- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
- Konu Sahibi icinekapanikbirben
-
İnşallah canım umudum var yarınaİğnenin etkisi mi diye düşünmeden edemiyor insan yarın sabah ilk idrarınla yap eğer devam ediyorsa hamilesindir inşallah
Canım ignenin etkisi 15. Günden önce sonuç doğru olmuyo bende senin gibi yaptim 12.13.14 pozitifti 15. Negatif bütün belirtilerde vardı 17. Gün adet oldum 15. Gün yap kesin sonuc o zmn çıkarMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi
Canım ignenin etkisi 15. Günden önce sonuç doğru olmuyo bende senin gibi yaptim 12.13.14 pozitifti 15. Negatif bütün belirtilerde vardı 17. Gün adet oldum 15. Gün yap kesin sonuc o zmn çıka
Kafam karıştı canım öteki tedavimde 12.gün negatiftiCanım ignenin etkisi 15. Günden önce sonuç doğru olmuyo bende senin gibi yaptim 12.13.14 pozitifti 15. Negatif bütün belirtilerde vardı 17. Gün adet oldum 15. Gün yap kesin sonuc o zmn çıkar
3 gün daha bekle ins vardır bakalım 14. 15.günler ne cıkıcak benim bugün 8 igne oldugun günden itibaren mi sayiyosunKafam karıştı canım öteki tedavimde 12.gün negatifti
Bence 2 gün daha bekle öyle yapİnşallah canım umudum var yarına
EvetBence 2 gün daha bekle öyle yap
Evet canım 12.günüm3 gün daha bekle ins vardır bakalım 14. 15.günler ne cıkıcak benim bugün 8 igne oldugun günden itibaren mi sayiyosun
Gerekirse yapıyorlar ama acımıyor hiç korkmaKizlar oncelikle hepinize merhabe saglikli bebisler diliyorum. Konudan dolayi buraya yaziyorum bilginiz vardir diye. Ben ilkkez kadin dogunda muayene olucam ve dogal olarak korkuyorjm alttan muayene yapiyorlar mi yapiyorlarsa aci sizi oluyor mu sanirim biraz rahatlamaya ihtiyacim var bana yazarsaniz sevinirim konu disi oldugu icin ozur dilerim bayanlar
Yaa cok tesekkur ederimmmmGerekirse yapıyorlar ama acımıyor hiç korkma
İkinci çizgi var ama daha öncelerde yapmadın galiba nasıl sıfırlandı mı bilmiyorum 12 14 gün diyorlar etkisine inşallah vardır gebelik canım tabi kan vermen daha önemliMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi
Gerek duydugu zaman yapıyorlar vajinal usg ama bi ağrısı yok bende ilk defa iki hafta önce yaptırdım ön yargı vardı korkmanı gerektirecek birsey yokKizlar oncelikle hepinize merhabe saglikli bebisler diliyorum. Konudan dolayi buraya yaziyorum bilginiz vardir diye. Ben ilkkez kadin dogunda muayene olucam ve dogal olarak korkuyorjm alttan muayene yapiyorlar mi yapiyorlarsa aci sizi oluyor mu sanirim biraz rahatlamaya ihtiyacim var bana yazarsaniz sevinirim konu disi oldugu icin ozur dilerim bayanlar
Tabikiİkinci çizgi var ama daha öncelerde yapmadın galiba nasıl sıfırlandı mı bilmiyorum 12 14 gün diyorlar etkisine inşallah vardır gebelik canım tabi kan vermen daha önemli
Anladim canim sagol bende ilkkez gidicem ondan tedirgin oldum fazlasiyla kadin olmak cok zoorGerek duydugu zaman yapıyorlar vajinal usg ama bi ağrısı yok bende ilk defa iki hafta önce yaptırdım ön yargı vardı korkmanı gerektirecek birsey yok
Herhangi Bi rahatsızlığın mı var normal muayene mi canımAnladim canim sagol bende ilkkez gidicem ondan tedirgin oldum fazlasiyla kadin olmak cok zoor
Gorunurde bir rahatsizligim yok canim hic muayene olmadim daha once zaten olsada bilemem. Adetlerimde duzenli 28 gunde bir qma 1 yili doldurduk bebek ocin o yuzden bir yerden basliyim sıkıntı varsa gec kalmiyim dedimHerhangi Bi rahatsızlığın mı var normal muayene mi canım
Anladım hayırlısı olsun hakkındaGorunurde bir rahatsizligim yok canim hic muayene olmadim daha once zaten olsada bilemem. Adetlerimde duzenli 28 gunde bir qma 1 yili doldurduk bebek ocin o yuzden bir yerden basliyim sıkıntı varsa gec kalmiyim dedim
Amin tesekkur ederim sizler icinde hayirlisi olsun insallah bebislerinize kavusursunuz sagliklaAnladım hayırlısı olsun hakkında
AminnnAmin tesekkur ederim sizler icinde hayirlisi olsun insallah bebislerinize kavusursunuz saglikla
Ben bebek icin tedaviye basladigimda yumurta kontrolu icin bakmisti hala da her gitmemde takip ediyo ama hic bi acı olmuyo cok kisa suruyo zaten korkmana gerek yok canım kendini sıkmaKizlar oncelikle hepinize merhabe saglikli bebisler diliyorum. Konudan dolayi buraya yaziyorum bilginiz vardir diye. Ben ilkkez kadin dogunda muayene olucam ve dogal olarak korkuyorjm alttan muayene yapiyorlar mi yapiyorlarsa aci sizi oluyor mu sanirim biraz rahatlamaya ihtiyacim var bana yazarsaniz sevinirim konu disi oldugu icin ozur dilerim bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?