- 14 Eylül 2020
- 153
- 74
- 13
- Konu Sahibi icinekapanikbirben
-
Ben.ilk defa çatlatma ignesi vuruldum sadece 4.gün test yapmıstim net bi sekilde cift cizgiydi yarın 12.gün sabah yapıcam bakalım sonuç ne olacak ama ben igneden sonra 1 hafta kasıklarimin agrisi kesilmemisti akıntımda vardı şu an cok agrım yokIgneden sonra 4,9 ve 13. Gunler yaptim hepsi negatif. Yarin 15. Gun yine yapicam pazarteside kan testi zaten o kesin sonucu verir, o yuzden bikac gun daha beklicem adet gelirse diye.
Bana adet olursan bu ay femara tekrar kullanmayalim cunku ilacij etkisi devam edebiliyor dedi. Seninki nasil bir surec
Sende catlama kesin olmus o zaman hadi insallah guzel sonuclar alirsin.Ben.ilk defa çatlatma ignesi vuruldum sadece 4.gün test yapmıstim net bi sekilde cift cizgiydi yarın 12.gün sabah yapıcam bakalım sonuç ne olacak ama ben igneden sonra 1 hafta kasıklarimin agrisi kesilmemisti akıntımda vardı şu an cok agrım yok
İnsallah hepimiz alırız o güzel duyguları bizde tadarızSende catlama kesin olmus o zaman hadi insallah guzel sonuclar alirsin.
Amin insallah benim bu ay sanirim boş ama noldugunu da anlamadim dogrusu igne etki etmemis gibime geliyor.İnsallah hepimiz alırız o güzel duyguları bizde tadarız
Yok genelde bakmıyorlar. Bende bundan 10 ay önce o kadar cahildim ki. Hiç bir şey bilmiyordum. İnternetten araştırdıkça doktorlara olan güvenim sarsıldı. Aslında işini düzgün yapan önemseyen doktor olsa 10 ayda mutlaka hamile kalırdım. Öğrendikçe ne kadar önemsemediklerini gördüm. Umarım en kısa zamanda hamile kalırsın bana da duacı olursun.Aşılamada bakmiyorlarmi catlamis olmasina ya bari onda baksalar. Allah allah neden boyle prosedur acaba ya bende okudukca ogreniyorum. Ogrendikce iyimi oluyor kotumu bilmiyorum o da ayri mesele de. Igneden sonraki gun cok az kasiklarimda batma oldu ama psikolojik bile olabilir bence ya :) psikolojik olarak bu ay kendimi degisik hissediyorum zaten hersey belirti bence o moda gectim, tertemiz kafam :))
Insallah guzel haberler alalim saglikla ve hayirla. Sebat edip beklemekten baska care yok tabi. Mesela femarada 1. Ayim bu ay hamile kalamadim buyuk ihtimal doktor bana dediki bu ay kullanmayalim diger ay kullaniriz femaranin etkisi surebiliyor diger aya filan demisti. Ya bakiyorum herkes ust uste 3 ay kullanmis. Yani tekrar gitsemmi napsam kafam karisti iyice gercekten.Yok genelde bakmıyorlar. Bende bundan 10 ay önce o kadar cahildim ki. Hiç bir şey bilmiyordum. İnternetten araştırdıkça doktorlara olan güvenim sarsıldı. Aslında işini düzgün yapan önemseyen doktor olsa 10 ayda mutlaka hamile kalırdım. Öğrendikçe ne kadar önemsemediklerini gördüm. Umarım en kısa zamanda hamile kalırsın bana da duacı olursun.
Normalde çatlatma iğnesi sonrası kontrole çağırmıyorlar ama benim Dr um bu ay yumurta takibi yapacağımızı söylediği için beni iğneden 1 hafta sonra yumurta çatlamamış mı diye çağırdı gittim ve yumurtan çatlamış bu ay adetini bekle eğer olmazsan test yaparsın adet olursan da telefonda haberleşiriz adet sonrası rahim filmi çekersin dedi. Dün 14.günüm dü test yaptım negatif çıktı şimdi de adet olmayı bekliyorum eğer gecikirse tekrar Dr a başvurucamKızlar ya bişey sorucaktım çatlatma iğnesnden sonra doktora çatlayıp çatlamadığına dair kontrole gidiliyormu?
Ben çatlatma iğnesinden sonra aralıklarla gebelik testi yaptım hep negatifti, hani bu iğne pozitif yaparmış diye okudum da acaba iğne mi etki etmedi veya yumurtamı çatlamadı, kafam yine karman çorman
İğneden 14 gün sonra adet olunuyo genelde bi test yap benceKızlar regl olduysanız çatlatma iğnesinin kaçıncı günü oldunuz benim 16. Günüm umudum hiç yok o yüzden test yapmadım bile kaçıncı güne kadar gecikir ki bu acaba merak ediyorum
Kiiiizzzz cok guzel haber yarin tekrarla biraz daha koyu olursa hamilesin canimKızlar bugün 12.gün test yaptım silik çizgi sizce gebelik mi ilacin etkisimi hala
Benim 20. Günüm hala olmadı. Gebelik testi de olmadı. Muhtemelen regl olacağım da ne zaman?Kızlar regl olduysanız çatlatma iğnesinin kaçıncı günü oldunuz benim 16. Günüm umudum hiç yok o yüzden test yapmadım bile kaçıncı güne kadar gecikir ki bu acaba merak ediyorum
Ilk denemenmi ? Benimde bugun 15. Gun negatifNormalde çatlatma iğnesi sonrası kontrole çağırmıyorlar ama benim Dr um bu ay yumurta takibi yapacağımızı söylediği için beni iğneden 1 hafta sonra yumurta çatlamamış mı diye çağırdı gittim ve yumurtan çatlamış bu ay adetini bekle eğer olmazsan test yaparsın adet olursan da telefonda haberleşiriz adet sonrası rahim filmi çekersin dedi. Dün 14.günüm dü test yaptım negatif çıktı şimdi de adet olmayı bekliyorum eğer gecikirse tekrar Dr a başvurucam
Bi kaç gundür miğdemde yanma var gaz bendede vardı cok kasıklarımda ağrı vardı şu anda daha azKiiiizzzz cok guzel haber yarin tekrarla biraz daha koyu olursa hamilesin canimhadi insallah. Benim bugun 8. Gunum sadece gazim var gibi. Sende ne gibi belirtiler oldu ??
Bide belim cok ağrıyoBi kaç gundür miğdemde yanma var gaz bendede vardı cok kasıklarımda ağrı vardı şu anda daha az
Ay heycan yaptim insallah guzel sonuc alirsin sabah. Yaz mutlakaBide belim cok ağrıyo
Insallah canımAy heycan yaptim insallah guzel sonuc alirsin sabah. Yaz mutlaka
Evet ilk denememIlk denemenmi ? Benimde bugun 15. Gun negatif
Bugün 16. Günüm ve adet oldumKızlar regl olduysanız çatlatma iğnesinin kaçıncı günü oldunuz benim 16. Günüm umudum hiç yok o yüzden test yapmadım bile kaçıncı güne kadar gecikir ki bu acaba merak ediyorum
Ayın 2 sinde mi vuruldun canım... sağlık olsun bu arada rabbim diğer ay hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşşBugün 16. Günüm ve adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?