Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben.ilk defa çatlatma ignesi vuruldum sadece 4.gün test yapmıstim net bi sekilde cift cizgiydi yarın 12.gün sabah yapıcam bakalım sonuç ne olacak ama ben igneden sonra 1 hafta kasıklarimin agrisi kesilmemisti akıntımda vardı şu an cok agrım yok

Sende catlama kesin olmus o zaman hadi insallah guzel sonuclar alirsin.

Yok genelde bakmıyorlar. Bende bundan 10 ay önce o kadar cahildim ki. Hiç bir şey bilmiyordum. İnternetten araştırdıkça doktorlara olan güvenim sarsıldı. Aslında işini düzgün yapan önemseyen doktor olsa 10 ayda mutlaka hamile kalırdım. Öğrendikçe ne kadar önemsemediklerini gördüm. Umarım en kısa zamanda hamile kalırsın bana da duacı olursun.

Insallah guzel haberler alalim saglikla ve hayirla. Sebat edip beklemekten baska care yok tabi. Mesela femarada 1. Ayim bu ay hamile kalamadim buyuk ihtimal doktor bana dediki bu ay kullanmayalim diger ay kullaniriz femaranin etkisi surebiliyor diger aya filan demisti. Ya bakiyorum herkes ust uste 3 ay kullanmis. Yani tekrar gitsemmi napsam kafam karisti iyice gercekten.

Normalde çatlatma iğnesi sonrası kontrole çağırmıyorlar ama benim Dr um bu ay yumurta takibi yapacağımızı söylediği için beni iğneden 1 hafta sonra yumurta çatlamamış mı diye çağırdı gittim ve yumurtan çatlamış bu ay adetini bekle eğer olmazsan test yaparsın adet olursan da telefonda haberleşiriz adet sonrası rahim filmi çekersin dedi. Dün 14.günüm dü test yaptım negatif çıktı şimdi de adet olmayı bekliyorum eğer gecikirse tekrar Dr a başvurucam

Kızlar regl olduysanız çatlatma iğnesinin kaçıncı günü oldunuz benim 16. Günüm umudum hiç yok o yüzden test yapmadım bile kaçıncı güne kadar gecikir ki bu acaba merak ediyorum

Ilk denemenmi ? Benimde bugun 15. Gun negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…