- 9 Eylül 2020
- 46
- 50
- 38
- Konu Sahibi icinekapanikbirben
-
O zaman bugün benim 12.günümİğne günü 1. Gün sayıyoruz biz. Biliyorsun adet günü de öyle sayılıyor
Bence denemelisin çıkmassa 15. Gün birdaha yaparsınO zaman bugün benim 12.günüm
Gebelik testi yapsam doğru çıkarma acaba
Yaa gerçekten mi heyecan bastı Bi annn. Şuan Eşim evde o yokken yapmak istiyorum yarın test alıp yapıcam.Bence denemelisin çıkmassa 15. Gün birdaha yaparsın
Yaa gerçekten mi heyecan bastı Bi annn. Şuan Eşim evde o yokken yapmak istiyorum yarın test alıp yapıcam.Yaa dua edin n
[/QUO
Benim bugün 8.gün ama yapmamak için zor duruyorum 13.gün senin çıkar diye düşünüyorum insallah vardır beklemek cok zor allahım tüm istiyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
İnşallah canımAmin yaa inşallah vardır Rabbim gönlümüze göre verir inşallah dualarımızı kabul eder❤
Yaa canım benim Rabbim senin de gönlüne göre verir inşallah. Zor bir durum olmalı yaşadığın kimsenin yaşamasını istemem. Belki de senin kullandığın testte sorun vardır çünkü bazen benim kullandıklarımda son kullanma tarihim bile geçmemesi e rağmen geçersiz testler olabiliyor yanlış sonuç verebiliyor. Test alırken tüm kadınlar son kullanma tarihine dikkat etmelisinizÇatlatma iğnesi kullanan arkadaşlar adetiniz gecikse dahi, idrar gebelik testiniz silik pozitif çizgide çıksa sakın gönlünüzü kaldırmayın.
Ben yaşadım siz yaşamayın, çatlama iğnesinin 17. Günü adet oldum, ve 14. Günü yaptığım idrar testi negatifti silik çizgi bile yoktu ama 17. Günü silik çizgi gördüm ve kesin bişeyler var dedim ve kan testi verdim... kan testinde hamile olmadığımı gördüm 1.20 çıktı. İşte o an o duygu çok acıydı. Bu duruma kimsenin düşmesini istemem.
Beni yanıltan testçizgi ilk 1. Dakikada çıktı.
Eki Görüntüle 2690331
Yok canım yaptığım testlerin hepsi aynı marka.içinde 50 den fazla var, toplu almıştım. Çatlatma iğnesinin etkisiydi, bence idrar testi çok yanıltıyor. Kan testi yapmadan pozitifi görseniz dahi kesin gözüyle bakmayın, bu yolda çaba sarfeden kimsenin kesinlikle üzülmesini istemem. İnşallah herşey gönlümüze göre olacak.Yaa canım benim Rabbim senin de gönlüne göre verir inşallah. Zor bir durum olmalı yaşadığın kimsenin yaşamasını istemem. Belki de senin kullandığın testte sorun vardır çünkü bazen benim kullandıklarımda son kullanma tarihim bile geçmemesi e rağmen geçersiz testler olabiliyor yanlış sonuç verebiliyor. Test alırken tüm kadınlar son kullanma tarihine dikkat etmelisiniz
Test yaptın mı cnm?O zaman bugün benim 12.günüm
Gebelik testi yapsam doğru çıkarma acaba
2. Aşılamada şans daha çok oluyor deniyor umarım bu kez olur. Gerçekten çok zor beklemekBen de bu ay ilk kez klomen + çatlatma iğnesi vuruldum fakat ilk denemem olumlu sonuçlanmadı, inşAllah ikincisi hayırlısı ile pozitif sonuçlanır
İğneden sonra benimde şişlik ve ağrım zaman zamanda mide bulantım olmuştu, çoo çabuk acikiyordum ve iştahım artmıştı, ignede beta hormonu olduğu için belirtiler hamileliğe cok benziyor ..
Yaa gerçekten mi heyecan bastı Bi annn. Şuan Eşim evde o yokken yapmak istiyorum yarın test alıp yapıcam.Yaa dua edin n
[/QUOTsonuç nedir canım.merak ediyorum seni
Merhaba benim bugün 10.günüm günlerdir bi sol kasığimda bi sağ kasığımda ağrılar vardı hala var ama biraz hafiflediMerhaba kizlar bende bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim. Bugun ignenin 6.gunu. Cok sancim var sabahtan beri adet sancisi gibi. Kist mi olustu acaba. Boyle olanlar varmi aranizda bana yardim edebilecek...
Ne zaman test yapmayi dusunuyosun peki ? Benim resmen adet sancisi. Cok siddetli.. Ne dusuneyim bilemedim....Merhaba benim bugün 10.günüm günlerdir bi sol kasığimda bi sağ kasığımda ağrılar vardı hala var ama biraz hafifledi
Aslında bugün yapmak istiyorum ama 12.günden önce yanıltabiliyomu sonuclarNe zaman test yapmayi dusunuyosun peki ? Benim resmen adet sancisi. Cok siddetli.. Ne dusuneyim bilemedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?