- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi icinekapanikbirben
Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet oldunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 17 gün sonra olmustum bu sefer kacıncı.gün olurum bilmiyorum değisebiliyomusÇatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet oldunuz?
Test yaptım yine silik çıktı 13.günümİğnenin etkisi mi diye düşünmeden edemiyor insan yarın sabah ilk idrarınla yap eğer devam ediyorsa hamilesindir inşallah
Valla ins vardir ben resmini bulup atmaya calisiyorum da silmisim benim 13 gun bildigin cift cizgiydi 14.gün bile cok umutlanmistim ama malesef 15 negatifTest yaptım yine silik çıktı 13.günüm
Insallah vardır canım ins beklemek zor allahım bugünün hürmetine isteyen herkese hayırlı evlatlar versin❤Test yaptım yine silik çıktı 13.günüm
Hayırlısı işte bünyeye göre değişiyor bir erken gebelik testi yapacağım akşamValla ins vardir ben resmini bulup atmaya calisiyorum da silmisim benim 13 gun bildigin cift cizgiydi 14.gün bile cok umutlanmistim ama malesef 15 negatif
Hayırlı olsun inşallah vardır benim 13.günümde pozitifti. Silikti zaten 12.gün kan verdim 32.9 çıktı 13.gün idrarda çıktı.Test yaptım yine silik çıktı 13.günüm
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninHayırlı olsun inşallah vardır benim 13.günümde pozitifti. Silikti zaten 12.gün kan verdim 32.9 çıktı 13.gün idrarda çıktı.
Ben hala orada çizgi görüyorum amaBu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin
Evet canım var ama iğne miBen hala orada çizgi görüyorum ama
Ben çatlatma iğnesinin 13.günü pozitifi görmüştüm fakat 15.gün 3.31 çıkmıştı sonuç negatif doktor kimyasal gebelik geçirmişsin demişti. Daha sonraki başka bir tedavide 8.gün etkisi geçmişti çatlatma iğnesinin. Eğer testin gün geçtikçe daha belirgin hala geliyorsa pozitiftir, gün geçtikçe çizgi gözü bozacak derecede zor görülüyorsa iğnenin etkisidir canım. Biliyorum sabretmek sevinememek belirsizlik o kadar zor ki sadece bir iki gün daha sabret ve testine devam et varsa.Evet canım var ama iğne mi
Tamam canım öyle yapacağım teşekkür ederim yazdığın için inşallah yarın belirir ikinci çizgiBen çatlatma iğnesinin 13.günü pozitifi görmüştüm fakat 15.gün 3.31 çıkmıştı sonuç negatif doktor kimyasal gebelik geçirmişsin demişti. Daha sonraki başka bir tedavide 8.gün etkisi geçmişti çatlatma iğnesinin. Eğer testin gün geçtikçe daha belirgin hala geliyorsa pozitiftir, gün geçtikçe çizgi gözü bozacak derecede zor görülüyorsa iğnenin etkisidir canım. Biliyorum sabretmek sevinememek belirsizlik o kadar zor ki sadece bir iki gün daha sabret ve testine devam et varsa.
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyorBen çatlatma iğnesinin 13.günü pozitifi görmüştüm fakat 15.gün 3.31 çıkmıştı sonuç negatif doktor kimyasal gebelik geçirmişsin demişti. Daha sonraki başka bir tedavide 8.gün etkisi geçmişti çatlatma iğnesinin. Eğer testin gün geçtikçe daha belirgin hala geliyorsa pozitiftir, gün geçtikçe çizgi gözü bozacak derecede zor görülüyorsa iğnenin etkisidir canım. Biliyorum sabretmek sevinememek belirsizlik o kadar zor ki sadece bir iki gün daha sabret ve testine devam et varsa.
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyorHayırlı olsun inşallah vardır benim 13.günümde pozitifti. Silikti zaten 12.gün kan verdim 32.9 çıktı 13.gün idrarda çıktı.
Canım bende koyulaştığını farkettim bence hamilesin sen yarın sabah da yap buraya at olur muCanım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
Bende hiç akıntı olmadı cnmMerhaba Bu gün çatlatma iğnemin 10. Günü ve bu gün açık sarı sıvı akıntım geliyor sizce olmadımı
Olur canım merak etme atarım tekrar yapacağım zaten yarın sabahCanım bende koyulaştığını farkettim bence hamilesin sen yarın sabah da yap buraya at olur mu
Aminnn canim ne güzel özetlemişsin durumumuzuAmin. O kadar farklı hikayeler var ki. Herkesin hikayesi farklı duası aynı. Her şeyin zamanı var bunu herkes biliyor ama o geçen zaman da insandan bir şeyler alıp götürüyor. Kiminin umudunu, kiminin hevesini. Her şeyin hayırlısı olsun. En kısa zamanda herkesin duası gerçekleşir inşallah.