- 22 Mart 2015
- 79
- 37
- 88
- Konu Sahibi icinekapanikbirben
-
7 eylülde de ben oldum sizde belirtiler varmı test yaptınız mı5 eylülde de ben oldum iğneyi. Daha yeni. Çok heyecanlıyız
Dün yaptım 10. Günüydü iğnenin. Pozitif silik çıktı. Yarın da yapacam canım. İnşallah tekrar pozitif çıkarsa öarşamba doktora gidecemMerhaba tekrar test yaptınız mı bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım da beklemedeyim
5 eylül yazmışım da 4 eylülmüş iğnem. Bazıları 12 gün yazmış canım ya iğnenin etkisine. İnşallah senin dediğin gibidirBazı yerlerde 1 haftadan sonra iğnenin etkisinin geçtiiği yazıyor ama
Amin inşallah son durumundan bizleri de haberdar et ❤5 eylül yazmışım da 4 eylülmüş iğnem. Bazıları 12 gün yazmış canım ya iğnenin etkisine. İnşallah senin dediğin gibidirRabbim hepimize hayırlı haberler versin
Bildiğim kadarıyla yumurta 12 yada 24 saat duruyo önemli olan igneden 36 saat sonrası ve ertesi günBende 7 Eylülde iğne oldum. Ne zaman test yaptırmam gerekiyo sizce. Bide iğnenin ertesi günü ve ondan sonraki gün ilişki oldu sadece yani 2 gün. Bidaha olmadı hiç sizce ihtimal düşükmü
İkimizde aynı gün insallah hayırlı haberleri alırız yumurtan kaç taneydi ve boyutu ne kadardı?Bende 7 Eylülde iğne oldum. Ne zaman test yaptırmam gerekiyo sizce. Bide iğnenin ertesi günü ve ondan sonraki gün ilişki oldu sadece yani 2 gün. Bidaha olmadı hiç sizce ihtimal düşükmü
inşallah bebeğiniz sizinledirDün yaptım 10. Günüydü iğnenin. Pozitif silik çıktı. Yarın da yapacam canım. İnşallah tekrar pozitif çıkarsa öarşamba doktora gidecem
22 Eylül gibi yaparsın gebelik testi 14.günü bulabiliyor iğne etkisi ben 13e kadar gördüm bu ay ama adet oldum yalancı çizgiydi gördüklerimBende 7 Eylülde iğne oldum. Ne zaman test yaptırmam gerekiyo sizce. Bide iğnenin ertesi günü ve ondan sonraki gün ilişki oldu sadece yani 2 gün. Bidaha olmadı hiç sizce ihtimal düşükmü
Benim bi taneydi canim 22 cm diİkimizde aynı gün insallah hayırlı haberleri alırız yumurtan kaç taneydi ve boyutu ne kadardı?
Bildiğim kadarıyla yumurta 12 yada 24 saat duruyo önemli olan igneden 36 saat sonrası ve ertesi gün
22 Eylül gibi yaparsın gebelik testi 14.günü bulabiliyor iğne etkisi ben 13e kadar gördüm bu ay ama adet oldum yalancı çizgiydi gördüklerim
Aynen banada öyle dedi igne vuruldugun saatte bi sonraki gün demisti sonrasında gün aşırıO günler oldu bakalım insallah ya zaten doktorda yarın gece ilişki demisti iğne yaptığı gün
Aynen banada öyle dedi igne vuruldugun saatte bi sonraki gün demisti sonrasında gün aşırı
Bilemiyorum ama çok merak ediyorumHmm bana günaşırı diye demedi bi gün verdi sadece
Hakkımızda hayırlısı bakalımBilemiyorum ama çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?