Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sikma canini. Kolay degil biliyorum. Ama hep umut var. Gelecek aya kaldi sadece. Sadece ertelendi. Allah herseyin hayirlisini versin. Hic moral bozmak yok. Hep pozitif olalim !! Adet gunun ne zaman ?
Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin. Pes etmek yok Allah izin verdikçe tedavi vs devam edeceğiz i. Sabrın sonu selamettir inşallah ne diyelim iğnenin 14.günü ya en geç 2 3 güne adet olurum. Dündendir adet sancılarım da var zaten

Arkadaşlar merhaba. Ben de 29 ağustos ta iğnemi oldum. Doktor 12 gün sonra test yapabilirsin demişti. Yaptım silik çizgi çıktı. İğne ve klomen etkisi ile testte pozitif çıkabiliyor. O yüzden birden fazla test bulundurup iğnenin etkisinin geçtiğini görebilirsiniz çok isterseniz. Benim 18. Günüm. 16 ve 17. Günde yaptım negatif. Yanılsama yapacak bir iz bile yoktu. Bugün yapmadım. Bu süreçte ilaçların etkisi ile tüm hamilelik belirtilerini yaşayabilirsiniz. Bende şişkinlik, kasık ağrısı, bacağa doğru çekilme hissi, sıcaklık, göğüslerimde aşırı şişlik ağırlaşma ve hassasiyet ve uyku hissini çok yaşadım. 14. Günden sonra azaldı. Şimdi beklemedeyim. İğne etki etmemiş de olabilir. Kistleşmiş de olabilir. İğneden 14 gün sonra regl olunuyor genelde ama ben normal döngümü bekleyip öyle gitmeyi planlıyorum doktora. Umarım aklınızdaki sorulara birazcık cevap olmuştur. Ben de öğrenirim sizden ve hepimiz mutlu bir sonuçla ayrılırız süreçten.

Kizlar merhaba ben femara hap içtim doktor yumurtalar gelişmiş cumartesi iğne pazar ilişki dedi peki cumartesiden önce iğne vurulmadan önce ilişkiye giriliyor mu

Merhaba ben 2 kere çatlatma iğnesi oldum ama sonuç negatif. En son ki iğneden sonra 2 kere regl oldum ondan sonra ki ay hamile olduğumu öğrendim şuan 4 haftalık hamileyim iğnenin etkisi mi oldu kendi kendime de hamile kaldım onu bilmiyorum

Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı bir gebelik geçirir ve kucağına alırsın inşallah. Bizler için de duacı olursan sevinirim hamilelerin duası kabul olurmuş.

Kizlar merhaba ben femara hap içtim doktor yumurtalar gelişmiş cumartesi iğne pazar ilişki dedi peki cumartesiden önce iğne vurulmadan önce ilişkiye giriliyor mu
Ben girmiştim çatlatmadan bir gün önce de. Sen iğne yaptırdığın günde ilişkiye gir. Yani iğneni yaptın tam 1 hafta ilişki geçen ay doktorum öyle söylemişti bana. Hayırlı uğurlu olsun tedavin

Bana da geçen ay doktorum çatlatma iğnesinden sonra gel 12.gün kan testi yapalım demişti. Adetim tam 10 gün önce geldi. Yerleşme kanaması sandım ilk başta çünkü peçeteye gelmişti sadece 1 kez sonra hiç gelmedi ertesi günü öğleden sonraya kadar. Göbekten iğneyle çoğaltılmıştı yumurtam ve 11 tane nurtopu gibi kistim vardı doğum kontrol hapı kullandım. Bende 8.gün geçmişti iğnenin etkisi ne yazık ki ohss olmuştum. Allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.

Amin. O kadar farklı hikayeler var ki. Herkesin hikayesi farklı duası aynı. Her şeyin zamanı var bunu herkes biliyor ama o geçen zaman da insandan bir şeyler alıp götürüyor. Kiminin umudunu, kiminin hevesini. Her şeyin hayırlısı olsun. En kısa zamanda herkesin duası gerçekleşir inşallah.

Gerçekten çok doğru. Paramı 10 aydır tedavi için kaybediyorum her ay iğnelere 2000 tl verdim aşılama 2500. Önce paramı sonra umudumu kaybettim. Yarın aşılamam var ama ben yine ohss olduğuma eminim hiç umudum yok. 4660 tl bu ayda gitti fakat yine kiste dönen yumurtalar var gibi geliyor yarın olsun bakalım.Bir daha deneyeceğimi sanmıyorum artık eşim daha fazla para harcamak istemiyor çünkü biraz doğalına bırakalım diyor. Allah isteyen herkese fazla uğraştırmadan bebeğini versin inşallah.

Ummadığın anda gelen de her şeyi unutturur. Belli mi olur? Tam vazgeçmişken filizlenen hayaller hiç de az değil. İnşallah güzel haberlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…