• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testiniz çoksa veya temin etmeniz kolaysa testi yapın eğer silik çizgi çıkarsa 2 gün sonra tekrar yapın kaybolursa çizgi ilacın etkisinin geçmiş olduğunu anlarsın. Sonrasında da istediğin zaman yaparsın. Ben 14. Gün de gördüm ilacın etkisiyle.

Merhaba ben 2 kere çatlatma iğnesi oldum ama sonuç negatif. En son ki iğneden sonra 2 kere regl oldum ondan sonra ki ay hamile olduğumu öğrendim şuan 4 haftalık hamileyim iğnenin etkisi mi oldu kendi kendime de hamile kaldım onu bilmiyorum
İlk iğneden sonra ikinci iğnenin etkisi daha da çok oluyor diye biliyorum. Demek sizinki ilaçlarla vucüdünüz kendini toparlamış ve iğneden sonraki ay hamile kalmışsınız. Nacizane fikrim 😊

Kızlar ya bişey sorucaktım çatlatma iğnesnden sonra doktora çatlayıp çatlamadığına dair kontrole gidiliyormu?
Ben çatlatma iğnesinden sonra aralıklarla gebelik testi yaptım hep negatifti, hani bu iğne pozitif yaparmış diye okudum da acaba iğne mi etki etmedi veya yumurtamı çatlamadı, kafam yine karman çorman:110:

Kızlar ya bişey sorucaktım çatlatma iğnesnden sonra doktora çatlayıp çatlamadığına dair kontrole gidiliyormu?
Ben çatlatma iğnesinden sonra aralıklarla gebelik testi yaptım hep negatifti, hani bu iğne pozitif yaparmış diye okudum da acaba iğne mi etki etmedi veya yumurtamı çatlamadı, kafam yine karman çorman:110:
[/QUOT
Ben gitmedim doktorda çağırmadı zaten adet olursan tekrar gel dedi olmassan test yap dedi

Doktorlar genelde çağırmıyor fakat eğer evde kendiniz deneyecekseniz çatlatma iğnesinden 2 gün sonra kontrole gidebilirsin. Bende bugün çatlamamış yumurtalarda aşılama oldum korktuğum başıma geldi hani. Sancın falan olduysa çatlamıştır endişelenme. Bende ne sancı oldu ne akıntı çünkü.

Hangi gunden itibaren yaptin
Igneden sonra 4,9 ve 13. Gunler yaptim hepsi negatif. Yarin 15. Gun yine yapicam pazarteside kan testi zaten o kesin sonucu verir, o yuzden bikac gun daha beklicem adet gelirse diye.
Bana adet olursan bu ay femara tekrar kullanmayalim cunku ilacij etkisi devam edebiliyor dedi. Seninki nasil bir surec

Doktorlar genelde çağırmıyor fakat eğer evde kendiniz deneyecekseniz çatlatma iğnesinden 2 gün sonra kontrole gidebilirsin. Bende bugün çatlamamış yumurtalarda aşılama oldum korktuğum başıma geldi hani. Sancın falan olduysa çatlamıştır endişelenme. Bende ne sancı oldu ne akıntı çünkü.
Aşılamada bakmiyorlarmi catlamis olmasina ya bari onda baksalar. Allah allah neden boyle prosedur acaba ya bende okudukca ogreniyorum. Ogrendikce iyimi oluyor kotumu bilmiyorum o da ayri mesele de. Igneden sonraki gun cok az kasiklarimda batma oldu ama psikolojik bile olabilir bence ya :) psikolojik olarak bu ay kendimi degisik hissediyorum zaten hersey belirti bence o moda gectim, tertemiz kafam :))

Back