Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12. Gün erken 15. Gunu beklemelisin

Bazılarının dönüyormuş pozitife. Ama ben daha önce hiç yapmamıştım o yüzden bilmiyorum. Direkt 14.gün pozitif görüp hamile olduğumu öğrendim Sen de bir 3 4 gün bekle bence testi tekrarla derim

İnşallah bende görürüm pozitif yarın yeniden yapayım pek umudum yok ama nasip sizde hayırla kucağınıza alıp büyütüp inşallah

merhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ?

Bence hamilesiniz iğnenin etkisi bu kadar yukseltmez betayi bende adetim gecikti pazartesi test yapacam inşallah hayırlı haberlere inşallah

10 gün cok erken 14.gun dene bence

Merhaba ben aranıza yeni katıldım 3 senelik evliyim çocuğumuz olmadı. Doktora gittim klomen verdi bugün ilk günüm bittikten sonra 6. veya 7. Günü gel kontrol edelim dedi çatlama iğnesi yapcaz dedi bu konu hakkında hiç bir fikrim yok beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim evet İnternette yazıyor ama deneyimi olanlardan bilgi almak istiyorum.

Klomen kullandım. Sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum. Hayla hafif sancım var sizde böyle oldu mu 3 yıldır bebiş istiyoruz güzel haberler alırım

Sende son durum nedir

Doktor kontrolünde yeterli büyüklükte yumurta görürse çatlatma iğnesi vuruluyorsun daha sonra 36 saat sonra ilişki öneriyor doktor ve gün aşırı ilişkiye devam iğnenin 15.gunu test yapabilirsin

İlk iğne vurulusunda mı gebe kaldın? Kacıncı gün idrar testinde cıktı acaba
ILK IGNEMDE GEBE KALDIM IGNEDEN 1 HAFTA SONRA YAPTIM ILK TESTI SILIK CIKTI HEMSIREYIM VE IGNEDEN OLABILECEYINI BILDIM ICIN KIMSEYE BISEY SOYLEMEDIM SONRA HER GUN TEST YAPTIM CIZGIYI TAKIP ETMEK ICIN HERGUN DAHA NETI 10 CU GUN KAN TAHLILI SALDIM 41 CIKTI 12 CI GUN BIDA SALDIM 208 CIKTI SONRA BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN KI HAMILE OLDUMA EMIN OLDUM BELKI SENIN GEC DOLENMEDIR CNM SIKMA CANINI ,ORALINI YUKSEK TUTMAYA CALIS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…