- 19 Nisan 2020
- 151
- 84
- 48
- Konu Sahibi icinekapanikbirben
-
Doktorunuzun belirlediği vakitte yapıp sonrasında da gün aşırı birliktelik yapın isterseniz herkesin tedavi süreci ve doktor tavsiyesi farklı oluyor benim doktorum iğne vurulduğum akşam ve çatlayacağı vakti olsun diye söylemişti sonrasında da sık birliktelik olsun demişti benimde ilk tedavim kafanızı rahatlatmaya çalışın inşallah nasip olur hayırlısıyla kolaylıkla iğneden sonra çünkü insanın yapacağı bir şey kalmıyor bize düşeni yapıp bekleyeceğizKızlar iyi geceler bende bugun çatlatma iğnesi oldum önce ilaç sonra iğne 1 tane sağda yumurta olgunlaşmış yeterli dedi doktor ama umut azmı bende de eşim de de sorun yok 1.5 yıldır istiyoruz hiç gebelik olmadı bide en son 2 gün önce beraberlik oldu iğnenin de 36.saati birliktelik olacak 4.gün faln olacak beraberlik de öncesi olması gerekir miydi ilk tedavim de biraz bilgisizim
Sizin kaçıncı gün inşallah hayırla hamilelik haberini alırız zor bir süreç gerçektenDoktorunuzun belirlediği vakitte yapıp sonrasında da gün aşırı birliktelik yapın isterseniz herkesin tedavi süreci ve doktor tavsiyesi farklı oluyor benim doktorum iğne vurulduğum akşam ve çatlayacağı vakti olsun diye söylemişti sonrasında da sık birliktelik olsun demişti benimde ilk tedavim kafanızı rahatlatmaya çalışın inşallah nasip olur hayırlısıyla kolaylıkla iğneden sonra çünkü insanın yapacağı bir şey kalmıyor bize düşeni yapıp bekleyeceğiz
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirCanım bende koyulaştığını farkettim bence hamilesin senyarın sabah da yap buraya at olur mu
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir.
Amin canım benim15 güne iğne etkisi geçiyor diye okudum çoğu yerde ama en kesini kan tahlili çünkü ben iğne kullanmadan da yaptığım testlerde çift çizgi gördüm ama kan da negatif çıktı ve hamile değildim kan verin hemen ve inşallah gebelik vardı
Bugün 9.gün evet öyle gerçekten inşallah bu ay olur tüm isteyenlere nasip etsin RabbimSizin kaçıncı gün inşallah hayırla hamilelik haberini alırız zor bir süreç gerçekten
Kuzum çok geç gördüm kusura bakma. Çok çok silik çıkmış daha belirgin olmalıydı bence ya kimyasal gebelik geçiriyorsun ya da iğnenin etkisi.Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
İnşallah adetime 6 gün var umarım olurKuzum çok geç gördüm kusura bakma. Çok çok silik çıkmış daha belirgin olmalıydı bence ya kimyasal gebelik geçiriyorsun ya da iğnenin etkisi.
İnşallah tutmuştur canım progestan ya da ona benzer bir şey kullanıyor musunİnşallah adetime 6 gün var umarım olur
Yok canımİnşallah tutmuştur canım progestan ya da ona benzer bir şey kullanıyor musun
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaİnşallah tutmuştur canım progestan ya da ona benzer bir şey kullanıyor musun
Testini atar mısınTest yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil ama
Belki akşam yaptığım için silik çıktı
Kana vakit bulamadım
AtacağımTestini atar mısın
Bugün hep seni merak ettim canm kan tahlili inşallah yüksek çıkar gebesndirTest yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil ama
Belki akşam yaptığım için silik çıktı
Kana vakit bulamadım
Canım inşallh ya yarın bakacamBugün hep seni merak ettim canm kan tahlili inşallah yüksek çıkar gebesndir
56 gayet normal az bile bence ben 19 yasındayım 62 kiloyum ben bile az buluyorum kilomuHanımlar bende yarın gideceğim inşallah yumurtam çatlama evresine gelmiştir. Cumartesi gittiğimde hala henüz 13 mm ydi . Eylül ayında da Ganolf 450 37.5 birim kullandım iki çatlatma iğnesi ve sonuç kist oluştu. Ekim ayı Yasmin ilacı ile geçti ilaç bitti adet oldum 22. Günde. Doktor baktı adetin 3. Günü 9 mm boyutundaydı ertesi hafta cumartesiye kadar anca 13 olmuş. Klomen kullandım bu ay. Yarın çatlatma iğnesi verecek yeterli büyüklükte ise. Dua edin bana da 3 yıllık evliyim pco başlangıcı saptandı. FSH 8.1 çıktı. Yaşıma göre fazlaymış. Yaşım 27 kilom 56 boyum 1.60 sizce kilo vermem gerek mi. Adetlerim düzenli kıllanma yağlanma sivilcelenme gibi durumlarım hiç olmadı
Boyum 1.6656 gayet normal az bile bence ben 19 yasındayım 62 kiloyum ben bile az buluyorum kilomu
Benim iğnenin 12. Günü bugun kan verdim negatif çıktı 10.gün silik çizgi görmüştüm gebelik testinde 11 de negatif oldu bugun 12 kan da testte negatif pozitif olma ihtimali var mıdır ilerleyen günde sanmam amaEvet oluyor hala var o ağrı yani çok yoğun ve sürekli değil ama hissediyorsun aradaİnşallah tüm bu ağrılarımızın sonucunda güzel güzel haberler alırız. Bu arada kan sonucunu alınca yazar mısın merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?