- 20 Nisan 2020
- 267
- 107
- 23
- Konu Sahibi icinekapanikbirben
-
Yaa masaallah darısı başıma bnm sekiz gün oldu iğne olalı sekiz günde pozitif çıksa iğneden mıdırILK IGNEMDE GEBE KALDIM IGNEDEN 1 HAFTA SONRA YAPTIM ILK TESTI SILIK CIKTI HEMSIREYIM VE IGNEDEN OLABILECEYINI BILDIM ICIN KIMSEYE BISEY SOYLEMEDIM SONRA HER GUN TEST YAPTIM CIZGIYI TAKIP ETMEK ICIN HERGUN DAHA NETI 10 CU GUN KAN TAHLILI SALDIM 41 CIKTI 12 CI GUN BIDA SALDIM 208 CIKTI SONRA BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN KI HAMILE OLDUMA EMIN OLDUM BELKI SENIN GEC DOLENMEDIR CNM SIKMA CANINI ,ORALINI YUKSEK TUTMAYA CALIS
İğnenin etkisi 12 14 gün olmadan geçmiyor. Yalancı pozitif olur 8.günYaa masaallah darısı başıma bnm sekiz gün oldu iğne olalı sekiz günde pozitif çıksa iğneden mıdır
moralini sakin bozma bende ilk hafta yaptim sonra hergun vazgecme allah nezaman nasip ederse ozaman gelir mucuzen ne erken ne daha gec bizde 1 yil cabadan sonra oldu insallah nasip olur cnm sana bisey sormak istersen yaz ic cekinmeYaa masaallah darısı başıma bnm sekiz gün oldu iğne olalı sekiz günde pozitif çıksa iğneden mıdır
Evet 14. Güne kadar igneden ben de 2 kere catlatma ignesi vuruldum igneden bir ay sonra kendi kendine oldu 1 sene sonra ümidinizi kaybetmeyin dualarinizi eksik etmeyinYaa masaallah darısı başıma bnm sekiz gün oldu iğne olalı sekiz günde pozitif çıksa iğneden mıdır
Allah razı olsun sağ olunEvet 14. Güne kadar igneden ben de 2 kere catlatma ignesi vuruldum igneden bir ay sonra kendi kendine oldu 1 sene sonra ümidinizi kaybetmeyin dualarinizi eksik etmeyin
Canım biraz daha bekle zor biliyorum ama benim 14. Gün bile silik cizgi cıkti 15 gün net bekleAllah razı olsun sağ olunbugün ovulasyon testi yaptım 11 gün oldu tam iğne olalı ovulasyon testim silik çizgi yaninegatif çıktı etkisi geçti galiba iğnenin ne dersiniz
15. Gün nasıldı ovulasyon testinizCanım biraz daha bekle zor biliyorum ama benim 14. Gün bile silik cizgi cıkti 15 gün net bekle
Pardon siz normal yolla hamile kalmışsınız masaallah :)15. Gün nasıldı ovulasyon testiniz
14 günden önce test yapmamanızı öneririm yada en baştan beri takip etmek istiyorsanız ilk günden itibaren yapın ama 14 gün boyunca silikleşip belki tek çizgiye bile döndüğünü görürsünüz o zaman anlarsınız iğnenin etkisi geçmiş daha sonraki günlerde gebelik oluşursa silik olsa dahi çıkar yoksa adetini olur zaten bende öyle olmuştu ama 14 gün yanıltıcıMerhabalar klomen ve çatlama ignesi sonrası erken gebelik testi uygulayan varmi aranızda forumda birçok msj okudum kafam allak bullak tecrübeleriniz nelerdir
Söyle bir durumun var bat 7 gün var benim adet döngum kısa 24 gün klomen kullandım ve sonra iğne gününde değerlendirdim bugün inanılmaz agrım var 2 günde bir ilişki dedi doktor bende erken gebelik testi ve ovulasyon testi yaptım iğnenin etkisi olabilir diye düşündüm fakat ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler var diye okumuştum anlayacağın kafam karmakarışık14 günden önce test yapmamanızı öneririm yada en baştan beri takip etmek istiyorsanız ilk günden itibaren yapın ama 14 gün boyunca silikleşip belki tek çizgiye bile döndüğünü görürsünüz o zaman anlarsınız iğnenin etkisi geçmiş daha sonraki günlerde gebelik oluşursa silik olsa dahi çıkar yoksa adetini olur zaten bende öyle olmuştu ama 14 gün yanıltıcı
