Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.
Benim zaten adet olacağım tarih iğne tarihi hemen hemen aynıydı. Öyle fazla öne cekme gibi bi durum yoktu. İgneye göre 18 şubat adetime göre 19 şubattı. Ben 23ünde oldum. 5 günlük gecikme iğneden, normal adetimden 4 günlük gecikme diyebilirim
Bende aynı geçen ay iğne sonrası 19. gün regl oldum o yüzden testlerin negatiften pozitife döneceğine pek ihtimal vermiyorum 15. gün negatifse genellikle negatif kalıyor değişmiyor malesef
kızlar Letrozole kullandım bu ay günde 3 kez. Sadece 1 yumurtam büyümüş neyse zar zor buldum Ovitrelle çatlatma iğnesi yaptı doktorum cumartesi günüü 2 haftalık bekleyiş başladı yine Bende çift taraflı çikolata kisti olduğu için pek umudum yok ama yine de deniyoruz
Çok iyi yapmışsın kuzum iyi günlerde kullan. İnşallah iyi gelecek, rahim duvarı inceliği içinde nar suyuna başladım o da iyi gelir inşallah. Ramazandan sonra tekrar kontrole gideceğim bu ay akışına bırakacağım
Çok iyi yapmışsın kuzum iyi günlerde kullan. İnşallah iyi gelecek, rahim duvarı inceliği içinde nar suyuna başladım o da iyi gelir inşallah. Ramazandan sonra tekrar kontrole gideceğim bu ay akışına bırakacağım
Evet duymuştum bende nar suyunu, şifa olsun inşallah sporda dopamin salgılıyor ya o sa strese çok iyi gelecektir. Bu ay olmasa bile umut yitirmeden devam yine, yapacak birşey yok. Allah geciktiriyorsa daha iyisini verecektir derler