- 9 Eylül 2020
- 46
- 50
- 38
- Konu Sahibi icinekapanikbirben
-
5 eylülde de ben oldum iğneyi. Daha yeni. Çok heyecanlıyız3 Eylül de ilk çatlatma iğnemş oldun daha öncesinde 5 gün klomen prolaktin değerim de 35 çıktığı için 2 gün dostinex kullandım. Yarın da Dr kontrolüm var dua edin kızlar lütfensağlıkla ve hayırla gecikmeden bebişlerimiz olsun inşallah..
Saha önce çatlatma iğnesi olup hamile kalanlar var mı veya kaçıncı iğneden sonra hamile kaldınız kızlar tecrübelerinizi bizimlede paylaşın mm
Ayy hadi inşallah bu ay hayırlı haberleri alırız5 eylülde de ben oldum iğneyi. Daha yeni. Çok heyecanlıyız
İnşallah canım. Kaç yumurtan vardıAyy hadi inşallah bu ay hayırlı haberleri alırız
2 tane gelişmiş dediİnşallah canım. Kaç yumurtan vardı
Ben ikizlerim olsun çok istiyorum. Allah gönlümüze göre versin2 tane gelişmiş dedi
İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre en hayırlı sağlıklı hali le verir yaBen ikizlerim olsun çok istiyorum. Allah gönlümüze göre versin
Senin kaç tane yumurtan vardı bu ayBen ikizlerim olsun çok istiyorum. Allah gönlümüze göre versin
3 taneydi. 2 sol bir sağSenin kaç tane yumurtan vardı bu ay
Senin hiç kasık ağrıların oldu mu benim ki igneden sonra 30.saatten itibaren sağ tarafımda ara ara artan sancılarım oldu3 taneydi. 2 sol bir sağ
Aynen oldu hala da var ama hafif adet sancısı gibi. Karnım şişti iğneden sonraSenin hiç kasık ağrıların oldu mu benim ki igneden sonra 30.saatten itibaren sağ tarafımda ara ara artan sancılarım oldu
Dr seni de kontrole çağırdı mı yoksa adeti mi bekleyeceksinAynen oldu hala da var ama hafif adet sancısı gibi. Karnım şişti iğneden sonra
Adeti beklicem. ÇağırmadıDr seni de kontrole çağırdı mı yoksa adeti mi bekleyeceksin
Evet yarın gidicem inşallah hayırlı haber alıp gelirim lütfen sende dua et.Seni çağırdı mı kontrole
Ben çok kullandım. Klomenle kullandım aşılama için kullandım. En son dün gece 2 doz birden kullandım yarın yumurta toplama var. Şimdiye kadar olmadı tabi tüpe geçtik.3 Eylül de ilk çatlatma iğnemş oldun daha öncesinde 5 gün klomen prolaktin değerim de 35 çıktığı için 2 gün dostinex kullandım. Yarın da Dr kontrolüm var dua edin kızlar lütfensağlıkla ve hayırla gecikmeden bebişlerimiz olsun inşallah..
Saha önce çatlatma iğnesi olup hamile kalanlar var mı veya kaçıncı iğneden sonra hamile kaldınız kızlar tecrübelerinizi bizimlede paylaşın mm
Ben erken gebelil testi yaptım silik çizgi çıktı. 10 günüm dolmadan yapmaman gerekiyormuş. Yarın doluyor tekrar yapacamGittim Dr a ovulasyon olmuş artık adeti bekle dedi. İnşallah hayırlı haberler alırım bu ay ❤Rabbim dileyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah dualarım sizlerle. Sizlerde dualarınızda bizi unutmayın inşallah ❤
Merhaba tekrar test yaptınız mı bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım da beklemedeyimBen erken gebelil testi yaptım silik çizgi çıktı. 10 günüm dolmadan yapmaman gerekiyormuş. Yarın doluyor tekrar yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?