Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Vitamin kullanıyorum doktorun önerdiği vitamini alıyorum. Kan sulandırıcı da kullanıyorum. Bir de spora başladım birkaç gündür spor da yapıyorum. Rahim duvarım ince sanırım ondan olmuyor
Senden gazı aldım, aldım bende yürüyüş bandını gelsin başlayacağım inşallah. Spor herşeyimize iyi gelecek

Ben hiç
İğne etkisini takip etmedim ama artık merak ediyorum yarın 11. Gün yapmak istiyorum ama bilerek test almadım

Bende daha öncede oluyordu o yüzden çok gebeliğe bağlamak istemiyorum. Belirgin olarak sol kasık ağrım var sadece kimyasal yaşadığımda da böyle olmuştu
Ahhh kaç kimyasal yaşadınız,ben 2 buçuk senede 3 kimyasal yaşadım 1 tanesi gene iğneyle gebelik elde etmiştim 2024 Mart ayında ondan sonra 2024 eylülde kendiliğinden oldu sonra araştırma yaptık kan pıhtılaşması çıktı 4 aydır ecopirin kan sulandırıcı kullanıyorum eylülden beri de gebe kalamadım işte

Bende sizin gibiyim 2 kez kimyasal gebelik yaşadim ilki kendiliğinden oldu ama kimyasalmış 1 sene sonra tuttu ama yine kimyasal olmuşum 1 buçuk senedir olmadı hicbir sorunumuz da yok rahim filmi de cektirdim sıkıntı çıkmadı ama olmadı

Ben bir kere yaşadım doktora dedim bu kan pıhtılaşma testini yapalım diye tekrar kimyasal olursa ozaman bakarız dedi bu da düşüncesizlik ya . Size çok geçmiş olsun em azından önlemini almış olursunuz

Bende sizin gibiyim 2 kez kimyasal gebelik yaşadim ilki kendiliğinden oldu ama kimyasalmış 1 sene sonra tuttu ama yine kimyasal olmuşum 1 buçuk senedir olmadı hicbir sorunumuz da yok rahim filmi de cektirdim sıkıntı çıkmadı ama olmadı
Ben bir kere yaşadım doktora dedim bu kan pıhtılaşma testini yapalım diye tekrar kimyasal olursa ozaman bakarız dedi bu da düşüncesizlik ya . Size çok geçmiş olsun em azından önlemini almış olursunuz
Kesinlikle yaptırın tıbbi genetik bölümüne randevu alıp gidiyorsunuz ben devlette yaptırdım kan pıhtılaşması da yok herşey normal ama vakti değil demekki siz doktorunuzu beklemeyin bence önleminizi almıs olursunuz sonuclar 1 ayda çıkıyor çünkü. Zaman kaybetmemis olursunuz

İsterseniz numaranızı özelden yazın bana ben diğer arkadaşla minikkalple whatsaptan konuşuyorum sizide alayım

kızlar Letrozole kullandım bu ay günde 3 kez. Sadece 1 yumurtam büyümüş neyse zar zor buldum Ovitrelle çatlatma iğnesi yaptı doktorum cumartesi günüü 2 haftalık bekleyiş başladı yine Bende çift taraflı çikolata kisti olduğu için pek umudum yok ama yine de deniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…