aşırı dedi yani yaptığım araştırmaya göre sanki olma ihtimali düşürdüm. Sonra diyorum kısmet nasip olursa kimse önüne geçemez insanlar tek gecede ilk gecede gebe kalıyor. Geçenlerde gebelik animasyonu izledim ne kadar zor nasıl meşakkatli 300 milyon spermde 1 tanesi dolleyemiyorsa vardır vakti diyorum. her nasip vaktine esirdir her vakit çabaya bağlıdır diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Sen klomen kullanmış mıydın öncesinde, veya famara? Ben klomen kullandım reglin 3. Günden itibaren sabah akşam 5 gün. Ve procertin diye bir takviye verdi bana onu alıyorum hergün. Yumurta kalitesini arttırıyormuş, tutunmayı kolaylaştırıyormuş, içinde birde stres hormonlarını azaltan bir madde varmış. Ki bizim en büyük sorunumuz stres bence, çoğumuzda başka herhangi bir problem yokKızlar size bisey diyim mi bence bu doktorlar bize iliski günün eksik söylüyor nasıl diceksiniz iğneyi vurulduk. Vuruldugumuz günden 1 gün önce ve 36 saat boyunca iliski olmalı zaten sperm kadın üreme alanında 3 gün yaşıyor 36 saat sonrasında yumurta çatladı çatlayan yumurta 24 ila 48 saat içine kadar yaşayabiliyor ya bu suredede iliski olmalı tamamdır yani sizi bilmiyorum ama benim ilk deneyimim olduğu için doktorumda çok iyi değildi tam anlatamadı bana ona sordum hocam 12 yada 24 saat dilimlerinde olsun mu dedim yok 36 saat sonra da 1 hafta gün aşırı dedi yani yaptığım araştırmaya göre sanki olma ihtimali düşürdüm. Sonra diyorum kısmet nasip olursa kimse önüne geçemez insanlar tek gecede ilk gecede gebe kalıyor. Geçenlerde gebelik animasyonu izledim ne kadar zor nasıl meşakkatli 300 milyon spermde 1 tanesi dolleyemiyorsa vardır vakti diyorum. her nasip vaktine esirdir her vakit çabaya bağlıdır diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Tamam canım bugün iğneden sonra 14.gündeyim sabırsızımCanım iğnenin ertesi gününden itibaren 14-17 gün arası gibi düşünebilirsin, ama bazen çok stresten vs gecikme yaşayanlar olabiliyor
Doktor bana 14. Gün kan ver dedi. Sen vermeyecek misin?Tamam canım bugün iğneden sonra 14.gündeyim sabırsızım
Bana hiçbir şey demedi reglin gecikirse gel dedi test yapsam çıkar mı acabaDoktor bana 14. Gün kan ver dedi. Sen vermeyecek misin?
Yap canım, erken gebelikte çıkabilir. Hatta fırsatın varsa direk kan baktır en garantisiBana hiçbir şey demedi reglin gecikirse gel dedi test yapsam çıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?