Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorunuzun belirlediği vakitte yapıp sonrasında da gün aşırı birliktelik yapın isterseniz herkesin tedavi süreci ve doktor tavsiyesi farklı oluyor benim doktorum iğne vurulduğum akşam ve çatlayacağı vakti olsun diye söylemişti sonrasında da sık birliktelik olsun demişti benimde ilk tedavim kafanızı rahatlatmaya çalışın inşallah nasip olur hayırlısıyla kolaylıkla iğneden sonra çünkü insanın yapacağı bir şey kalmıyor bize düşeni yapıp bekleyeceğiz

Sizin kaçıncı gün inşallah hayırla hamilelik haberini alırız zor bir süreç gerçekten

Canım bende koyulaştığını farkettim bence hamilesin sen yarın sabah da yap buraya at olur mu
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir

Eklentiler

• B59E65BF-2E3C-4A42-A4BA-EF3325D5B6E3.jpeg
    106,8 KB · Görüntüleme: 57
15 güne iğne etkisi geçiyor diye okudum çoğu yerde ama en kesini kan tahlili çünkü ben iğne kullanmadan da yaptığım testlerde çift çizgi gördüm ama kan da negatif çıktı ve hamile değildim kan verin hemen ve inşallah gebelik vardı

Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Kuzum çok geç gördüm kusura bakma. Çok çok silik çıkmış daha belirgin olmalıydı bence ya kimyasal gebelik geçiriyorsun ya da iğnenin etkisi.

Hanımlar bende yarın gideceğim inşallah yumurtam çatlama evresine gelmiştir. Cumartesi gittiğimde hala henüz 13 mm ydi . Eylül ayında da Ganolf 450 37.5 birim kullandım iki çatlatma iğnesi ve sonuç kist oluştu. Ekim ayı Yasmin ilacı ile geçti ilaç bitti adet oldum 22. Günde. Doktor baktı adetin 3. Günü 9 mm boyutundaydı ertesi hafta cumartesiye kadar anca 13 olmuş. Klomen kullandım bu ay. Yarın çatlatma iğnesi verecek yeterli büyüklükte ise. Dua edin bana da 3 yıllık evliyim pco başlangıcı saptandı. FSH 8.1 çıktı. Yaşıma göre fazlaymış. Yaşım 27 kilom 56 boyum 1.60 sizce kilo vermem gerek mi. Adetlerim düzenli kıllanma yağlanma sivilcelenme gibi durumlarım hiç olmadı

56 gayet normal az bile bence ben 19 yasındayım 62 kiloyum ben bile az buluyorum kilomu

Benim iğnenin 12. Günü bugun kan verdim negatif çıktı 10.gün silik çizgi görmüştüm gebelik testinde 11 de negatif oldu bugun 12 kan da testte negatif pozitif olma ihtimali var mıdır ilerleyen günde sanmam ama geri pozitif olur mu acaba ya duydunuz mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…