• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa gerçekten mi heyecan bastı Bi annn. Şuan Eşim evde o yokken yapmak istiyorum yarın test alıp yapıcam. 😍😍 Yaa dua edin n
[/QUO
Benim bugün 8.gün ama yapmamak için zor duruyorum 13.gün senin çıkar diye düşünüyorum insallah vardır beklemek cok zor allahım tüm istiyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🥰

Çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlar adetiniz gecikse dahi, idrar gebelik testiniz silik pozitif çizgide çıksa sakın gönlünüzü kaldırmayın.
Ben yaşadım siz yaşamayın, çatlama iğnesinin 17. Günü adet oldum, ve 14. Günü yaptığım idrar testi negatifti silik çizgi bile yoktu ama 17. Günü silik çizgi gördüm ve kesin bişeyler var dedim ve kan testi verdim... kan testinde hamile olmadığımı gördüm 1.20 çıktı. İşte o an o duygu çok acıydı. Bu duruma kimsenin düşmesini istemem.
Beni yanıltan test :KK43: çizgi ilk 1. Dakikada çıktı.
20200910_122606.jpg

Çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlar adetiniz gecikse dahi, idrar gebelik testiniz silik pozitif çizgide çıksa sakın gönlünüzü kaldırmayın.
Ben yaşadım siz yaşamayın, çatlama iğnesinin 17. Günü adet oldum, ve 14. Günü yaptığım idrar testi negatifti silik çizgi bile yoktu ama 17. Günü silik çizgi gördüm ve kesin bişeyler var dedim ve kan testi verdim... kan testinde hamile olmadığımı gördüm 1.20 çıktı. İşte o an o duygu çok acıydı. Bu duruma kimsenin düşmesini istemem.
Beni yanıltan test :KK43: çizgi ilk 1. Dakikada çıktı.
Eki Görüntüle 2690331
Yaa canım benim Rabbim senin de gönlüne göre verir inşallah. Zor bir durum olmalı yaşadığın kimsenin yaşamasını istemem. Belki de senin kullandığın testte sorun vardır çünkü bazen benim kullandıklarımda son kullanma tarihim bile geçmemesi e rağmen geçersiz testler olabiliyor yanlış sonuç verebiliyor. Test alırken tüm kadınlar son kullanma tarihine dikkat etmelisiniz

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar. Bu tecrübeyi yaşamak bile güzeldi. Olumsuz çıkarsa önümüzdeki maçlara bakarız. Olumluysa da minnoşlarımızı severiz💕 hakkımızda hayırlısı

Yaa canım benim Rabbim senin de gönlüne göre verir inşallah. Zor bir durum olmalı yaşadığın kimsenin yaşamasını istemem. Belki de senin kullandığın testte sorun vardır çünkü bazen benim kullandıklarımda son kullanma tarihim bile geçmemesi e rağmen geçersiz testler olabiliyor yanlış sonuç verebiliyor. Test alırken tüm kadınlar son kullanma tarihine dikkat etmelisiniz
Yok canım yaptığım testlerin hepsi aynı marka.içinde 50 den fazla var, toplu almıştım. Çatlatma iğnesinin etkisiydi, bence idrar testi çok yanıltıyor. Kan testi yapmadan pozitifi görseniz dahi kesin gözüyle bakmayın, bu yolda çaba sarfeden kimsenin kesinlikle üzülmesini istemem. İnşallah herşey gönlümüze göre olacak.

Merhaba arkadaşlar öncelikle diliyorum ki hepimiz bebelerimize kavuşalım inşallah 12sinde yani 4 gün önce ilk aşılamamı oldum. pcos hastasiyim 23 gün klomen kullandım sağda 1 tane yumurtam 20 mm olabildi sadece ve çatlama iğnesi kullandım hemen 36 saat sonrası da aşılamam gerçekleşti. Ilk aşılama genelde tutmaz diyor herkez birde sadece sağ da 1 yumurta gelişince iyice modum düştü sabrım kalmadı beklemeye inanın:(

Ben de bu ay ilk kez klomen + çatlatma iğnesi vuruldum fakat ilk denemem olumlu sonuçlanmadı, inşAllah ikincisi hayırlısı ile pozitif sonuçlanır 🙏🏿
İğneden sonra benimde şişlik ve ağrım zaman zamanda mide bulantım olmuştu, çoo çabuk acikiyordum ve iştahım artmıştı, ignede beta hormonu olduğu için belirtiler hamileliğe cok benziyor ..
2. Aşılamada şans daha çok oluyor deniyor umarım bu kez olur. Gerçekten çok zor beklemek

Bende doktordan geldim az önce. 6 tane istediği ebatlarda yumurtam oluşmuş. Bu gece çatlatma iğnemi yapacağım perşembe günü de aşılamamı olacağım. Geçen ayda 5 yumurtam oluşmuştu fakat kullandığım doza göre ovitrelle 1 tane vurulmuştum dozu az gelmiş çatlatmamış. Şimdi doktor 2 doz kullan dedi ben 3 doz aldım. Israrla 2 doz yap dedi bu son deneme şansım eşim artık tedaviyi reddediyor çünkü. İkinci aşılamam olacak doktorlar için sorun değil ki bebek oluşmazsa gitsin önümüzdeki ay tekrar gelsin modundalar. Çok kararsız kaldım bir fikri olan var mı daha önce 3 doz kullanan oldu mu sizden fikir tecrübe almak istedim kızlar. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah.

Merhaba kizlar bende bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim. Bugun ignenin 6.gunu. Cok sancim var sabahtan beri adet sancisi gibi. Kist mi olustu acaba. Boyle olanlar varmi aranizda bana yardim edebilecek...

Merhaba kizlar bende bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim. Bugun ignenin 6.gunu. Cok sancim var sabahtan beri adet sancisi gibi. Kist mi olustu acaba. Boyle olanlar varmi aranizda bana yardim edebilecek...
Merhaba benim bugün 10.günüm günlerdir bi sol kasığimda bi sağ kasığımda ağrılar vardı hala var ama biraz hafifledi

Back