Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkÇatlatma iğnesi olup ardından yaşanan tecrübeler
Merhaba arkadaşlar. Sürekli takipteyim ilk defa yazıyorum. Ovitrelle 14.günüm testim bu şekilde çıktı. Öncesinde negatif çıkar diye korkudan test yapamadım. İğnenin etkisimidir acabaEki Görüntüle 2765089
İğneden 14 gün sonra test yapın diyorlar, normal gibi sanki gebelik söz konusu.... İnşallah güzel haberler alırsınız. Ben yerinizde olsam bekleyemezdim, hemen kan verirdim :))
İğneden 14 gün sonra test yapın diyorlar, normal gibi sanki gebelik söz konusu.... İnşallah güzel haberler alırsınız. Ben yerinizde olsam bekleyemezdim, hemen kan verirdim :))
Adetinizin gecikmesini bekleyin ilk 15 gun bildiğim kadarıyla igne etkisiyle hormonal olarak çift cizgi çıkabiliyor ama sizinki bayagi belirgin adetiniz geçtiği gibi kanda baktirin insallah hamissinizdir