- 12 Aralık 2019
- 862
- 1.970
- 63
- 31
- Konu Sahibi icinekapanikbirben
Ben olsam yaparim... Ama 12 gune kadar bekleyin diyolar...Kızlar 11.günüm test yapsam çıkarmı sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam yaparim... Ama 12 gune kadar bekleyin diyolar...Kızlar 11.günüm test yapsam çıkarmı sizce
11.gün yalancı silik pozitifi gördüm Nisan ayında. 12.gün yoktu. Yarın yap bence. Hayırlısı olsun beklemek çok zor biliyorum.Kızlar 11.günüm test yapsam çıkarmı sizce
Gercekten cok zor o zaman sabah yapayim11.gün yalancı silik pozitifi gördüm Nisan ayında. 12.gün yoktu. Yarın yap bence. Hayırlısı olsun beklemek çok zor biliyorum.
Canım moral oldun inanki Allah razı olsun senden Rabbim gönlüne göre versin
Çok çok geçmiş olsun. Alfamet diye tansiyon ilacı var hamilelikte kullanılıyor ben kullanmıştım hamileyken. Doktorunla bir görüş istersenKizlar benim basim dönüyor ve kalbim carpiyor. Tansiyonum yuksek cikti biraz. Hic iyi hissetmiyorum kendimi.
HamilemisinKizlar benim basim dönüyor ve kalbim carpiyor. Tansiyonum yuksek cikti biraz. Hic iyi hissetmiyorum kendimi.
Çok çok geçmiş olsun. Alfamet diye tansiyon ilacı var hamilelikte kullanılıyor ben kullanmıştım hamileyken. Doktorunla bir görüş istersen
Yok hamile degilim yani daha belli degil ignenin 7. Gunu...Hamilemisin
Belki vardır hiç belli olmaz henüz daha çok erkenYok hamile degilim yani daha belli degil ignenin 7. Gunu...
Canım sen 11. Yada 12.gün test yapmismiydin?Kızlar bugün 14. Günüm ve testim tek çizgi
Hayır yapmadımCanım sen 11. Yada 12.gün test yapmismiydin?
İlk iğneden sonra ikinci iğnenin etkisi daha da çok oluyor diye biliyorum. Demek sizinki ilaçlarla vucüdünüz kendini toparlamış ve iğneden sonraki ay hamile kalmışsınız. Nacizane fikrimMerhaba ben 2 kere çatlatma iğnesi oldum ama sonuç negatif. En son ki iğneden sonra 2 kere regl oldum ondan sonra ki ay hamile olduğumu öğrendim şuan 4 haftalık hamileyim iğnenin etkisi mi oldu kendi kendime de hamile kaldım onu bilmiyorum
Seni yanıltacak sonuç çıkar diye tahmin ediyorum 14. Güne kadar beklemeni tavsiye ederimKızlar 11.günüm test yapsam çıkarmı sizce
Kızlar ya bişey sorucaktım çatlatma iğnesnden sonra doktora çatlayıp çatlamadığına dair kontrole gidiliyormu?
Ben çatlatma iğnesinden sonra aralıklarla gebelik testi yaptım hep negatifti, hani bu iğne pozitif yaparmış diye okudum da acaba iğne mi etki etmedi veya yumurtamı çatlamadı, kafam yine karman çorman
[/QUOT
Ben gitmedim doktorda çağırmadı zaten adet olursan tekrar gel dedi olmassan test yap dedi
Doktorlar genelde çağırmıyor fakat eğer evde kendiniz deneyecekseniz çatlatma iğnesinden 2 gün sonra kontrole gidebilirsin. Bende bugün çatlamamış yumurtalarda aşılama oldum korktuğum başıma geldi hani. Sancın falan olduysa çatlamıştır endişelenme. Bende ne sancı oldu ne akıntı çünkü.Kızlar ya bişey sorucaktım çatlatma iğnesnden sonra doktora çatlayıp çatlamadığına dair kontrole gidiliyormu?
Ben çatlatma iğnesinden sonra aralıklarla gebelik testi yaptım hep negatifti, hani bu iğne pozitif yaparmış diye okudum da acaba iğne mi etki etmedi veya yumurtamı çatlamadı, kafam yine karman çorman
Igneden sonra 4,9 ve 13. Gunler yaptim hepsi negatif. Yarin 15. Gun yine yapicam pazarteside kan testi zaten o kesin sonucu verir, o yuzden bikac gun daha beklicem adet gelirse diye.Hangi gunden itibaren yaptin
Aşılamada bakmiyorlarmi catlamis olmasina ya bari onda baksalar. Allah allah neden boyle prosedur acaba ya bende okudukca ogreniyorum. Ogrendikce iyimi oluyor kotumu bilmiyorum o da ayri mesele de. Igneden sonraki gun cok az kasiklarimda batma oldu ama psikolojik bile olabilir bence ya :) psikolojik olarak bu ay kendimi degisik hissediyorum zaten hersey belirti bence o moda gectim, tertemiz kafam :))Doktorlar genelde çağırmıyor fakat eğer evde kendiniz deneyecekseniz çatlatma iğnesinden 2 gün sonra kontrole gidebilirsin. Bende bugün çatlamamış yumurtalarda aşılama oldum korktuğum başıma geldi hani. Sancın falan olduysa çatlamıştır endişelenme. Bende ne sancı oldu ne akıntı çünkü.