İğnede zaten gebelik hormonu olduğu için ovulasyon testi de yanıltabilir bu süreçte en mantıklısı adet tarihini beklemek biliyorum zor heyecanlı Bi bekleyiş ama kafa karışıklığını ortadan kaldırmak için Bi hafta daha beklemenizi öneririm. Ağrılar sahte gebelik belirtileri normal bu süreçte iğneyle beraber vücudumuza gebelik hormonu veriliyorSöyle bir durumun var bat 7 gün var benim adet döngum kısa 24 gün klomen kullandım ve sonra iğne gününde değerlendirdim bugün inanılmaz agrım var 2 günde bir ilişki dedi doktor bende erken gebelik testi ve ovulasyon testi yaptım iğnenin etkisi olabilir diye düşündüm fakat ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler var diye okumuştum anlayacağın kafam karmakarışık
Haklisiniz tabiki okadar zor ki allahım kimseye aratmasinİğnede zaten gebelik hormonu olduğu için ovulasyon testi de yanıltabilir bu süreçte en mantıklısı adet tarihini beklemek biliyorum zor heyecanlı Bi bekleyiş ama kafa karışıklığını ortadan kaldırmak için Bi hafta daha beklemenizi öneririm. Ağrılar sahte gebelik belirtileri normal bu süreçte iğneyle beraber vücudumuza gebelik hormonu veriliyor
Amin gerçekten bekleyiş çok zor Rabbim sabır versin.Haklisiniz tabiki okadar zor ki allahım kimseye aratmasin
Silik çizgi ihtimalini bile okadar çok bekledim ki zor sizin gebelik varmi
Amin inşallah bal çörekotu kürü denediniz miAmin gerçekten bekleyiş çok zor Rabbim sabır versin.
Ben klomen ve çatlatma iğnesi ile geçtiğimiz aylarda gene kaldım ilk denememde ama kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar başlayacağım inşallah yeniden
Cesaret edip de hiç bi kür denemedim eşimde sıkıntı yok testleri normal çıktı aslında bende de yok bildiğim Bi rahatsızlık ama bi sene doğal yolla olmayınca doktor klomene başladı siz de mi ilk defa kullandınızAmin inşallah bal çörekotu kürü denediniz mi
Selamunaleykum birşey sormak istiyorum. Bende iğneden 8 gün sonra gebelik testi yaptım ama hiç birşey çıkmadı sizce gebelik yokmudur adetime 8 gün varİğnenin etkisi 12 14 gün olmadan geçmiyor. Yalancı pozitif olur 8.gün
Aleyküm selam canımSelamunaleykum birşey sormak istiyorum. Bende iğneden 8 gün sonra gebelik testi yaptım ama hiç birşey çıkmadı sizce gebelik yokmudur adetime 8 gün var
Cesaret edip de hiç bi kür denemedim eşimde sıkıntı yok testleri normal çıktı aslında bende de yok bildiğim Bi rahatsızlık ama bi sene doğal yolla olmayınca doktor klomene başladı siz de mi ilk defa kullandınız
Vallahi ben şaşırdımSelamunaleykum birşey sormak istiyorum. Bende iğneden 8 gün sonra gebelik testi yaptım ama hiç birşey çıkmadı sizce gebelik yokmudur adetime 8 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?