Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bu ay ilk kez klomen + çatlatma iğnesi vuruldum fakat ilk denemem olumlu sonuçlanmadı, inşAllah ikincisi hayırlısı ile pozitif sonuçlanır
İğneden sonra benimde şişlik ve ağrım zaman zamanda mide bulantım olmuştu, çoo çabuk acikiyordum ve iştahım artmıştı, ignede beta hormonu olduğu için belirtiler hamileliğe cok benziyor ..

Bende 7 Eylülde iğne oldum. Ne zaman test yaptırmam gerekiyo sizce. Bide iğnenin ertesi günü ve ondan sonraki gün ilişki oldu sadece yani 2 gün. Bidaha olmadı hiç sizce ihtimal düşükmü

Bende 7 Eylülde iğne oldum. Ne zaman test yaptırmam gerekiyo sizce. Bide iğnenin ertesi günü ve ondan sonraki gün ilişki oldu sadece yani 2 gün. Bidaha olmadı hiç sizce ihtimal düşükmü
Bildiğim kadarıyla yumurta 12 yada 24 saat duruyo önemli olan igneden 36 saat sonrası ve ertesi gün

İkimizde aynı gün insallah hayırlı haberleri alırız yumurtan kaç taneydi ve boyutu ne kadardı?

22 Eylül gibi yaparsın gebelik testi 14.günü bulabiliyor iğne etkisi ben 13e kadar gördüm bu ay ama adet oldum yalancı çizgiydi gördüklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…