Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım var ama iğne mi
Ben çatlatma iğnesinin 13.günü pozitifi görmüştüm fakat 15.gün 3.31 çıkmıştı sonuç negatif doktor kimyasal gebelik geçirmişsin demişti. Daha sonraki başka bir tedavide 8.gün etkisi geçmişti çatlatma iğnesinin. Eğer testin gün geçtikçe daha belirgin hala geliyorsa pozitiftir, gün geçtikçe çizgi gözü bozacak derecede zor görülüyorsa iğnenin etkisidir canım. Biliyorum sabretmek sevinememek belirsizlik o kadar zor ki sadece bir iki gün daha sabret ve testine devam et varsa.

Tamam canım öyle yapacağım teşekkür ederim yazdığın için inşallah yarın belirir ikinci çizgi

Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce

Eklentiler

• 7CB0FC8B-6BA1-4F75-882D-4BF502ACC78C.jpeg
    163,8 KB · Görüntüleme: 65
  • A5308853-4BAE-4D9F-AC79-8421BDEA2F63.jpeg
    171 KB · Görüntüleme: 58
Hayırlı olsun inşallah vardır benim 13.günümde pozitifti. Silikti zaten 12.gün kan verdim 32.9 çıktı 13.gün idrarda çıktı.
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki

Eklentiler

• D4ACBF02-1836-4051-93C9-F02C41E42174.jpeg
    163,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 1512F848-40A1-4DA6-A7AF-1718B564D87A.jpeg
    171 KB · Görüntüleme: 54
birinci resim sabahki
Canım bende koyulaştığını farkettim bence hamilesin sen yarın sabah da yap buraya at olur mu

Aminnn canim ne güzel özetlemişsin durumumuzu

Kızlar iyi geceler bende bugun çatlatma iğnesi oldum önce ilaç sonra iğne 1 tane sağda yumurta olgunlaşmış yeterli dedi doktor ama umut azmı bende de eşim de de sorun yok 1.5 yıldır istiyoruz hiç gebelik olmadı bide en son 2 gün önce beraberlik oldu iğnenin de 36.saati birliktelik olacak 4.gün faln olacak beraberlik de öncesi olması gerekir miydi ilk tedavim de biraz bilgisizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…