Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ignenin etkisi 15. Günden önce sonuç doğru olmuyo bende senin gibi yaptim 12.13.14 pozitifti 15. Negatif bütün belirtilerde vardı 17. Gün adet oldum 15. Gün yap kesin sonuc o zmn çıka
Canım ignenin etkisi 15. Günden önce sonuç doğru olmuyo bende senin gibi yaptim 12.13.14 pozitifti 15. Negatif bütün belirtilerde vardı 17. Gün adet oldum 15. Gün yap kesin sonuc o zmn çıkar
Kafam karıştı canım öteki tedavimde 12.gün negatifti

Kizlar oncelikle hepinize merhabe saglikli bebisler diliyorum. Konudan dolayi buraya yaziyorum bilginiz vardir diye. Ben ilkkez kadin dogunda muayene olucam ve dogal olarak korkuyorjm alttan muayene yapiyorlar mi yapiyorlarsa aci sizi oluyor mu sanirim biraz rahatlamaya ihtiyacim var bana yazarsaniz sevinirim konu disi oldugu icin ozur dilerim bayanlar

Gerekirse yapıyorlar ama acımıyor hiç korkma

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi
İkinci çizgi var ama daha öncelerde yapmadın galiba nasıl sıfırlandı mı bilmiyorum 12 14 gün diyorlar etkisine inşallah vardır gebelik canım tabi kan vermen daha önemli

Gerek duydugu zaman yapıyorlar vajinal usg ama bi ağrısı yok bende ilk defa iki hafta önce yaptırdım ön yargı vardı korkmanı gerektirecek birsey yok

Ben bebek icin tedaviye basladigimda yumurta kontrolu icin bakmisti hala da her gitmemde takip ediyo ama hic bi acı olmuyo cok kisa suruyo zaten korkmana gerek yok canım kendini sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…